Търсене

Начало Новини
Новини
Изграждат преходно и наблюдавано жилище в Разград
06 December 2017

Разкриване на две нови услуги от резидентен тип и ремонт на два социални центъра с цел увеличаване на техния капацитет предвижда нов проект на стойност 615 000 лева, съобщи кметът на община Разград д-р Валентин Василев.

Продължава...
 
Появиха се фалшиви електронни фактури, разпространявани от името на „Енерго-Про“
06 December 2017

„Енерго-Про“ информира, че са регистрирани фалшиви съобщения по електронна поща, които по външен вид наподобяват изпращаните до клиентите на компанията електронни фактури. Тези съобщения нямат нищо общо с „Енерго-Про“. Компанията съветва своите клиентите да се отнасят с повишено внимание към получаваните под формата на електронни фактури за електроенергия имейли, като обръщат специално внимание на адреса на изпращача.

Продължава...
 
Разградчанин погаси дълг за парно с над 720 кг жълти стотинки
06 December 2017

Своеобразен рекорд по упоритост и последователност на действията постави разградчанинът Филип Филипов. За пореден път в разстояние на няколко месеца той стовари пред касите на "Топлофикация" три 10-литрови туби от минерална вода, пълни с дребни монети от по 1 и 2 стотинки. Сега общото тегло беше 126 килограма, а общата стойност на жълтите стотинки - 700 лева.

Продължава...
 
В екзистенциални размисли се потопиха ученици от Автото
06 December 2017

Открит урок по философия на тема „Екзистенциални размисли“ се проведе в Професионалната гимназия по транспорт и строителство „Христо Смирненски“ в Разград.

На занятието присъстваха ученици от единадесети клас, преподаватели, директорът на гимназията инж. Димитричка Ангелова и старши експертът от РУО Спаска Маринова.

Продължава...
 
Областният управител дари лични средства на хората с увреждания
06 December 2017

Внимание засвидетелства властта на хората с увреждания в Лудогорието по случай международния им празник – 3 декември.

Областният управител Гюнай Хюсмен, заместникът му Евгени Драганов и главният секретар на администрацията Михаил Тодоров бяха гости на тържеството на Дружеството на инвалидите в Разград. Събитието бе посветено и на наближаващите Коледа и Нова година.

Продължава...
 
Ученичка от Езиковата в челната тройка на състезание по природни науки
06 December 2017

Десетокласничката Василена Костадинова от ПГПЧЕ „Екзарх Йосиф“ участва в Националното състезание „Ключови компетентности по природни науки“, което се проведе в Плевен. Надпреварата е за ученици от 5 до 10 клас с интензивно изучаване на чужд език и задълбочен интерес към природните науки. След провеждане на подборен кръг във всеки регион на страната се класират по двама участници за националното състезание.

Продължава...
 
Наградиха спортистите на Разград за 2017 година
06 December 2017

Вчера на официална церемония се проведе награждаването на 10-те най-добри спортисти на Разград. Наградите връчиха кметът на общината Валентин Василев, председателят на Общинския съвет Стоян Димитров Ненчев и зам.-кметовете Галина Георгиева и Ердинч Хасанов.

Продължава...
 
Проектът за благоустрояване на жк „Орел“ зацикли
04 December 2017

Проектът за благоустрояването на жк „Орел“ зацикли и изгледи реализацията му да започне в следващите 4-5 месеца няма.

В началото на миналата седмица жалби до Комисия за защита на конкуренцията очаквано са внесли консорциумите „Разградски строители“ и „Обединение Разградски строители“, които въпреки че дадоха най-ниски и респективно изгодни ценови оферти, не спечелиха обществената поръчка.

Продължава...
 
Осъдиха мъж на 12 години затвор за убийство с брадва и юмруци
04 December 2017

12 години – толкова ще лежи в затвора Белгин Осман Хасан от село Дянково, ако присъдата за тежкото убийство, което е извършил, бъде потвърдена окончателно.

Делото срещу 53-годишния мъж се гледа в петък в Окръжен съд-Разград по съкратения ред, след като обвиняемият призна фактите и се съгласи да не бъдат разпитвани свидетели и вещите лица.

Продължава...
 
Главният секретар на област Разград встъпи в длъжност
04 December 2017

Главният секретар на област Разград Михаил Тодоров встъпи в длъжност в петък, 1декември.

Акта и клетвения си лист той подписа пред всички служители в Областна администрация. Областният управител Гюнай Хюсмен му пожела успешна и ползотворна работа в интерес на жителите на региона, а Тодоров изрази очакване да получи подкрепа в дейността си от успешния и добре сработен екип на администрацията.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 51 - 60 от 13326