Търсене

Начало Искам думата
Искам думата
Купих си развален пипер от пазара, никой не може да ме овъзмезди
10 September 2010

 

Във вторник следобед си купих от кооперативния пазар в Разград близо шест килограма пипер в мрежичка, за който платих 6.60 лева. Както обикновено, не ми дадоха касова бележка за покупката.

Когато си отидох в Осенец, където живея, разбутах мрежичката и установих, че почти всички пиперки са развалени отвътре.

Продължава...
 
Предостигът на инванзивна лекарска лакомост е проблем в Разград
10 September 2010

 

Не знам дали управата на МБАЛ „Свети Иван Рилски“ се е хвърлила в точно такива размисли, както се описва в статията „Шефът на Корпуса на мира провери как ще се лекуват пратениците му“, но със сигурност ги е хванал срамът.

Срамът е онова нещо, от което ние, българите, най-малко показваме, че сме засегнати.

Продължава...
 
Връщат ни циганите от Франция. Пуркоа бе, джанъм?
08 September 2010

GENA

Имаше един такъв югославски филм – „Срещал съм и щастливи цигани“ се казваше.

Ние пък не сме срещали в живота си нещастни цигани. Гладни, боси и голи – да! Но нещастни – не.

Те са деца на природата. За тях държавните закони не важат и неприкосновеността на частната собственост е неизвестно понятие. Българските цигани имам предвид, ако въобще има в България български цигани, освен ромите, които май наистина са друга работа.


Продължава...
 
Честит празник ли? Нова революция трябва да има!
08 September 2010

Честит празник, другари!

Очаква ни революция. Историята не само на нашия народ, а и на другите народи показва, че не може над 20 години да минат под знака на беззаконие, явни грабежи, пълна липса на справедливост, геноцид над българите и всичко това да остане без последствия. Мнозина ще ме сметнат за малоумен, но аз съм убеден, че народът ще потърси сметка за всичко това. А сметката трябва да се плати.


Продължава...
 
Помогнете: искат да отнемат внучката ни!
01 September 2010

Пише ви едно изстрадало до краен предел семейство, животът на което се превърна в неописуем кошмар.

Ние сме родители на две деца - Цветан и Силвия, които създадохме, отгледахме, възпитахме ... и погребахме.

С много нежност, любов и внимание обграждахме децата си. Направихме ги отговорни, амбициозни, коректни и отзивчиви млади хора.


Продължава...
 
Сега с моя Исмаил сме в чудесни отношения
30 August 2010

В брой 96 на „Екип 7“ под заглавие „Аз съм българка, той е турчин – нямаме ли право да се обичаме?“ публикувахме писмото на Боряна Атанасова от Разград. В него тя разказваше за драматичната история на двама млади – българка и турчин, които се обичат и искат, но не могат да преодолеят съпротивата от страна на родителите на момчето заради различия на етническа и религиозна основа.


Продължава...
 
Мразя Ви!
23 August 2010

Открито писмо от Генади ГАТЕВ по повод на публикацията „Хранкомерс“ е ощетила Разград с над 30 000 лева от наеми“, в която ставаше дума как фирмата на общинския съветник Добрин ДОБРЕВ ползва бистро „Бели Лом“ за 60 лева месечноПродължава...
 
Аз съм българка, той е турчин - нямаме ли право да се обичаме?
20 August 2010


Ето я и моята история. Казвам се Боряна, българка съм от Разград и имам приятел, който е от турски произход. Наистина се обичаме ужасно много. Но възникна проблем – разбрах, че родителите му не искат българка в семейството си. Приятелят ми е на 27 години, във възраст да се задоми, но ето че се появи проблемът с религиите. Никой не е избирал религията си, казвала съм му го неведнъж.


Продължава...
 
Стадата ни няма къде да пият вода в жегите, проблемът е сериозен
13 August 2010

Земеделски производител съм от самуилското село Хърсово и отглеждам стадо от близо петдесет крави. В предния брой на вестника писахте, че чешмата в селото е така направена, че животните не могат да пият вода от нея. Преди близо петнайсет години заляха висок бетон пред коритата и добичетата вече не достигат водата, за да се напоят.


Продължава...
 
Изумен съм от лицемерието на душевадеца Стойчев
09 August 2010

Тъй като не съм лихвар милионер, общественозначима личност като упоменатото по-горе лице, опитало да скочи от 11-я етаж на Общината, аз се намирам в САЩ, опитвайки се да изкарам честно и почтено прехраната си далеко от страната, в която лихварят милионер кандидат самоубиец е разубеждаван от шефа на ОДМВР, от кмета и от бивш правосъден министър. Може би обичайните за такива цели психолози в нашия град или са се сторили недостатъчно квалифицирани и убедителни на фона на преговарящите лица?


Продължава...
 
<< Първа < Предишна 131 132 133 134 135 Следваща > Последна >>

Резултати 1331 - 1340 от 1350