Търсене

Начало Новини
Новини
Министър Лиляна Павлова поздрави исперихчанка за 80-годишнината й
16 May 2018

Много роднини и приятели отбелязаха в Исперих 80-годишнината на пенсионираната начална учителка Радка Неделчева. Рожденичката бе уважена от своята дъщеря, внуци и правнуци. Имаше гости от Варна, София, Ямбол и други градове.

Продължава...
 
„Дан Колов“ в схватка с Общината
13 May 2018

Проект за частна промяна в регулационния план в границите на квартал „Варош“ в Разград изправи на нокти хората от блок „Дан Колов“. Живущите в трите входа и очният лекар д-р Христо Илиев, чиято къща е в непосредствена близост, са внесли възражение

и подписка срещу обявлението, с което им е съобщено, че е изработен проектът.

Продължава...
 
Над 250 служители на „Агротайм“ почистиха Исперих
13 May 2018

Исперихската фирма „Агротайм“ проведе мащабна екокампания за почистване на града.

В събота над 250 служители на голямата земеделска фирма, начело със собственика й Иван Иванов, участваха в инициативата „Зелен дъб“, инициирана от ръководството на дружеството.

Продължава...
 
Гюнай Хюсмен направи отчет за първата година от мандата си
13 May 2018

В петък областният управител Гюнай Хюсмен представи пред представители на медиите отчет за дейността си през първата година от управлението си.

„На този пост съм по повелята на премиера Бойко Борисов и на ПП ГЕРБ със заместник-председател и председател на парламентарната група Цветан Цветанов. Всичко положително, което съм свършил, е на името на ГЕРБ и г-н Борисов, а минусите са си лично мои“, уточни Хюсмен в началото.

Продължава...
 
1073 седмокласници се явяват на националното външно оценяване
13 May 2018

1073 ученици от Разградска област ще се явят на националното външно оценяване след седми клас, съобщи началникът на Регионалното управление на образованието Ангел Петков.

Седмокласниците ще държат тест по български език и литература на 21 май, а по математика на 23 май. Началният час на двата изпита е 10 часа, продължителността на първия модул е 60 минути, а на втория – 90 минути.

Продължава...
 
14 национални лауреати от Разградско получиха плакети и грамоти
13 May 2018

14 ученици от Разградска област, класирани на призови места на национални олимпиади, състезания и конкурси, получиха почетни плакети от началника на Регионалното управление на образованието Ангел Петков. Отличията на лауреатите и техните учители бяха връчени на на 11 май, когато църквата почита паметта на Светите равноапостоли Кирил и Методий.

Продължава...
 
Изнесени офиси на ЕНЕРГО-ПРО отварят врати в Разградска област
13 May 2018

На 14 май стартира вторият етап от инициативата „Изнесени офиси“ 2018 на ЕНЕРГО-ПРО в 20 малки населени места в областите Разград, Търговище и Русе. Шест от тези офиси ще бъдат в Разградска област.

Продължава...
 
Русенският митрополит Наум води богослужение в Кубрат
13 May 2018

На 11 май Българската православна църква почита Светите братя Кирил и Методий. Във всички нейни епархии се отслужи празнична света литургия. Този ден е и храмов празник на църквата "Св. св. Кирил и Методий" в град Кубрат.

Продължава...
 
Задържаха шофьори и двама ученици заради наркотици
13 May 2018

20-годишен младеж беше задържан за 24 часа в Районното управление в Разград, след като беше заловен да шофира след употреба на наркотични вещества.

Управляваното от А.Б. „БМВ 330“ било спряно за полицейска проверка около 18.30 часа на 10 май по улица „Свети Климент“ в Разград. Тестът му се оказал положителен на марихуана. Взети са и кръвни проби за медицинско изследване, съобщават от полицията.

Продължава...
 
Юношите и мъжете на разградската дирекция – с отлично класиране в зоната
13 May 2018

Втори се класираха тази година разградските огнеборци в зоналните състезания по пожароприложен спорт. Те се проведоха в края на миналата седмица във Варна, като тимът на нашата Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ премери сили в III зона с пожарникарите от Русе, Силистра и Търговище.

Традиционно отборите се състезаваха в четири дисциплини – „Пожарна щафета 4х100 м с препятствия“, „Бойно разгръщане от мотопомпа“, „100 м пътека с препятствия“ и „Изкачване с щурмова стълба“.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 51 - 60 от 14145