Търсене

Начало Новини
Новини
Нови върхове покориха певците и пианистите от ДМШ „Илия Бърнев“
09 May 2018

Нови върхове във вокалното и клавирното изкуство покориха възпитаниците на Детска музикална школа „Илия Бърнев“ към Народно читалище „Развитие 1869“, обяви директорът на ковачницата за таланти Деян Денчев.

Продължава...
 
Ученичка от Езиковата с добро представяне на национална олимпиада
09 May 2018

Областният управител подари таблет на ученичка от ПГПЧЕ „Екзарх Йосиф“ - Разград Йоана Кънева за доброто й представяне на националната олимпиада по български език и литература.

Че ще поздрави лично Йоана за постижението й – седмо място на националната олимпиада, Гюнай Хюсмен обеща на празничния концерт на училището миналата седмица.

Продължава...
 
От Разград са най-добрите млади спасители в областта
09 May 2018

От Разград са най-добрите млади спасители в Лудогорието. Това показаха резултатите от тазгодишното 18-то областно състезание „Защита при бедствия, пожари и извънредни ситуации“. В него отборът на ОУ „Никола Икономов“ - Разград се класира на първо място с почти максимален брой точки – 287 от 300 възможни.

Продължава...
 
Ученици от ПГХТБТ „Мария Кюри“ участваха в научна конференция
09 May 2018

Комбиниран метод за получаване на кристали демонстрираха младите химици от ПГХТБТ „Мария Кюри“ по време на Национална студентска научна конференция организирана от Академичния състав от направление „Физически науки“ към Шуменски университет.

Във форума участваха учениците Сесел Вехабова, Севги Сунай, Шенай Шерафидинова и техните научни ръководители Ниргюн Ахмед и Радослав Танев.

Продължава...
 
Ученици от Математическата сред първенците в две национални олимпиади
09 May 2018

Моника Дацова от 9 „а“ клас на ППМГ „Акад. Н. Обрешков“ се класира на второ място в Националната олимпиада по математическа лингвистика, която се проведе в Бургас. За трета поредна година ученик на преподавателката Емилия Станкова достига националния кръг на тази олимпиада.

Продължава...
 
Криминалисти разкриха за часове измама за 26 000 лева
09 May 2018

Отлична работа свършиха криминалисти от Районно управление – Разград, след като успяха да разкрият за часове крупна телефонна измама и да върнат парите на собственичката им.

Между 11.30 и 20.00 часа на 3 май 81-годишната Сайде Д. от Разград била подлъгана по телефона, че помага в полицейска акция по залавяне именно на телефонни измамници.

Продължава...
 
Мъж опита да простреля фелдшер с пистолет, задържаха го
09 May 2018

42-годишен мъж от Завет беше задържан след като насочи пистолет към медицинско лице и опита да го простреля. Случката се разиграла около 15.30 часа на Гергьовден в дома на мъжа на ул. „Калето“ в общинския град.

Продължава...
 
Тръгна дело за нелепа катастрофа с фатален край
09 May 2018

Дело за нелепа катастрофа с фатален край, станала на 11 септември 2016 година, тръгна в Окръжен съд-Разград. В него 63-годишният Хасан Ибрямов от Китанчево е обвиняем за това, че при управление на „Ситроен Джъмпер“ е нарушил правилата за движение по пътищата и по непредпазливост е причинил смъртта на 86-годишния Дечо Цанев.

Продължава...
 
Милко МИНЕВ:Оптимист съм за бъдещето на Разград заради частните инвестиции и проекти
09 May 2018

Той е млад, ерудиран, амбициозен и доказва, че изкачването по стълбичката на успеха е плод на ежедневен труд, постоянство, надграждане на придобитите знания, умения и компетенции. Професионалната му експертиза свидетелства, че постигането на високи резултати не е случаен акт и късметът е синоним на отличната подготовка.

Продължава...
 
Граждани плашат с протести заради лошия път за Самуил
04 May 2018

След като преди седмица жители на Кубратско излязоха на бунт заради лошото състояние на пътищата, да излязат на протест заплашиха и гражданите от Самуилска община.

Малко след 14 часа вчера Пламен Петров, Невен Ангелов, Рейхан Хасанов, Пламен Маринов и Ниази Ахмед от Желязковец внесоха в Областното пътно управление в Разград подписка, подкрепена от 415 души, и настояха за спешен ремонт на пътя за Самуил.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 81 - 90 от 14135