Търсене

Начало Новини
Новини
"Биовет" - Разград ще строи цех за козметични продукти
04 May 2018

Освен строителството на предприятие за ветеринарни ваксини, което в момента се извършва на терена, популярен като "Разширението на завода", "Биовет" АД - Разград ще реализира още една, макар и по-малка, инвестиция. Наскоро стартира процедурата за изграждането на цех за производство на козметични продукти, която е на фаза "Оценка на въздействието върху околната среда".

Продължава...
 
Тръгна делото за фаталната катастрофа със Звездомир Илиев и Петя Петкова
04 May 2018

Повече от година, след като при тежка пътна катастрофа загинаха 46-годишният директор на ОП „Паркстрой“ Звездомир Илиев и 34-годишната общинска съветничка от БСП и служителка в предприятието Петя Петкова, делото за трагичния инцидент влезе в съда.

Продължава...
 
Само 0.09% са гласували за Разград в анкетата на "Дарик радио"
04 May 2018

Завърши онлайн гласуването в традиционната анкета на "Дарик радио" "Най-добрият град за живеене в България". В единайстото издание на класацията участват 27-те областни градове, които ще бъдат оценявани по критерии, групирани в 10 категории. Целта на проучването е да се установи качеството на живот в големите градове в страната.

Продължава...
 
Общински съветник от Кубрат протестира сам пред парламента
04 May 2018

Общински съветник от Кубрат протестира сам пред сградата на парламента.

В подкрепа на съгражданите си, които в неделя блокираха два от изходите на града, общинският съветник Красимир Христов издигна пред Народното събрание плакат с надпис „Пратеник от Марс в подкрепа на протестите в град Кубрат“.

Продължава...
 
Дни на Европа почват отново в Разград
04 May 2018

За седма поредна година Областният информационен център /ОИЦ/ организира Дни на Европа в Разград. Кампанията е насочена към широката общественост и популяризира приноса на еврофондовете за развитието на Лудогорието. Тази година тя е част от инициативата "Европа в моя регион 2018" на Европейската комисия.

Продължава...
 
Кубрат се зарина в боклуци, свикват извънредна сесия
04 May 2018

Кубрат и населените места в общината затънаха в боклуци, а съдовете за смет са препълнени. Ясна визия за справяне с кризисната ситуация обаче към момента няма.

Кметът на общината Алкин Неби коментира, че фирмата за сметосъбиране на практика е отказала да прибира боклука.

Продължава...
 
Актьорите от формация „Импулс“ – лауреати на фестивала „Малкият принц“
04 May 2018

С блестящата комедия „Женско царство“ актьорите от Младежка формация за театър „Импулс“ към НЧ „Развитие 1869“ в Разград спечелиха първа награда от Националния фестивал за детско-юношеско театрално творчество „Малкият принц“.

Събитието се организира за тринадесета поредна година от Община Велико Търново и Народно читалище „Извор – 1873“ в село Самоводене.

Продължава...
 
Миролюба Бенатова ще гостува в училището в Езерче
04 May 2018

Разследващият журналист и телевизионен водещ Миролюба Бенатова ще се срещне с ученици от ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ в село Езерче. Известната репортерка ще

гостува на 10 май от 12 часа в салона на читалище „Образование“. Събитието е част от инициативата „Журналисти в училище“ на Фонд „Валя Крушкина“ при Фондация „Работилница за граждански инициативи“.

Продължава...
 
Установиха нередности по някои от язовирите в Разградска област
04 May 2018

Приключи обследването на 28 язовирни стени и водоеми в област Разград. То се проведе между 16 и 23 април, извърши го Междуведомствена комисия за обследване на техническото и експлоатационното състояние на водните обекти и проводимостта на речните корита в област Разград, назначена със заповед на областния управител Гюнай Хюсмен.

Продължава...
 
Проверяван скочи с оръжие на полицай, нарече го „гяур“
04 May 2018

43-годишен мъж от Богданци беше задържан в Районното управление, след като прояви изключителна дързост и цинизъм към полицейски инспектор.

Инцидентът е станал на улица в исперихското село около 11.30 часа в понеделник, малко след като Неждет Махмуд бил установен като извършител на взломна кражба от имот в Кара Михал.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 91 - 100 от 14135