Търсене

Начало Новини
Новини
Пиян опита да прегази с колата си съселяни
16 June 2017

 

 

51-годишен мъж от исперихското село Подайва е задържан за едро хулиганство във вторник надвечер.

Около 17.30 часа криминално проявеният и осъждан Ф. Тефик умишлено насочил управляваното от него „БМВ“ срещу група хора, които били застанали в тревната площ пред частен дом в Средоселци.

 

Продължава...
 
Баба остави плик с 3000 лева до трафопост
16 June 2017

 

 

За пореден случай на телефонна измама съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Разград.

В сряда следобед, между 14.00 и 17.30 часа 82-годишна жена от града била подлъгана, че трябва да съдейства при провеждането на полицейска операция по задържане именно на телефонни измамници.

 

Продължава...
 
16-годишната Патриция Колева издаде първата си книга „Вдъхновение“
16 June 2017

 

 

В сряда залата в отдел „Изкуство“ се изпълни с почитатели на художествената литература, които подкрепят талантливата десетокласничка. Димитър Петров, пиар на библиотеката, представи постиженията на Патриция Колева. Едва на 16 години, Паци е получила множество отличия.

 

Продължава...
 
В „Дружба“ АД представиха проблемите си и поискаха помощ за бизнеса от държавата
16 June 2017

 

 

Областният управител на Разград бе на опознавателно посещение в „Дружба“АД-Разград по покана на ръководството на предприятието, което осигурява над 200 работни места и изнася продукция в повече от 20 държави по света. Изпълнителният директор на фирмата инж. Румен Костов постави пред Гюнай Хюсмен проблеми, чието решаване би подобрило както резултатите на фирмата, така и бизнес средата в Разград и в България.

 

Продължава...
 
Капанският ансамбъл на бунт в защита на Румян Занев
14 June 2017

 

 

Солисти, оркестранти и танцьори от Капанския ансамбъл в Разград скочиха срещу освобождаването на дългогодишния главен художествен ръководител и хореограф на състава Румян Занев.

В понеделник изтече 4-годишният мандат на директора, който беше освободен от длъжност и изпратен с почести и цветя от председателя на Общинския съвет Надежда Радославова.

 

Продължава...
 
Йордан Панчев влезе в затвора
14 June 2017

 

 

От понеделник Йордан Панчев е във Варненския затвор и изтърпява присъдата си за извършеното преди повече от 21 години убийство на футболиста Добрин Добрев.

Информацията за „Екип 7“ потвърди говорителят на Апелативна прокуратура – Варна Илка Катрева.

 

Продължава...
 
Валентин ВАСИЛЕВ: Внушенията, че съм в дъното на корупционна схема, са безпочвени и несъстоятелни
14 June 2017

 

 

Вчера кметът на Разград Валентин Василев и зам.-кметът Галина Георгиева коментираха изнесеното в края на миналата седмица на пресконференция на трима общински съветници – Джипо Джипов, Иво Димитров и Мануел Василев, които заявиха пред медиите, че има предпоставки за корупция в открита обществена поръчка на Община Разград.

 

Продължава...
 
Над 700 килограма жито от декар прогнозира Стефан Пенев
14 June 2017

 

 

За 21-ва поредна година един от най-големите зърнопроизводители в Лудогорието - Стефан Пенев, проведе Ден на пшеницата. Както винаги, на събитието, чийто съорганизатор беше фирмата партньор „Байер“, присъстваха десетки земеделски производители и представители на институции, които имат отношение към бранша.

 

Продължава...
 
Започна ремонтът на асансьора в Дома на техниката
14 June 2017

 

 

Три седмици след като областният управител Гюнай Хюсмен пое ангажимент да съдейства за разрешаване на проблем с неработещ асансьор в държавна институция, ремонтът на съоръжението започна.

След публикация във вестник „Екип 7“ губернаторът провери защо от февруари се налага гражданите, които ползват услугите на Службата по геодезия, картография и кадастър, да изкачват пеша стълбите до шестия етаж в сградата на Дома на техниката.

 

Продължава...
 
Утре започва ремонтът на пътя Разград – Търговище
14 June 2017

 

 

Утре, 15 юни, ще започне дългоочакваният ремонт на пътя Разград – Търговище, стана ясно по време на срещата на областния управител Гюнай Хюсмен с члена на Съвета на директорите на фирмата изпълнител „Пътинженеринг – Т“ ЕАД – Търговище Радомир Хаджитанев.

 

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 71 - 80 от 12497