Търсене

Начало Искам думата
Искам думата
Илия НИКОЛОВ: Разочарован съм от разградското правосъдие
13 December 2010

Няколко дни след публикацията ни „Условна присъда за катастрофа с четири жертви“ в редакцията дойде Илия Тодоров Николов от Русе, баща на 20-годишния Васил, единият от загиналите в зверската катастрофа миналата година по пътя Разград – Варна след разклона за село Бели Лом – точно в началото на баира, където е границата между Разградска и Шуменска област.


Продължава...
 
Уважавах фирма „Карина“, но в петък се разочаровах
03 December 2010

Накратко ще разкажа за кошмарното си пътуване с автобуса на ЕТ „ Карина" до Варна. По принцип уважавах тази фирма и си мислех,че са коректни и от най-добрите в този бранш, но се разубедих и разочаровах след последното ми пътуване на 26.11.2010 г.

В 8 часа потеглихме от спирката до автогара Разград, но малко след с.Ушинци автобусът спука гума.


Продължава...
 
Нужен е обществен дебат за ценообразуването на еленергията
03 December 2010

Драга редакция, реших да се обърна към вас, провокиран от мой личен повод, който обаче засяга всички ни, но явно не му се обръща достатъчно внимание. Става дума за ценообразуването на електроенергията. Имам къща в село Пороище. За периода, за който платих последната си сметка, не съм ползвал много ток – реалната консумация е за по-малко от 4 лв.


Продължава...
 
Как ме набедиха, че съм теглила 676 лева от сметката си
29 November 2010

От известно време по медиите ни предупреждават за нов начин на измама: след като си изтеглил пари, измамниците те проследяват и под предлог, че е станала грешка, ти отнемат пенсията, например. Аз обаче твърдя, по-големите измамници са в самите банки. Ще ви опиша моя случай, а вие си направете извод.


Продължава...
 
Марин ГРИГОРОВ: Защо в „Кауфланд“ унижават лоялни клиенти?
29 November 2010

В петък млад разградчанин потърси вестника, за да изрази публично огорчението си от отношението на служители и охранители на магазин „Кауфланд“ спрямо него. 34-годишният Марин Стефанов Григоров заяви в редакцията, че е бил унижен пред десетки граждани. Ето и неговия разказ за случилото се:


Продължава...
 
Докога ще тъпчат двуетажния рейс на „Автобустранс“ като консерва?
24 November 2010

Непрекъснато говорим за войната по пътищата, за катастрофи и жертви, за безопасност на движението. Вижте обаче какво става почти всяка неделя в 14.00 часа в автобуса на „Автобустранс“ за Варна. Днес /21 ноември- б.р./ в тежкия двуетажен автобус натъпкаха поне 20 души повече от насядалите по седалките – прави, насядали по стъпалата, почти един върху друг и върху тези, които са си направили труда като цивилизовани граждани да си осигурят навреме билети.


Продължава...
 
Ахмед АХМЕДОВ по повод националистическите лозунги: Много по-голям българин съм от много българи
17 November 2010

 

Ако всичко това се беше случило преди осем-девет години, най-вероятно нямаше да му обърна такова внимание. Но сега е различно – синът ми е на осем години, в събота дъщеричката ми ще стане на една.

Много сериозно се замислям за тяхното бъдеще. Защото твърдя, че съм по-голям българин от много българи. Съвсем друг въпрос е етническото ми съзнание.


Продължава...
 
В ритъма на грешния валс – препъваме се и падаме, но не сменяме стъпките
17 November 2010

Преди дни отбелязахме за пореден път датата 10-ти ноември. Оценката на мнозина бе „двадесет години разруха“, „20 години кражби“, „20 години липса на правила“. И възниква въпросът: как да стане така, че след като години наред злото куче седи на народната трапеза и безчинства, да го накараме да слезе оттам?


Продължава...
 
За „Лудогорец“, неговите футболисти и „вярната“ им публика!
17 November 2010

Мачът на „Лудогорец“ срещу „Черноморец“ /Поморие/ бе един своеобразен Рубикон за разградския тим. Рубикон е малка рекичка на френско-италианската граница, на която Юлий Цезар трябвало да вземе съдбоносно за империята решение. След размисъл пред потока, той се решава, преминава го с легионите си, изричайки преди това „Жребият е хвърлен!“.


Продължава...
 
Преподавател тормози децата в икономическия техникум
15 November 2010

Имам две дъщери ученички. Едната учи в икономическия техникум в Разград и има проблем с един преподавател. Въпросният учител преподава по философски науки. Дъщеря ми отказва да влиза в неговите часове, защото той - г-н Попов, се държал с учениците като че ли са военни.


Продължава...
 
<< Първа < Предишна 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 Следваща > Последна >>

Резултати 1091 - 1100 от 1140