Търсене

Начало Искам думата
Искам думата
Цоню ЦОНЕВ: Попаднах в капана на млада госпожица, искам да разваля договора за GSM-ма си
21 February 2011

Вместо да ми обясни на разбираем като за човек на моите години език, млада госпожица от магазина за мобилни телефони HANDI на бул.“България“ така ме омагьоса с приказки, че не разбрах как попаднах в капана й. Едва вкъщи дъщеря ми установи, че съм се закопчал с договор за две години да плащам всеки месец по 6.90 лв. Не съм спал, вдигнах кръвно, жена ми също изживява трудно, че цяла пенсия ще отиде на вятъра.


Продължава...
 
Един пътен знак ще премахне „тапата“ до ОУ „В.Левски“
16 February 2011

На два пъти – 08.11.2010 г. и 31.01.2011 г. „Екип 7“ повдига основателно въпроса с транспортната „тапа“ до ОУ „В.Левски“ и ПМГ „Акад. Н.Обрешков“ в Разград. Напълно съм съгласен с автора Георги Тодоров, че проблем с минаването, спирането и паркирането в този участък определено има. Изненадан съм, че общината и институциите месеци наред нехаят.


Продължава...
 
Голямото „връткане“ на турците в България
07 February 2011

Годината е 1989-та, края на месец декември, когато „Голямата екскурзия“, в която участват стотици хиляди турци, необяснимо защо носейки със себе си дивани, кресла, легла, посуда, печки, кюнци и т.н., вече е отшумяла.


Продължава...
 
Принципът за уседналост трябва да отсее и кандидатите за кметове на села
02 February 2011

Колкото и нееднозначно да се приема, особено от определени политически сили, принципът за уседналост е нещо справедливо. Според изборния кодекс право да избират общински съветници и кметове ще имат българските граждани, които през последните 12 месеца са живели в съответното населено място.


Продължава...
 
Нормално е да се забравя, но не е нормално да не се помни!
02 February 2011

Разград си има Ден на Разград – 28 януари.

И го празнува повече официално, отколкото от душа.

А според нас казано – казионно и доста скучновато, ако не се смятат Веселин Маринов, Чакърдъкова и Камен Донев.

Инак все на някои от сегашните ни, па и на бившите ни управници щеше да им дойде на ума следният факт, който е описан от самия Дядо Анание Явашов:


Продължава...
 
И аз съм учил статистика и маркетинг, но не ме искат преброител
31 January 2011

На сто процента се присъединявам към Сабри Али Дюкянджи от Цар Калоян и споделеното му мнение в броя на „Екип 7“ от 24 януари, че не е бил одобрен за преброител за сметка на чиновници от общината.

И аз кандидатствах за преброител в необходимите срокове и по определения ред с всичките си документи в община Исперих.


Продължава...
 
Трябва ли да плащаме за отопление на улиците и тротоарите?
28 January 2011

Показвам снимка като доказателство за това, къде отиват парите, които ние, гражданите, плащаме за отопление на „Топлофикация -Разград“. Аз се опитах да изчисля колко топлина е нужна, за да може да се загрее изолацията на паропровода, после 10 см бетонен капак на коритото на паропровода, после около 80 см почва, след това 15 см чакъл, 5 см асфалт, за да се стопи накрая и снегът.


Продължава...
 
След няколко години почетните граждани на Разград ще са повече от редовите такива
28 January 2011

Вероятно до такава степен вече е без значение кои ще са новите почетни граждани на Разград, че дето не съм разбрал за номинациите, ами и трябваше да ми позвънят читатели, за да ме питат какво било моето мнение за предложенията?

Като че ли моето мнение е от значение.


Продължава...
 
Злоупотреби в ЗК „Гороцвет“, да дойдат компетентните органи
26 January 2011

Искам чрез вестника да сезирам компетентните институции за нередности в земеделска кооперация „Гороцвет“ и злоупотреби, извършвани от нейното ръководство, начело с дългогодишния председател Васил Величков. Те са толкова много, че не зная от кое да започна.


Продължава...
 
Питах за преброителите, от ДПС ми отговориха, че когото поискат, него ще назначат
24 January 2011

Пенсионер съм от Цар Калоян, но участвам активно в живота на общинската пенсионерска организация, на която съм в ръководството, следя и се интересувам от политическия живот в общината и страната, но не съм член на никоя партия.

Видях обява, че търсят преброители и подадох молба, тъй като покривах изисканите условия.


Продължава...
 
<< Първа < Предишна 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 Следваща > Последна >>

Резултати 1181 - 1190 от 1255