Търсене

Начало Новини
Новини
Наша студентка – жертва на жестоко убийство в Украйна
14 June 2017

 

 

Еля Дишли - дъщерята на бившия разградски депутат от ДПС Зия Дишли, е станала жертва на жестоко убийство в Украйна. 24-годишната Еля, която е била четвърти курс студентка по стоматология в Медицинския университет в Ивано-Франкивск, е открита мъртва, след като две седмици била в неизвестност.

 

Продължава...
 
Загиналият в катастрофа с още двама духовници свещеник е имал алкохол в кръвта
14 June 2017

 

 

0.63 промила алкохол в кръвта е имал свещеник Венелин Петков, установи експертиза по досъдебното производство за зверската катастрофа, станала на 4 срещу 5 май на пътя Варна-Русе, близо до разклона за Кубрат.

Тогава по сигнал за горящ автомобил, подаден на тел.112 от преминаващ шофьор, на мястото бяха изпратени екипи на пожарната и полицията.

 

Продължава...
 
С лагер на Пчелина приключи тазгодишното Детско полицейско управление
14 June 2017

 

 

С обучителен лагер приключиха вчера занятията по програмата „Детско полицейско управление“ за тази учебна година. Петокласниците от ОУ „Христо Смирненски“ - Кубрат с класен ръководител Катя Димитрова проведоха занятията си в околностите на хижата на Българския туристически съюз в местността Пчелина.

 

Продължава...
 
80-годишна хвърли 1900 лева през терасата
14 June 2017

 

 

80-годишна жена от Разград стана поредната жертва на телефонни измамници, след като преди обед в събота хвърли 1900 лева през терасата си.

Между 10.30 и 12.30 часа Д.С. била въведена в заблуждение от „служител на следствието“, че се извършва акция по залавяне на измамници, а тя трябва да съдейства за това.

 

Продължава...
 
С балетно майсторство школата при читалище „Развитие 1869“ завладя разградчани
14 June 2017

 

 

Годишен концерт-продукция изнесе балетната школа при НЧ „Развитие 1869“ в неделя. Малки и големи госпожици показаха пред пълната зала в стария театър какво са усвоили от балетното изкуство през изминалата учебна година. Те зарадваха и своите ръководители – Мария Керчева, Виолета Желязкова и Милена Милева, които получиха безброй похвали за положеното усърдие и резултатите.

 

Продължава...
 
„Капанска китка“ със златен медал от „Евро фолк – Жива вода“
14 June 2017

 

 

Ансамбълът за изворен фолклор „Капанска китка“ от село Гецово се завърна със златен медал от Балканския шампионат по фолклор „Евро фолк – Жива вода 2017“ в Хисаря.

Самодейците от колектива към Народно читалище „Просвета 1883“ участваха в шестото издание на форума по покана на Европейската асоциация на фолклорните фестивали – EAFF.

 

Продължава...
 
Половин век чества ПГИ „Робер Шуман“
14 June 2017

 

 

В половинвековната си история Професионална гимназия по икономика „Робер Шуман“ – Разград се утвърди като водеща сред професионалните училища в областта. За този период са подготвени и са се дипломирали близо 8 000 ученици. Завършилите ПГИ успешно се реализират в областта на банковото, застрахователното и осигурителното дело, в поделенията на НАП, в търговията и в заведенията за хранене и развлечения.

 

Продължава...
 
Живеещи в жк „Орел“: Мястото на строителните отпадъци не е зелената площ
14 June 2017

 

 

Пиша Ви по повод извършващи се дейности в бившия Дом "Майка и дете" в квартал „Орел“. В края на работния ден строителите са оставили строителните отпадъци в зелената площ пред блок №8, точно до въпросния дом.

 

Продължава...
 
Шестокласници използваха мобилни телефони в час, за да пестят хартия и пазят природата
14 June 2017

 

 

С интересен урок състезание завърши учебната година за учениците от 6 „А“ клас на ОУ „Ив. С.Тургеневв Разград. Целта беше децата не само да демонстрират познанията си по предмета, но и да покажат формираното чрез заниманията отношение към природата. Класът беше разделен на два отбора, а състезанието протече в три кръга.

 

Продължава...
 
Кубратчанин осъди НЗОК да плаща скъпи импланти за болните от сколиоза
12 June 2017

 

 

Кубратчанин осъди Националната здравноосигурителна каса да плаща скъпоструващи импланти, които се влагат при операция на болните от сколиоза.

Победата на Недко Ангелов в битката срещу държавата ще облекчи не само него самия, а всички, които страдат от латерално изкривяване на гръбначния стълб. Тя все е още не е окончателна, тъй като има възможност за обжалване пред Върховен административен съд.

 

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 81 - 90 от 12497