Търсене

Начало Новини
Новини
114 790 000 лева са приходите на НАП-Разград през 2017 година
09 February 2018

114 790 000 лева са приходите на НАП – Офис Разград от данъци и осигурителни вноски през 2017 година. Това съобщи вчера директорът на регионалната приходна агенция Цанка Тъмнишка на пресконференция, на която бе обявен и стартът на новата данъчна кампания.

85 % от средствата са внесени доброволно, като служителите на НАП работят активно в посока към насърчаване на фирмите и гражданите да погасяват задълженията си именно по този начин, а не след санкции.

Продължава...
 
Стартира кампанията за плащане на данък сгради и такса смет
09 February 2018

В понеделник, 12 февруари, Община Разград започва тазгодишната кампания по заплащане на дължимия данък върху недвижимите имоти и таксата за битови отпадъци. Същите се заплащат в сроковете до 30 юни и до 31 октомври, за която са дължими. На предплатилите цялата дължима сума до 30 април се прави отстъпка от 5%.

Продължава...
 
Пуснаха учениците в грипна ваканция до понеделник
09 February 2018

Преустановява се учебният процес във всички училища в Разградската област от днес до понеделник, съобщи началникът на Регионалното управление на образованието Ангел Петков. Той обяви, че грипна ваканция се обявява, заради високата заболеваемост сред децата и отсъствието на повече от 30 процента от учениците.

Продължава...
 
С онлайн анкета проучват потребностите на работодателите от кадри
09 February 2018

Агенцията по заетостта и Комисиите по заетостта към Областните съвети по заетостта в цялата страна организират проучване сред работодателите от съответните региони. Анкетата се провежда за пръв път на основание чл. 10, ал. 2 от Закона за насърчаване на заетостта, за Разградска област може да бъде попълнена на интернет страницата на Областна администрация.

Продължава...
 
Община Разград украсява града за мача на „Лудогорец“ с „Милан“
09 February 2018

През последните два дни Община Разград постави 21 броя хоругви и 5 транспаранта, с които рекламира срещата от 1/16-финалите на Лига Европа на ПФК „Лудогорец“ и АСК „Милан“. Мачът ще се играе на „Лудогорец Арена“ в Разград на 15 февруари от 20 часа.

Продължава...
 
"Топлофикация Разград" ЕАД ще топли още 4 години общински сгради
09 February 2018

Община Разград обяви обществена поръчка за доставка на топлинна енергия за нуждите на общински обекти - сгради от образователната инфраструктура и други, които ползват централно парно. Тя е със срок на изпълнение четири години, а общата прогнозна стойност е 170 000 лева, което означава, че по това перо от общинския бюджет всяка година ще се заделят по около 40 000 лева.

Продължава...
 
Хванаха младеж с наркотици, докато се дрогира в колата си
09 February 2018

20-годишен младеж от Разград беше задържан за притежание на наркотици вчера.

Около 00.05 часа при проверка, извършена на кръстовището между улиците „Хъшове“ и „Ильо войвода“ в града, полицаи установили, че С.В. употребява дрога в автомобила си „Пежо Партнер“.

Продължава...
 
Апелативният съд намали присъден в Разград иск на „Кушлев“
09 February 2018

Апелативният съд във Варна измени решение на Окръжния съд в Разград, като намали присъден иск в полза на Комисията за противодействие на корупцията и отнемане на незаконно придобито имущество, известна като „Кушлев“.

Продължава...
 
Обучиха местни бизнесмени и мениджъри да управляват кадри от различни поколения
09 February 2018

20 представители на бизнеса в Разград участваха в обучение, свързано с позициониране на фирмата като марка на пазара на труда, изграждане на обществен имидж и особеностите на различните поколения в работна среда.

Продължава...
 
Събранието за разбитите улици в Исперих е другата седмица
09 February 2018

С официално писмо община Исперих информира организатора на подписката срещу разбитата пътна мрежа в града Юнуз Ахмед, че вече е насрочено общоградско събрание по проблема. То ще се проведе идния вторник,13 февруари, от 16.00 часа в заседателната зала на Общината, а на него се очаква да присъства представител на фирма „Кристална вода“ - изпълнител на етапа по водния цикъл.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 41 - 50 от 13636