Търсене

Начало Новини
Новини
Разградски артист върна изгубени 9 000 лева
21 December 2018

В навечерието на Коледа, когато всеки вярва, че чудесата се сбъдват, 34-годишният Сонер Хаяти от Театрално-музикалния център в Разград се превърна в пример за това, че добротата съществува всеки ден и навсякъде около нас. От десет години той се занимава с танцово изкуство, като част от екипа на Центъра, но представлението на 12-ти декември ще запомни с особени чувства.

Продължава...
 
Правителството отпусна 3 480 000 лева за ремонти на улици в пет общини в Разградско
21 December 2018

Допълнителни трансфери за целеви разходи отпусна Министерски съвет по бюджетите на пет общини в област Разград. Финансовите средства са предимно за ремонти на пътна инфраструктура в населените места, общата стойност е в размер на 3 480 000 лева.

Продължава...
 
Възраждат традицията за вадене на Богоявленския кръст
21 December 2018

След 22-годишна пауза, християнската традиция за вадене на Богоявленския кръст отново ще бъде възродена в Разград на 6 януари 2019 година. Идеята и организацията е на трима млади разградчани: Джипо Джипов, Андрей Андреев и Христофор Илиев.

Продължава...
 
Районният прокурор на Разград орязал парите на свидетелите по дисциплинарката си
21 December 2018

В арена на реваншизъм и конфликти, които никак не отиват на институция от подобен ранг, се е превърнала Районната прокуратура в Разград. В навечерието на празниците административният ръководител Любомир Георгиев е орязал допълнителното материално стимулиране на двама прокурори и петима други служители, научи „Екип 7“.

Продължава...
 
Предпразнични срещи на ръководството на Община Разград
21 December 2018

Вчера кметът на Разград Валентин Василев, заместниците му Галина Георгиева и Ердинч Хасанов и председателят на Общинския съвет Надежда Радославова посрещнаха председателите на пенсионерски клубове за изпращане на старата година и пожелания за новата 2019. Председателят на Областния и общински съвет на Съюза на пенсионерите в Разград Иванка Добрева благодари на градоначалника, като заяви, че за пръв път на клубовете се поглежда като на звена на Общината.

Продължава...
 
На коктейл при кмета на Кубрат събираха дарения за дете
21 December 2018

В Кубрат се проведе традиционната празнична среща-коктейл на кмета на общината Алкин Неби с кметовете на селата, общинските съветници, ръководители на различни институции, учреждения и НПО, директори на учебни заведения, бизнесмени.

Продължава...
 
Млад кубратчанин стана Студент на годината
21 December 2018

Роденият и израснал в Кубрат курсант-мичман Петър Стефанов Генов от Висшето военноморско училище, специалност „Организация и управление на военните формирования на тактическо ниво“, е тазгодишният носител на наградата „Студент на годината 2018“.

Призът му бе връчен от председателя на Народното събрание Цвета Караянчева на церемония на националното представителство на студентските съвети и под патронажа на министъра на образованието и науката..

Продължава...
 
БЧК подпомогна пет деца, пострадали в катастрофи
21 December 2018

Пет деца от Разградско, пострадали при катастрофи, получиха в сряда финансова помощ от Националния дарителски фонд на Българския червен кръст. Средствата бяха връчени на родителите им от директора на секретариата на Областния съвет на БЧК д-р Милена Кехайова, заместник областния управител Евгени Драганов и началника на сектор „Пътна полиция“ към ОДМВР-Разград главен инспектор Диян Симеонов.

Продължава...
 
МИГ "Завет - Кубрат" отчете добри резултатите за изминалата година
21 December 2018

В конферентната зала на спортната зала в Кубрат бяха отчетени резултатите, свързани с напредъка по изпълнение на Стратегията за Водено от общностите местно развитие /ВОМР/ на Местната инициативна група /МИГ/ "Завет - Кубрат".

Продължава...
 
Общинските съветници в Завет дадоха зелена светлина на четири проекта
21 December 2018

Зелена светлина на няколко нови проекта даде на последната си редовна сесия за годината Общинският съвет в Завет.

Десет докладни записки бяха разгледани на заседанието, четири от тях бяха за кандидатстване с проектни предложения и се одобриха единодушно.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 81 - 90 от 15424