Търсене

Начало Искам думата
Искам думата
Защо на псевдодиетичния хляб и каймата няма предупреждаващи надписи
14 January 2011

Да, вече знам - те се грижат за нашето душевно спокойствие! „Те“ са служителите на една инспекция, чрез която искат да ни накарат нас, „мръсните“ и „гадни“ пушачи, да откажем и кафето, и социалните срещи и т.н., и т.н. Вече се питате как?

Преди два дни, на влизане в едно кафене, ме посрещна доста внушителен, написан с едри червени букви надпис: „В заведението не се пуши!“.


Продължава...
 
Оказва се, че и за преброител трябват връзки
12 January 2011

Уважаема редакция, обръщам се към вас относно това, че след излизане на списъците с одобрени преброители в град Исперих, имената на одобрените кандидати съвпадат с имената на служители в община Исперих. Не че и тези хора нямат право да участват в преброяването, но остава усещането, че у нас винаги най-важна е "връзката".


Продължава...
 
Загледано в глобалната политика, ДПС пропусна хала на отделния си избирател
12 January 2011

Две главни мюфтийства, разделени джамийски настоятелства, дузина регистрирани и нерегистрирани „турски“ политически партии и сдружения, е равносметката от 21-годишнината от учредяването и създаването на ДПС в България. Започнало политическото си развитие като движение за връщането на арабско-мюсюлманските имена на турското население в България, загубени вследствие на т.нар. „възродителния процес“, ДПС много бързо се наложи като партия, защитаваща правата и свободите на всички онеправдани граждани.


Продължава...
 
Съсипаха ми къщата, моля полицията да дойде за оглед
10 January 2011

Предлагам на вниманието на читателите на „Екип 7“ снимки от потрошените орнаментни стъкла на къщата ми в село Гецово, улица „Георги Кирков“ 38, вечерта срещу 31 декември 2010 година. От осем стъкла седем са счупени напълно, а осмото е напукано. Строшени са стъклата на входната врата на втория етаж към антрето и вътре са начупени порцеланови чинии, унищожени са зазимени билки, скъсани са дрехи от хвърляните камъни. Щетите са за не по-малко от 200 лева.


Продължава...
 
Гинеколог провежда „игри на късмета” с чакащи пациенти
10 January 2011

Предстоеше ми рутинно изследване, а моят гинеколог отсъстваше, затова реших да се доверя на първия негов колега, който в момента е в поликлиниката. В кабинета си трябваше да бъде д-р Радка Стоянова. Наредих се при чакащите три жени, а след половин час вече чакаха осем, когато доктор Стоянова се зададе откъм коридора. Водеше със себе си пациентка, която влезе в кабинета й.


Продължава...
 
Честито ви старо правосъдие!
07 January 2011

Искрено се надявам никой от вас да не си е пожелал през настъпилата нова година да стане свидетел на качествено българско правосъдие.

Правосъдие, в което нито един подсъдим няма да се измъква, благодарение на рязко влошаване на здравословното му състояние, веднага след като е попаднал в ареста.

Правосъдие, в което нито едно дело няма да се разтяга до скъсване като найлонови бикини, поради неявяване на адвокати и свидетели, с годините - превърнало се с в хронично заболяване, пречещо на правдата у нас да възтържествува.


Продължава...
 
Да вземем ножа от шофьора!
05 January 2011

До господин шефа на Автогара - Разград

Господин шефе,

Първо искам да Ви честитя Новата година и да Ви пожелая здраве и успехи в личен и професионален аспект. Поводът за това публично писмо е голямото ми възмущение от инцидента, който ми се случи на 31.12.2010 г.


Продължава...
 
Д-р Стойко КОЛЕВ: Кравите имат рога, а чиновниците нямат рефлекси
05 January 2011

Кравите имат рога и невинаги са мирни, а чиновниците нямат рефлекси, които се придобиват в практиката. Така че не изключвам да се отвори допълнително работа на „Спешна помощ“. Освен рефлекси, на хората, за които бюрото е основното работно място, им липсват и практически умения, което пък може да се окаже трамплин за болестите.


Продължава...
 
Миглена ПЕНЧЕВА: Един от охраната на „Терамаркет“ ни обяви за шпиони
27 December 2010

„Точно по обяд на 22 декември човек от охраната на популярния в Разград магазин „Терамаркет“ ни заподозря в шпиониране. Възпитанието не ми позволява да преразкажа с какъв порой грубости ни заля мъжът, на чийто бадж пишеше, че се казва Петко Стоянов. Най-малкото бе, че сме били нахалници, щом сме си позволявали да сравняваме цените. Човекът откровено ни заподозря, че сме от конкурентна верига магазини. Само защото в ръката на сестра ми имаше списък с нужните ни за празничната трапеза продукти.“.


Продължава...
 
До блок „Рила“ даже катафалка не може да стигне
20 December 2010

Преведено на разбираем разговорен език, заглавието се отнася за открития тази година платен паркинг до бл."Рила" и Централна поща в Разград.

До днес включително този паркинг не се посещава от достатъчно коли за разлика от пространството до бл."Рила", обособено като паркинг за собствениците на жилища в него. Тук е винаги задръстено, няма място нито за нас, нито за колите на пощата и „Виваком“.


Продължава...
 
<< Първа < Предишна 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 Следваща > Последна >>

Резултати 1171 - 1180 от 1232