Търсене

Начало Новини
Новини
Засечка между автомобили завърши с шофьорски бой
08 March 2017

Засечка между автомобили на едно от най-натоварените кръстовища в Разград завърши с шофьорски бой и пациент за ортопедията.

Инцидентът е станал около 13.00 часа в неделя на светофарите на бул.„Априлско въстание“ и улица „Странджа“, след като пътя си пресекли „Фиат Брава“ и „Ауди А3“.

Продължава...
 
34 дами атакуват парламента от Разград
08 March 2017

На днешния 8 март празнуват всички жени. В 21 век представителките на нежния пол се реализират успешно във всички области на живота. Не са малко и тези, които се занимават с политика. На 26 март ще избираме състава на 44-то Народно събрание. За четирите мандата в Разградския избирателен район претендират общо 93 кандидат-депутати, излъчени от 20 партии и коалиции.

Продължава...
 
Напълниха дупките в Разград с камъни, шофьорите пропищяха
06 March 2017

Попълнени не с асфалт, а...с камъни осъмнаха миналата седмица безбройните дупки по улиците в Разград. Оказа се, че зад безумната инициатива стои общината, а „новаторството“ в пътните ремонти оповести лично кметът Валентин Василев.

Продължава...
 
Тихомир Тодоров е новият окръжен прокурор на Разград
06 March 2017

Тихомир Тодоров е новият окръжен прокурор на Разград. Той бе избран за административен ръководител с почти пълно мнозинство на заседанието на Висшия съдебен съвет на 1 март – за него гласуваха осем от членовете на прокурорската колегия.

Другият кандидат за поста – Сезгин Османов от Окръжна прокуратура, получи един глас „за“, а шефът на Районна прокуратура – Разград Любомир Георгиев – нито един.

Продължава...
 
Първа копка на стадиона
06 March 2017

Преди мача с „Пирин“ снощи бе направена първата копка на новия сектор „В“ на „Лудогорец арена“ - първа част от договора за концесия на стадиона между Общината и клуба. Архиерейският наместник отец Георги отслужи молебен. Присъстваха председателят на борда на директорите на ПФК „Лудогорец“ Теменуга Газдова, президентът на клуба Александър Александров, изпълнителният директор Ангел Петричев.

Продължава...
 
Унищожават 180 тона опасни пестициди в Лудогорието
06 March 2017

Областният управител Манол Кившанов проведе работна среща с екипа на „Евростарт Да Транс“ ДЗЗД с водещ партньор „Евростарт 2008“ ЕООД. Дружеството е определено за изпълнител на техническа помощ за подготовка на тръжни документации, консултантски услуги и мониторинг по проект: „Екологосъобразно обезвреждане на излезли от употреба пестициди и други препарати за растителна защита с изтекъл срок на годност“.

Продължава...
 
Административният съд отбеляза 10-ата си годишнина с ефектно парти
06 March 2017

С ефектно тържество беше отбелязана миналата седмица 10-годишнината от създаването на Административен съд-Разград. Гости на събитието бяха ръководители и представители на съдилищата и прокуратурите от съдебния ни район, на Адвокатска колегия – Разград и медии.

Продължава...
 
ОУ „Васил Левски“ работи съвместно с училище във Вашингтон
06 March 2017

Ученици от ОУ „Васил Левски“ в Разград изнесоха поетично-музикален спектакъл „Обичам България и българските традиции“. Пред зрителите в препълнената актова зала на школото децата от клуб „Приключение“ пресъздадоха традиционните български празници – Баба Марта, Освобождението на България и Деня на жената.

Продължава...
 
Над 19 000 души са подкрепили доброволците на БЧК
06 March 2017

19 121 души или 1/6 от населението на Разградска област са получили подкрепа от доброволците на Областния съвет на Българския червен кръст през последните четири години. Това съобщи председателят на червенокръстката организация д-р Владимир Заимов по време на отчетно-изборното събрание на БЧК.

Продължава...
 
Със седянка отпреди 100 години дечица отбелязаха 3 март
06 March 2017

Вечните народностни добродетели показаха в седянка отпреди 100 години малките палавници от четвърта група „Плодчета“ на Детска градина „Зорница“. Това се случи по време на театрално-музикалния спектакъл „Аз обичам България“, който посветиха на Националния празник на България.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 81 - 90 от 11932