Търсене

Начало Искам думата
Искам думата
Арендатори - мошеници
02 August 2010

Има хора, които цял живот вървят по честния път, мъчат се, изкарват с труд и пот хляба си, възпитават децата си в честност. А за отплата имат само мъки и страдания. И то страдания, причинени от други хора.

Защото има такива, които цял живот живеят с измама, с далавера, с лъжи и не се срамуват, не искат и да знаят! Не мислят, че може да има възмездие.

Продължава...
 
Да управляваш на инат
26 July 2010

Върви трета година от управлението на това ръководство в община Завет. Може би след промените то е най-некомуникативното и недържащо на поети ангажименти.

Поводът да пиша в „Екип 7“ е да стигна до повече хора, защото за пореден път са отхвърлени поети ангажименти.


Продължава...
 
В тая културна мътилка Разград е на път да удари шестицата
26 July 2010


Първоначалният слух беше, че разградският драматичен театър щял да се обединява с русенския. Т.е. да бъде, практически, закрит. Но тъй като този слух, слава богу, се оказа неверен, няма да му обръщаме внимание.

Нямаме /поне ние/ официално потвърждение за сливането на двата разградски театъра – “Антон Страшимиров” и “Назъм Хикмет”, но ако това е истинската истина, то нищо друго не можем да направим, освен да изръкопляскаме, колкото и във Фейсбук /както прочетохме в един вестник/ да имало кампания за защита на “хикметистите”.


Продължава...
 
Дайте да превъзпитаме Калоян, който ограби белгийките!
23 July 2010

Че няма ненаказано добро, нагледно и в пълен блясък видяха и усетиха скаутите от Белгия, избрали Лудогорието за територия, която да дарят с благотворителен труд, която да променят и превърнат в по-добро място за живеене.


Продължава...
 
Според директора на болницата синът ми е лекуван, според здравната каса – той въобще не е бил пациен
21 July 2010

Отново ви пиша, понеже единствено чрез вас успях да наруша спокойствието на „някои хора“. Жалко, че в тази държава пресата или медиите си вършат много по-добре работата, отколкото други отговорни институции. Както писах в предишното си писмо, подадох жалба в РЗОК и до изпълнителния директор на МБАЛ „Св.Иван Рилски“.


Продължава...
 
Ходене по мъките с Vivacom
12 July 2010

Искам да опиша моите премеждия с бившата БТК – сегашната Vivacom. На 11.06.2008 год. сключих договор за 12 месеца за интернет и тъй като нямах домашен телефон, условието беше да си открия такъв. Синът ми използва интернет, телефон не ползваме, но си плащах.

За телефона „минимум план“ - 6.50 лв. с ДДС и за интернет 16.60 лв. с ДДС – всеки месец около 30 лева.


Продължава...
 
Бог да пази България и пенсионерите й!
12 July 2010

 

Предстои /през следващата година/ поредна реформа около пенсионерския свят или кандидатпенсионерския такъв в държавата ни нещастна под егидата на надеждата на народа – Бате Бойко.

Мотивировката е, че нацията ни застарявала, млади хора не се раждали или бягали в чужбина, та нямало, санким, кой да произвежда, а като нямало кой да произвежда, нямало и осигуровки, респективно нямало пари за пенсии и прочее..

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 131 132 133 134 135 136 137 138 139 Следваща > Последна >>

Резултати 1381 - 1387 от 1387