Търсене

Начало Искам думата
Искам думата
Ул.„Велес“ не се нуждае от рехабилитация, а от сериозен ремонт
11 April 2011

Уважаема редакция, повод да ви пиша е публикацията в бр. 39 на „Екип 7“ от 4 април за улица „Дъбрава“ и последвалата реакция на община Разград, която включи улицата в новия списък за рехабилитация.

Браво! Нямам нищо напротив живущите на „Дъбрава“. Всеки иска да му е хубаво и удобно.


Продължава...
 
Защо изчезва сигналът на blizoo?
08 April 2011

Подмяна на досега съществуващия софтуер на blizoo попречи на излъчването на част от програмите, предлагани от телевизията.

Съобщението „Услугата е невъзможна или кодирана“, което от седмица насам се изписва по екраните пък извади от равновесие абонатите на оператора, обединил „Кейбълтел“ и „Евроком“.


Продължава...
 
Градинката зад „Марешки“ - тоалетната на касиерите от „Синя зона“
08 April 2011

Просташко, ама олеква! С тази народна приказка най-кратко могат да се определят поведенческите навици на част от служителите, които събират таксите в т.нар. „Синя зона“.

От дълго време насам градинката зад аптека „Марешки“ и входовете на жилищните сгради около него са се превърнали в тоалетна за въпросните общински хора със зелено-жълти електрикови елеци.


Продължава...
 
Майка ми продаде ниви, за да си плати парното, от „Топлофикация“ забравили да информират съда
06 April 2011

Идвам в редакцията на вестник „Екип 7“ от името на майка си Николина Николова, която живее в жк „Лудогорие“ бл. 6 ап. 39 в Разград. Както почти всяка самотно живееща пенсионерка тя изпитва трудности при заплащането на парното, от което от години иска да се откаже, но се оказва, че всеки в този блок /а сигурно и в други като него/ е закрепостен и дори да си изключи радиаторите, пак ще плаща значителни суми след всеки отоплителен сезон.


Продължава...
 
Ние, от ул.„Дъбрава“, също сме нормални граждани и данъкоплатци
04 April 2011

Уважаема редакция,

Пишем ви с надежда за отразяване действителното състояние на нашата улица във вашия вестник и съответната реакция на община Разград.

Улицата, на която живеем, се намира в периферната зона на града и се казва "Дъбрава" - име, неотговарящо на сегашното й състояние. Благородно завиждаме на кварталите, включени в програмата за благоустрояване. От какво сме недоволни и какво искаме?


Продължава...
 
Кмете, качи се на „петичката“
01 April 2011

Та, нека и аз взема думата. Там, на върха на кв."Орел", забравен от Бога и "недосварен си плюскаме боба", лятоска потънахме в треволяци. Никой не дойде да окоси тревите и трънаците, та едвам дишахме. Задух страшен. Вий там в общината сте на климатици, нали?

Аз не знам, пък и не съм чул и видял има ли зам.-кмет или кмет в квартала?


Продължава...
 
Защо ми взимат пари в КАТ без да правят преглед на колата?
30 March 2011

Здравейте уважаема редакция,

Искам да обърна внимание на вашите читатели, които са преминали през процедурата по регистрация на нововнесено моторно превозно средство в пункт на „Пътна полиция“ или на които им предстои да сторят това в близко бъдеще, на един факт, будещ съмнение за нередност или недосвършена работа.


Продължава...
 
Оправете „Орел“, г-да общинари, защото ще ви накажем на изборите
28 March 2011

Напълно подкрепям казаното в предния брой за жк „Орел“ от Генчо Гинев, мой много добър съсед. И ще добавя още нещо към вече казаното, защото съм сигурна, че „Екип 7“ няма да остави без последствие нашите тревоги. Дано ни чуят и ония от най-високата и пренаселена сграда в центъра на града, дето не пускат кокала вече десетилетия.


Продължава...
 
Недоумявам как в центъра на Разград може да има незаконен и грозен „комплекс“
23 March 2011

Уважаема редакция на вестник „Екип 7“,

Аз съм дългогодишна читателка на вестника и затова реших да се обърна към вас по един въпрос, който ме вълнува от известно време.

Тази грозна олющена барака, чиито снимки ви изпращам, е построена с подръчни материали и собствени сили на „собствениците“.


Продължава...
 
Жк „Орел“ вече е към Търговище
21 March 2011

Жк „Орел“ вече е към Търговище. Не, не е шега. И не защото кварталът ни е по-близо до слънцето, а защото се оказва, че е по-далеч от Разград. Въпреки че приблизително половината население на областния център живее в този район и около него.

Прочитайки наименованието на проекта за благоустрояването на 7 квартала, за който пише „Екип 7“ в броя от 14 март:


Продължава...
 
<< Първа < Предишна 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 Следваща > Последна >>

Резултати 1081 - 1090 от 1173