Търсене

Начало Новини
Новини
Разградчанинът Генко ГЕОРГИЕВ: Кога най-сетне Общината ще се сети за нас
10 September 2018

Разградчанинът Генко Георгиев, който живее в западната част на ул. „Добруджа“, в участъка, известен като Сухото дере, сигнализира, че въпреки публикацията в „Екип 7“ от 5 януари 2018 година и неколкократните опити да подсети общинарите, ситуацията в квартала му се влошава. В петък той отново ни разведе из района.

Продължава...
 
Назрява граждански протест в квартал „Добровски“
10 September 2018

Декларация „на майките и бащите, на бабите и дядовците“ на децата от квартал „Добровски“ е депозирана в няколко институции: Община Разград, Общинския съвет и Областна администрация.

Продължава...
 
Турнето на „Фортисимо Фест“ - голямата есенна културна проява на Разград
10 September 2018

На 12 септември от 19 часа на площад „Ларго“ в Разград жители и гости на града ще могат да преживеят едно вълнуващо събитие с концерта на „Фортисимо Фест“.

Музикалната програма на фестивала за класическа музика на открито ще включва любими мелодии от български филми.

Продължава...
 
С пъстри хoра и вкусoтии в Каменoвo oтбелязаха празника на хляба
10 September 2018

С пъстра и разнooбразна прoграма жители и гости отбелязаха празника на хляба и плодородието в кубратското село Каменово. Вoдoсвет за здраве и плoдoрoдие oтслужи oтец Евгений Дечев oт Кубрат. Празника откри завеждащият отдел „Просвета, култура и техническо обслужване“ към Oбщина Кубрат Здравко Вутов.

Продължава...
 
Демонстрация в центъра на Разград ще направят огнеборците за празника си
10 September 2018

С демонстрация по гасене на пожари и извършване на аварийно-спасителни дейности в центъра на Разград ще отбележат тази година професионалния си празник огнеборците – 14 септември.

Сили и специализирана техника на пожарната гражданите ще могат да видят в четвъртък от 11.00 часа на паркинга зад ХГ„Проф. Илия Петров“.

Продължава...
 
Проекти за 3240 лева са реализирали от Сдружение „Младежки форум“ през юли и август
10 September 2018

На организирана в петък пресконференция на Сдружение „Младежки форум 2001 – Разград“, бяха представени реализираните проекти за периода юли - август. Те са финансирани от Младежка банка – Разград, създадена с подкрепата на Фондация „Работилница за граждански инициативи“.

Продължава...
 
От пролетта чакам от ОП „Разградлес“ да ми доставят дърва
10 September 2018

На 16 април отидох в общинско предприятие „Разградлес“ и си записах 4 кубика дърва за огрев, за което заплатих общо 276 лева. Според обещанията трябваше да ги доставят още преди три месеца. Оттогава все чакам и резултат никакъв.

Междувременно ходих няколко пъти в предприятието да питам за доставката.

Продължава...
 
Обявиха за издирване 56-годишен мъж, в неизвестност e от две седмици
10 September 2018

56-годишен от Лъвино вече повече от две седмици е в неизвестност.

Рафи Руфи Махмуд страда от психично заболяване, напуснал е дома си на 24 август и до момента няма вест от него.

Продължава...
 
Полигонът в Разград – в потресаващо състояние. Ами ако потрябва?
10 September 2018

Според новите правила, които се готвят от Транспортното министерство, ще настъпят промени в изпита за взимане на шофьорска книжка.

От обявената от национални медии информация става ясно, че курсистите ще трябва да се справят с реален казус, представен във видеоклип. Тази задача ще допълва досегашните тестови въпроси, на които трябва да отговорят младите водачи.

Продължава...
 
Започна полицейската акция за 15 септември
10 September 2018

Традиционната кампания на полицията „Децата тръгват на училище! Да ги пазим на пътя!“ вече е в ход. Ежегодната акция за ограничаване на предпоставките за пътнотранспортни произшествия с подрастващи е стартирала на 1 септември и ще продължи до 31 октомври, съобщиха от полицията в Разград.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 71 - 80 от 14827