Търсене

Начало Новини
Новини
Общински съветници поздравиха съвременните будители на Разград
02 November 2018

В навечерието на Деня на народните будители общинските съветници от групата на ГЕРБ в Разград посетиха всички основни училища в общината и поднесоха тематични подаръци /портрети на народни будители в рамка – б.ред./.

Продължава...
 
Подготвят строежа на „Квартала на бедните“ в Разград
31 October 2018

Община Разград даде ход на проекта за строителство на жилищни блокове за бедни.

Обявената обществена поръчка е за избор на изпълнител, който да проектира и извърши строително-монтажни работи на 4 еднотипни триетажни жилищни сгради с по 4 апартамента на всеки от етажите.

Продължава...
 
Александра Златева взе още една първа национална награда
31 October 2018

С поредна голяма награда попълни голямата си колекция от отличия талантливата разградска певица Александра Златева.

През уикенда възпитаничката на ДМШ „Илия Бърнев“ взе участие в 10-то издание на Националния конкурс за изпълнители на популярна песен „Съзвездие 2016“.

Продължава...
 
Управниците на областта гостуваха на приема за националния празник на Турция
31 October 2018

Областният управител на Разград Гюнай Хюсмен и заместник областният управител Нурие Црънгалова уважиха поканите за две събития по повод на националния празник на Турция - 29 октомври. Хюсмен бе гост на официалния прием на посланика на Турция Хасан Улузсой, а Црънгалова – на приема на генералния консул на Турция в Бургас Нурай Иньонтепе.

Продължава...
 
Телевизионно предаване ще представи Разград през ноември
31 October 2018

Екип от туристическото предаване „Дивата муха“ по БТВ, със съдействието на Община Разград и Регионалния исторически музей, започна заснемането на две предавания за Разград и околностите.

Продължава...
 
Честваха годишнина от сватба в Старческия дом
31 October 2018

Двама обитатели на Дома за възрастни хора в Разград - Снежана и Васил, честваха 10-годишнината на брака си, който сключили след като вече били настанени в социалното заведение.

Зам.-кметът на Разград Ердинч Хасанов поздрави семейството и му пожела още дълги години съвместен живот.

Продължава...
 
ТД „Архиви“ – Разград представи съвместен проект с ДА-Велико Търново
31 October 2018

В Регионална библиотека „Проф. Боян Пенев“-Разград началникът на Държавен архив - Велико Търново Боряна Маринова представи проект „Европейци и великотърновци, учили в Европа, с принос за обществено-икономическия и културен живот в Търново“.

Продължава...
 
В готовност сме за зимата, дано този път ние да я изненадаме
31 October 2018

Областното пътно управление и общинските администрации в Разградско са сключили договори за зимно поддържане с едни същи фирми. За да е сигурно, че няма дублиране на снегопочистващата техника и при нужда ще могат да се обработват паралелно и републиканската, и четвъртокласната пътна мрежа, ще бъде извършена проверка на договорите и описите на регистрационните номера на машините.

Продължава...
 
7 534 000 лева са постъпили в хазната от местни данъци и такси
31 October 2018

Днес, 31 октомври, изтича крайният срок за плащане на вторите вноски на данъка за недвижими имоти, таксата за битови отпадъци и данъка за превозните средства, след тази дата към дължимите суми започва да се начисляват лихви, напомни началникът на отдел „Местни данъци и такси“ в Община Разград Пешо Димитров.

Продължава...
 
Разградските млади огнеборци - вицешампиони в турнира „Юлиян Манзаров“
31 October 2018

За поредна година разградските млади огнеборци се завърнаха с медал от участието си в турнира „Юлиян Манзаров“ в Ловеч.

100 младежи на възраст от 12 до 16 години показаха бързина и умения в надпреварата, която се проведе в края на миналата седмица. Традиционно учениците мериха сили в две дисциплини - „Бойно разгръщане на състезателна пътека“ и „400 м щафетно бягане с препятствия“.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 71 - 80 от 15105