Търсене

Начало Искам думата
Искам думата
Маестро Георги ЧИМШИРОВ: Виждам упадъка на симфоничното дело в Разград!
10 October 2018

На мен се падна „честта да обявя, че Международният конкурс за млади пианисти и композитори „Димитър Ненов“, чиято идея за него беше моя и трябваше да бъде от 9 до 12 октомври 2018 година, няма да се проведе!

Кога и дали ще бъде проведен, не се знае.

Продължава...
 
Ще има ли случай „Своге“ и край Разград?
10 October 2018

Този въпрос си задават почти всички, използващи осемкилометровата пътна отсечка от разклонението от жп прелеза на исперихския път към гара Разград. Движението по него стана особено натоварено след като преди три години положиха много тънък асфалт по пътя, което все пак си бе нещо.

Продължава...
 
С пропуск на Община Разград да не би паркирането да е позволено навсякъде?
10 October 2018

Лек автомобил „Нисан“ с поставен на предното стъкло пропуск на Община Разград в понеделник, поради липса на друго свободно място в района, беше паркиран направо върху зелените площи зад поликлиниката.

Продължава...
 
Три сигнала и шест дни не стигат, за да си свърши Общината работа
10 October 2018

Здравейте, „Екип 7“! В четвъртък вечерта видях натрошени стъкла по уличното платно на бул. „Априлско въстание“, посока завода, непосредствено до пешеходната пътека към магазин „Технорай“. Понеже се смрачаваше, се обадих на телефон 112 да съобщя.

Продължава...
 
Кой и защо позволява детските клатушки в центъра на Разград да пеят на турски?
01 October 2018

Ясно е, че живеем в район със смесено население, че на всеки втори човек майчиният му език е турски и използва предимно него в ежедневието и комуникацията си. Към тази особеност по нашите ширини всички проявяваме толерантност.

Продължава...
 
Кога най-после Община Разград ще разчисти колите паметници?
26 September 2018

Червен „Фиат“, чийто двигател е загаснал завинаги, а купето му е корозирало непоправимо, заема от години тротоар в междублоковото пространство зад аптека „Генезис“.

Автомобилът със софийска регистрация плаче за морга, собственикът му обаче явно няма никакво намерение да се разделя с него. А бракмата не само пречи на пешеходците, но и ограничава видимостта на шофьорите, които ползват прилежащия паркинг.

Продължава...
 
Г-н кмете, повечко се разхождайте из Разград, за да видите какво има да вършите!
20 September 2018

От много месеци насам огромна дупка зее в началото на улица „Марица“ в Разград, на паркинга пред общинския пазар. Винаги когато минават с колите си по тази улица, шофьорите нямат възможен вариант за избягване на пропадане в тази яма, която с всеки изминат ден увеличава своята дълбочина.

Продължава...
 
Без наука няма сполука!
19 September 2018

За близо 12 000 ученици и за стотици учители започна в понеделник първият учебен ден в цялата област. Нашите екипи видяха навсякъде много радост, цветя, приповдигнато настроение, ремонтирани и обновени сгради.

Продължава...
 
Музито отлетя към по-добрия свят, но ще живее в спомените на своите приятели...
19 September 2018

До последно се надявах обаждането за кончината на моя добър приятел Музаффер Мустан да е поредната направена с мен лоша шега. Уви. Колкото и за не ми се искаше, оказа се самата истина - Музито се пренесе в по-добрия от световете, за да се присъедини към огромната група от приятели, която ни наблюдава отвисоко и ни си присмива за настанилата се у нас алчност, завист и човешка злоба.

Продължава...
 
Като човек съм против паметника, но нямам законово основание да отменя решението на ОбС Лозница
03 September 2018

Уважаеми автори на Открито писмо на група български граждани – писатели, журналисти, преподаватели и други,

Впечатлен съм от Вашия интерес към събития, които се случват на територията на Област Разград, но бих искал да споделя с Вас следното.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 11 - 20 от 1300