Търсене

Начало Искам думата
Искам думата
Гражданите на Разград не са само в централната част
17 August 2011

От Координационния съвет на Гражданско движение „ДНЕС” в Разград бихме искали да изразим своето мнение по отношение на публикуваното във „Екип 7“ на 1 август становище на г-жа Бонка Цакова, директор на ОП „Паркстрой“, тъй като не сме съгласни с изразените от нея съмнения за „умишленост“.

Що се отнася до „умишленото бъркане на цифрите“, използвахме тези поради липса на други, които да дават повече детайли и прозрачност, като, примерно, каква част от бюджета на ОП „Паркстрой“ е заделена за „Озеленяване“.


Продължава...
 
Йовчо КОВАЦАЛИЕВ: Да запазим музикалните традиции, ако искаме Разград да прилича на град...
17 August 2011

Наскоро по bTV известният илюзионист Астор - Артеник Арабажанян, припомняйки си първите стъпки в артистичната си кариера, спомена с добри думи „саксофониста в Циркова естрада Йовчо Ковацалиев“. Ставаше въпрос за 60-те години на миналия век, когато Йовчо все още не знае, че му предстои да създаде семейство, да живее и работи почти половин век в Разград.


Продължава...
 
На Разград май само едни доктори му останаха като хората
15 August 2011
 

След като вашият не особено скромен дописник, уважаеми читатели, изкара 7-8 дни във вътрешното отделение на разградската болница най-умното нещо, което му дойде в главата беше...

Първо, ако средностатистическият български гражданин има шанса да не ходи по доктори, той като едното нищо може да си умре здрав!


Продължава...
 
Елтабло зее отворено, около него играят деца
12 August 2011

Гаражно елтабло зее страховито, отворено на метър от земята до блока на улица „Аритус“ 27 в Разград.

Буквално на сантиметри от "зейналата му паст" играят деца. Всеки ден покрай него минават служители на завода за антибиотици, но явно на никого не му е направило впечатление или пък си е казал, че това не е негова работа.


Продължава...
 
Въпреки забранителния знак, камиони и автобуси продължават да се движат по нашата улица
10 August 2011

Г-н кмете,

През август 2010 година идвах при Вас в приемния Ви ден за среща с граждани. Поводът за моето посещение беше свързано с движението на товарни автомобили, автобуси и други тежки автомобили.


Продължава...
 
Общинският план за развитие са преписани празни обещания, за които никой не отговаря
08 August 2011

На сесията на общинския съвет в Разград, провела се на 26 юли 2011 година, се разгледа една докладна записка, внесена от заместник-кмета Любомир Цонев. Тази докладна записка предизвика остър спор между мен и вносителя, който, ако се беше подготвил достатъчно добре, щеше да разбере, че политиката, която в момента се води от ръководството на община Разград, е пагубна за нея.

Продължава...
 
Мехмед РЕДЖЕБ от Самуил: Редно ли е до дома ми да има действаща фабрика?
05 August 2011

Два пъти се жалвах в общината, но без резултат. Отчаян, третия път вече реших да се обърна към вашия вестник с надеждата, че след като дадете гласност на проблема на семейството ми, нещо ще се промени в положителна посока. Иначе, ако всичко продължава постарому - така не се живее.

Това заяви в редакцията 54-годишният Мехмед Реджеб от Самуил. Мъжът, който работи като охрана в общинската администрация, изплака мъката си пред репортер на вестника.


Продължава...
 
Неумишлено ли от ДНЕС бъркат цифрите?
01 August 2011

Уважаема редакция,

В бр. 85/3209 на вестника е публикувана информация за зададени 6 въпроса към кмета на община Разград по различни въпроси, свързани с управлението и развитието на общината.

Основен акцент в публикацията, а вероятно и от авторите, е поставен върху озеленяването на Разград. Считам, че като директор на ОП „Паркстрой“ съм задължена да уведомя читателите на вестника за следното:


Продължава...
 
Изтръпваме при всеки дъжд, домовете ни се наводняват
27 July 2011

Винаги като завали дъжд изтръпвам и се моля по-бързо да спре, защото водата влиза не само в двора и градината ми, но и вкъщи. Напишете за нашия проблем и дано от общината поне малко да се погрижат за нас. Защото ние също сме равноправни жители на този град - плащаме данъци, гласуваме.

Това заяви пред вестника Николай Бояджиев, който живее заедно с цялата си фамилия на “Южен булевард“ 31 Б в Разград.


Продължава...
 
Жертва съм на междусъседки спор!
27 July 2011

Настоявам за право отговор, какъвто вярвам „Екип 7” като водещ

Настоявам за право на отговор, какъвто, вярвам, „Екип 7” като водеща местна медия ще ми даде.

Най-отговорно заявявам, че вестникът е подведен да публикува една изцяло невярна информация. Лично аз не съм допускал, че междусъседски спор ще прерасне в подобна гнусна инсинуация.

С огромна изненада в петък научих от приятели, че е имало публикация по мой адрес във вестника и втрещен изчетох материала. Категорично заявявам, че изложеното в статията „Хирург гръмна коте с пушка“ представлява пълна лъжа.


Продължава...
 
<< Първа < Предишна 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 Следваща > Последна >>

Резултати 1181 - 1190 от 1316