Търсене

Начало Искам думата
Искам думата
Искат 3500 лева за ток от разградчанин, той съди Енергото
17 June 2011

Дръзка схема за измами, създадена от служители на „Е.on“, набира скорост в Разград и страната, твърди 38-годишният разградчанин Веселин Спасов, който получил главозамайваща сметка за ток в размер на 3505,27 лева, след като двама инженери от дружеството го убедили, че електромерът пред къщата му е неправилно подвързан и това е довело до невярно отчитане на потребената енергия.


Продължава...
 
КНСБ организира национална подписка
13 June 2011

Днес в условията на криза, трудовите, социалните и синдикалните права на гражданите на България са под натиск. Отново хората на труда плащат високата социална цена на кризата. За кой ли път пак ни призовават да стягаме пристегнатите колани, задоволявайки се с най-тънкото парченце на пицата.


Продължава...
 
Разград – слабак при матурите, просветната шефка мълчи пред журналистите
06 June 2011

Разград е с най-нисък успех при тазгодишните матури, стана ясно в петък след пресконференция на образователното министерство. Сред слабаците са още областите Търговище и Шумен.

Най-високи резултати от тазгодишните зрелостни държавни изпити са отчетени в регионите София, Стара Загора и Пловдив.


Продължава...
 
Забранете тежките машини по Дянковския път!
06 June 2011

Поне стотина души от околните жилищни кооперации и къщи се събраха край смачкания до неузнаваемост камион, който в края на миналата седмица, останал без спирачки по стръмното на влизане в Разград по Дянковския път, се качи на тротоара, удари паркирала кола, отсече огромна липа, попиля три контейнера за боклук, пръсна като пилци кротко седящи на пътя му разпускащи мъже с бутилки в ръце, отнесе още една липа и притихна в дувара на първата къща на улица „Христо Ботев“.


Продължава...
 
Билгин Сюлейман: Ще съдя прокуратурата – жертва съм на престъпление, а обвиняват мен
03 June 2011

Историята на Билгин Сюлейман от разградското село Дянково доказва едно – в България няма невъзможни неща. Настоящият сюжет може да пресуши и последната капка вяра в институциите. И вдъхва живот на поговорката „Крадецът вика дръжте крадеца“.

Сагата на нашенеца започва на 19 май 2010 година със закупуването на един микробус „Фолксваген“. Действието се развива в Германия, колата регистрира в службата в Бремен.


Продължава...
 
Айде Шукьо на широко!
01 June 2011

В една стара българска притча се разказва следното :

В едно село живяли селските идиоти Вуте и Нане.

Вуте си имал 20 гърнета от които едното било ошутено (имало отчупено парченце). Вуте умилително го назовавал "Шукьо".

Един ден Нане помолил Вуте да му направи изложба на гърнетата си.Решили да сложат гърнетата върху коловете на оградата.

Продължава...
 
Защо общината облагодетелства група граждани за сметка на останалите
25 May 2011

„Защо е сложен този знак?“ Това е въпросът ми, който публично задавам чрез „Екип 7“ към общинската администрация в Разград. Да поясня за какво става дума. Сигурно много разградчани, особено водачите на превозни средства, са забелязали, че на входа на вътрешноблоковото пространство зад бившото „Златно пиле“ е монтиран знак, който забранява влизането и паркирането на леки автомобили с изключение на живущите в тези блокове.


Продължава...
 
Трябва да възстановим Дружество „Лес“
25 May 2011

Преди време в „Екип 7“ бе публикувана моята статия „Разградските паркове са в окаяно състояние – искат грижи“, в която аз подробно се спрях на това как е създаден лесопаркът от гражданите на Разград с доброволен труд, под ръководството на Дружество „Лес“, регистрирано през 1901 година от инициативен комитет от господата Иван Свирачев, Брайко Бозов и д-р Банков.


Продължава...
 
Хасан МЕХМЕДОВ: Лекари убиха преди 20 години дъщеря ми, сега убиха жена ми
18 May 2011

Преди 20 години разградски лекари убиха дъщеря ми, сега всичко се повтаря – лекари убиха и жена ми. Това заяви 63-годишният Хасан Мехмедов от село Ясеновец. В ръцете си мъжът носеше стар брой на „Екип 7“ с дата 14 април 1995 г. с водещо заглавие „Двама лекари пред съда с обвинение за смърт на дете“. От материала става ясно, че 13-годишната дъщеричка на семейство Фетие и Хасан Мехмедови Надежда /б.р. Нуртен/ е починала в разградската болница в резултат на неколкодневно подмятане по лекари, пейки и коридори.


Продължава...
 
Ще подпомогнем загубата на стопанина от Къпиновци
16 May 2011

От една година в „Екип 7” излизат серия тенденциозни статии за „пчели убийци”, в които манипулативно и едностранчиво се представят проблемите, свързани с пчелните семейства, а пчеларите се представят като най-лошите хора в региона, алчни злосторници, отглеждащи насекоми за масов терор. В нито едно писание не се даде трибуна и на другата страна в проблема, нито се направи дори и плах опит аргументирано да се обяснят причините, довели до една или друга неприятна случка.


Продължава...
 
<< Първа < Предишна 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 Следваща > Последна >>

Резултати 1231 - 1240 от 1340