Търсене

Начало Искам думата
Искам думата
Изумен съм от лицемерието на душевадеца Стойчев
09 August 2010

Тъй като не съм лихвар милионер, общественозначима личност като упоменатото по-горе лице, опитало да скочи от 11-я етаж на Общината, аз се намирам в САЩ, опитвайки се да изкарам честно и почтено прехраната си далеко от страната, в която лихварят милионер кандидат самоубиец е разубеждаван от шефа на ОДМВР, от кмета и от бивш правосъден министър. Може би обичайните за такива цели психолози в нашия град или са се сторили недостатъчно квалифицирани и убедителни на фона на преговарящите лица?


Продължава...
 
Няколко идеи към МВР, за да намалее хаосът пред Паспортна
04 August 2010

 

Всички трябва да минем през службата на МВР за „Български документи за самоличност“ до края на тази година. Ние избрахме 9 юли, петък, към 14 часа - валеше дъжд и решихме, че ще има по-малка опашка. Действително имаше петнайсетина записани преди нас. Застанахме под дъжда и зачакахме.


Продължава...
 
Майстори сме на антирекламата
04 August 2010

Не минава и месец без Разград и околните му села да не влязат в националните новини, но за съжаление само в негативен план. След срамната кражба на личните вещи и пари на скаутите от Белгия от закъсал нашенец, сега пък зле свършена работа от страна на Областно пътно управление - Разград провали почивката на млади румънци, решили да почиват на нашето Черноморие и похарчат парите си тук.
Продължава...
 
Два дена майка стоя със счупен крак без да получи адекватни грижи
02 August 2010

На 27 юни около 17.30–18 часа моята майка Донка Виликова Габровска, която е 67-годишна, ми се обади по телефона, плачейки, и ми каза, че е паднала от един стол – болеше я кракът. Сметнах, че само го е изкривила или разтегнала и го наложихме със студен компрес. На сутринта беше по-зле, беше посинял и отекъл.


Продължава...
 
Арендатори - мошеници
02 August 2010

Има хора, които цял живот вървят по честния път, мъчат се, изкарват с труд и пот хляба си, възпитават децата си в честност. А за отплата имат само мъки и страдания. И то страдания, причинени от други хора.

Защото има такива, които цял живот живеят с измама, с далавера, с лъжи и не се срамуват, не искат и да знаят! Не мислят, че може да има възмездие.

Продължава...
 
Да управляваш на инат
26 July 2010

Върви трета година от управлението на това ръководство в община Завет. Може би след промените то е най-некомуникативното и недържащо на поети ангажименти.

Поводът да пиша в „Екип 7“ е да стигна до повече хора, защото за пореден път са отхвърлени поети ангажименти.


Продължава...
 
В тая културна мътилка Разград е на път да удари шестицата
26 July 2010


Първоначалният слух беше, че разградският драматичен театър щял да се обединява с русенския. Т.е. да бъде, практически, закрит. Но тъй като този слух, слава богу, се оказа неверен, няма да му обръщаме внимание.

Нямаме /поне ние/ официално потвърждение за сливането на двата разградски театъра – “Антон Страшимиров” и “Назъм Хикмет”, но ако това е истинската истина, то нищо друго не можем да направим, освен да изръкопляскаме, колкото и във Фейсбук /както прочетохме в един вестник/ да имало кампания за защита на “хикметистите”.


Продължава...
 
Дайте да превъзпитаме Калоян, който ограби белгийките!
23 July 2010

Че няма ненаказано добро, нагледно и в пълен блясък видяха и усетиха скаутите от Белгия, избрали Лудогорието за територия, която да дарят с благотворителен труд, която да променят и превърнат в по-добро място за живеене.


Продължава...
 
Според директора на болницата синът ми е лекуван, според здравната каса – той въобще не е бил пациен
21 July 2010

Отново ви пиша, понеже единствено чрез вас успях да наруша спокойствието на „някои хора“. Жалко, че в тази държава пресата или медиите си вършат много по-добре работата, отколкото други отговорни институции. Както писах в предишното си писмо, подадох жалба в РЗОК и до изпълнителния директор на МБАЛ „Св.Иван Рилски“.


Продължава...
 
Ходене по мъките с Vivacom
12 July 2010

Искам да опиша моите премеждия с бившата БТК – сегашната Vivacom. На 11.06.2008 год. сключих договор за 12 месеца за интернет и тъй като нямах домашен телефон, условието беше да си открия такъв. Синът ми използва интернет, телефон не ползваме, но си плащах.

За телефона „минимум план“ - 6.50 лв. с ДДС и за интернет 16.60 лв. с ДДС – всеки месец около 30 лева.


Продължава...
 
<< Първа < Предишна 111 112 113 114 115 116 117 Следваща > Последна >>

Резултати 1151 - 1160 от 1161