Търсене

Начало Искам думата
Искам думата
Стоянка Курдова налага психически тормоз върху мен
03 October 2011

Г-жа Стоянка Курдова, общински съветник и преподавател в ПГ по ВМЗ "Ал.Стамболийски" – Лозница , вече цяла година упражнява психически тормоз върху мен.

Нападките и обидите започнаха през октомври 2010 год., след като аз подадох жалба до Етичната комисия в гимназията срещу колежката си Курдова за обида. Пред свидетели тя отправи обидни думи към мен. Последва нова атака с нови обиди и заплахи да ме "унищожи" и със заканата, че няма да има за мен работно място в гимназията.


Продължава...
 
Как турците през 1990 година спасиха номенклатурчиците
30 September 2011

Днешното положение около село Катуница щеше да бъде доста интересно, ако то не започна да става тревожно. На хората от това село най-сетне им писнало от местния им “коджабашия” и те въстанаха, макар и на тях да им трябваше време да чакат да затрият някого, па да се престрашат.

Какво да се направи, след като от никъде взорът надежда не види!


Продължава...
 
Разград няма пешеходна зона, щом и цивилни джипове минават по нея
28 September 2011

Хубава беше идеята част от централната улица на Разград да стане пешеходна зона. Но още по-хубаво щеше да бъде, ако ограниченията в движението, които произтичат от това, се спазваха от всички.

В затворената отсечка от бул. „България“ почти ежедневно влизат инкасо автомобили. Предвид факта, че все пак се касае за търговска улица, това е неизбежно и хората проявяват разбиране.


Продължава...
 
Кънчо Върбанов хвърля сянка върху празника на Капанския ансамбъл
21 September 2011

Под достойнството и възпитанието ми е да влизам в скандални интриги. Много лесно е да напишеш нелепи измислици и да омаскариш един почтен човек с твърдения за фалшификации.

В публикацията от 09.09.2011 год. във в."Екип 7" за първите години от историята на Капанския ансамбъл съм се позовавал на "Страници от една летопис" от к.ф.н. Петранка Дацкова Луканчевска. На страници 4 и 9 тя отбелязва:


Продължава...
 
На Пчелина е прекрасно, но и мъничко опасно!
19 September 2011

Прекрасното наистина е повече. Прекрасно е, че има велоалея, прекрасно е, че беше направен плаж и удобен подход към водата за желаещите да плуват, прекрасен е въздухът, прекрасни са също така пейзажът и водата на язовира. От поне десетина години карам колело до Пчелина и с огромно удоволствие плувам в по-близкия до града язовир.


Продължава...
 
Турски гражданин катастрофира тежко
19 September 2011

Турски гражданин пострада тежко при катастрофа вчера сутринта на пътя между Исперих и Йонково. Към 6.45 часа лек автомобил „Форд Ескорт“, управляван от 37-годишния Е.Ч., излиза от пътя на ляв завой и се блъска в крайпътно дърво.


Продължава...
 
Разградските лекари са всеотдайни
19 September 2011

В края на август се случи неприятен здравословен проблем в неудобно работно време на денонощието. Към 4 часа сутринта съпругата ми се оплака от тежест в сърдечната област, изпотяване и недостиг на въздух. Повиках незабавно „Спешна помощ“ в Разград. Линейката пристигна за време от 5-6 минути.


Продължава...
 
Майка: Може ли без рентген да се установи счупване на крайник?
19 September 2011

На 8 септември вечерта синът ми Георги Асенов, играейки футбол, си наранява лявата ръка. Тя се подува и негов приятел го води в „Спешна помощ“ в Разград, където го преглежда д-р Стоян Стоянов. Без да направи рентгенова снимка, той преценява, че травмата не е сериозна, превързва го и го съветва да пие болкоуспокояващи.


Продължава...
 
При нас има етика и субординация
15 September 2011

Ние, учителите и служителите от Центъра за работа с деца, настояваме да се сложи край на срамната полемика , в която бяхме въвлечени. Недопустимо е в спор между директор и преподавател да бъдат намесвани деца, които лесно могат да бъдат манипулирани.


Продължава...
 
Мюсюлмани от селата увеличавали бездомните кучета в Разград
09 September 2011

„Здравейте, реших да се обърна към вас с молба да поместите във вестник „Екип 7“ материал и снимки на бездомните кучета, чиито брой се увеличи чувствително в центъра на града. Като по часовник от 4 до 5 часа всяка сутрин те лаят и обикалят из Ларгото и можете да си представите как се чувства човек след този лай и колко е работоспособен през деня.


Продължава...
 
<< Първа < Предишна 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 Следваща > Последна >>

Резултати 1081 - 1090 от 1239