Начало Новини
Новини
Зверско убийство на таксиметров шофьор разтърси Разград
01 March 2019

Таксиметров шофьор от Разград беше зверски убит в сряда вечерта. Тялото на 63-годишния Красимир Иванов е било открито в гората по пътя за Дянково, след като автопатрулен екип на полицията отишъл на мястото по стигнал за катастрофирала кола след жп прелеза.

Информацията на телефон 112 била подадена около 21.40 часа от случайно преминаващи граждани.

Продължава...
 
Кубратчанин вече се бори за мечтите си в „MasterChef“
01 March 2019

Ефирът на bTV бе завладян от петия сезон на световния телевизионен хит „MasterChef“.

Седем от новите гладиатори в кухнята спечелиха овациите на взискателното жури с ястията и с любопитните си житейски истории. Красива кулинарна блогърка, която иска да върне младите дами в кухнята, дама – бивш полицай, медицински представител, модел, мениджър на ресторант във Великобритания, IT-специалист и дама, сменила напрегнатото работно ежедневие, за да се посвети на децата си, доказаха, че със знания, въображение и прецизност дори и най-високите цели са постижими.

Продължава...
 
Китайци искат да инвестират в Исперих
01 March 2019

Представители на китайската компания „Meide Group“ - един от най-големите в света производители на фитинги и метални тръби с годишни приходи от близо 5 000 000 000 долара, посетиха Лудогорието. Целта на визитата е проявеният интерес за съвместна дейност с исперихското дружество „Айваз-Н“ ООД. Предприятието произвежда висококачествени метални изделия – гъвкави неръждаеми метални тръби, компенсатори, кондензоотделители, ниво-регулатори, кранове, вентили, обратни клапани.

Продължава...
 
Започва ремонтът на ІІ корпус на ПГПЧЕ „Екзарх Йосиф“
01 March 2019

Вчера започнаха ремонтните дейности на втори корпус на ПГПЧЕ „Екзарх Йосиф“ в Разград. Това е поредният обект от проекта за близо 10 000 000 лева за обновяване на материално-техническата база и мерки за енергийна ефективност в образователните институции в града.

Символична първа копка направиха кметът Валентин Василев, областният управител Гюнай Хюсмен и директорът на гимназията Пейчо Георгиев.

Продължава...
 
Град Разград - музикално-сценична творба "Нестинарка"
01 March 2019

На сцената на Читалище "Развитие 1869" в град Разград гостува балетът на Държавната опера от Стара Загора с музикално-сценичната творба "Нестинарка" по музика на Марин Големинов.

Продължава...
 
Второкласници от ОУ „Васил Левски“ изработиха нов пътен знак
01 March 2019

Ученици от 2 „а“ клас на ОУ „Васил Левски“ в Разград изработиха нов пътен знак и ще поискат разрешение да го монтират до училището си. Макетът е реализиран по проект „Пазители на пътя“, по който възпитаниците на Валентина Георгиева работят вече втори месец.

Продължава...
 
Разградските ловци направиха дарение на ППМГ „Акад. Н. Обрешков“
01 March 2019

Щедро дарение направиха ловците от ЛРС „Сокол“ - Разград със средствата, които успяха да съберат тази година от благотворителния търг и томболата на традиционната си вечеринка.

С договор от миналата седмица по сметка на ППМГ „Акад. Никола Обрешков“ са преведени 2510 лева, съобщи специалистът по лова инж. Людмил Лилов.

Продължава...
 
Съдът остави в ареста задържаните за наркооранжерията
01 March 2019

Разградският окръжен съд уважи исканията на Окръжна прокуратура и остави в ареста петимата обвиняеми, съпричастни към промишленото отглеждане на марихуана в наркооранжерия, базирана в помещение на бившия завод „Диамант“.

Съдебните заседания по мерките за неотклонение започнаха в сряда в 13.30 часа и продължиха до късно вечерта.

Продължава...
 
Един от арестуваните до „Кауфланд“ стана обвиняем
01 March 2019

Един от четиримата мъже, които във вторник следобед бяха арестувани при спецакия на паркинга на „Кауфланд“ в Разград, се сдоби с обвинение.

Вчера по искане на Окръжната прокуратура съдът наложи на 39-годишния Петко Ангелов от Севлиево и постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“.


Продължава...
 
Гледачът на лъвовете в парка се обеси
01 March 2019

49-годишният гледач на животните в разградския зоокът се обеси.

Тялото на Ердинч Рамадан е открито от съпругата му около 19.00 часа в сряда. Жената отишла да го търси, защото се забавил от работа и го намерила под навеса на една от селскостопанските постройки.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 71 - 80 от 15754