Търсене

Начало Искам думата
Искам думата
Пазарът е прекалено осветен, защо не се мисли за икономии?
17 January 2011

Всички се радваме на най-новата придобивка в Разград – покрития кооперативен пазар. Забелязвам обаче един недостатък, който може би е проектантски пропуск – липсва дежурно осветление в тъмните части на деня. Преброих 92 луминисцентни тела и всичките са включени по цяла нощ. Вярно – светло е, но въпросът ни е дали в тези трудни финансови времена това е разумно.


Продължава...
 
Докога транспортните фирми ще демонстрират неуважение към клиентите си?
17 January 2011

В петък сутринта пътувах от Разград до Пловдив с автобусче на фирма „Автобустранс“. Понеже пътуването ми бе планирано и очаквано, предвидливо си купих билет два дни по-рано, за да бъда сигурна, че ще седна на предните седалки. Съображенията ми бяха, че на последните места ми прилошава и ми се гади.


Продължава...
 
Защо на псевдодиетичния хляб и каймата няма предупреждаващи надписи
14 January 2011

Да, вече знам - те се грижат за нашето душевно спокойствие! „Те“ са служителите на една инспекция, чрез която искат да ни накарат нас, „мръсните“ и „гадни“ пушачи, да откажем и кафето, и социалните срещи и т.н., и т.н. Вече се питате как?

Преди два дни, на влизане в едно кафене, ме посрещна доста внушителен, написан с едри червени букви надпис: „В заведението не се пуши!“.


Продължава...
 
Оказва се, че и за преброител трябват връзки
12 January 2011

Уважаема редакция, обръщам се към вас относно това, че след излизане на списъците с одобрени преброители в град Исперих, имената на одобрените кандидати съвпадат с имената на служители в община Исперих. Не че и тези хора нямат право да участват в преброяването, но остава усещането, че у нас винаги най-важна е "връзката".


Продължава...
 
Загледано в глобалната политика, ДПС пропусна хала на отделния си избирател
12 January 2011

Две главни мюфтийства, разделени джамийски настоятелства, дузина регистрирани и нерегистрирани „турски“ политически партии и сдружения, е равносметката от 21-годишнината от учредяването и създаването на ДПС в България. Започнало политическото си развитие като движение за връщането на арабско-мюсюлманските имена на турското население в България, загубени вследствие на т.нар. „възродителния процес“, ДПС много бързо се наложи като партия, защитаваща правата и свободите на всички онеправдани граждани.


Продължава...
 
Съсипаха ми къщата, моля полицията да дойде за оглед
10 January 2011

Предлагам на вниманието на читателите на „Екип 7“ снимки от потрошените орнаментни стъкла на къщата ми в село Гецово, улица „Георги Кирков“ 38, вечерта срещу 31 декември 2010 година. От осем стъкла седем са счупени напълно, а осмото е напукано. Строшени са стъклата на входната врата на втория етаж към антрето и вътре са начупени порцеланови чинии, унищожени са зазимени билки, скъсани са дрехи от хвърляните камъни. Щетите са за не по-малко от 200 лева.


Продължава...
 
Гинеколог провежда „игри на късмета” с чакащи пациенти
10 January 2011

Предстоеше ми рутинно изследване, а моят гинеколог отсъстваше, затова реших да се доверя на първия негов колега, който в момента е в поликлиниката. В кабинета си трябваше да бъде д-р Радка Стоянова. Наредих се при чакащите три жени, а след половин час вече чакаха осем, когато доктор Стоянова се зададе откъм коридора. Водеше със себе си пациентка, която влезе в кабинета й.


Продължава...
 
Честито ви старо правосъдие!
07 January 2011

Искрено се надявам никой от вас да не си е пожелал през настъпилата нова година да стане свидетел на качествено българско правосъдие.

Правосъдие, в което нито един подсъдим няма да се измъква, благодарение на рязко влошаване на здравословното му състояние, веднага след като е попаднал в ареста.

Правосъдие, в което нито едно дело няма да се разтяга до скъсване като найлонови бикини, поради неявяване на адвокати и свидетели, с годините - превърнало се с в хронично заболяване, пречещо на правдата у нас да възтържествува.


Продължава...
 
Да вземем ножа от шофьора!
05 January 2011

До господин шефа на Автогара - Разград

Господин шефе,

Първо искам да Ви честитя Новата година и да Ви пожелая здраве и успехи в личен и професионален аспект. Поводът за това публично писмо е голямото ми възмущение от инцидента, който ми се случи на 31.12.2010 г.


Продължава...
 
Д-р Стойко КОЛЕВ: Кравите имат рога, а чиновниците нямат рефлекси
05 January 2011

Кравите имат рога и невинаги са мирни, а чиновниците нямат рефлекси, които се придобиват в практиката. Така че не изключвам да се отвори допълнително работа на „Спешна помощ“. Освен рефлекси, на хората, за които бюрото е основното работно място, им липсват и практически умения, което пък може да се окаже трамплин за болестите.


Продължава...
 
<< Първа < Предишна 121 122 123 124 125 126 127 128 129 Следваща > Последна >>

Резултати 1221 - 1230 от 1284