Търсене

Начало Искам думата
Искам думата
Повечето от желанията на хората от Черковна за асфалт са изпълнени
24 July 2019

Във връзка със статия във вестник „Екип 7“ от 19 юли, брой 79/4379, озаглавена „Община Разград асфалтира улици в Черковна, ама как?“, искаме да внесем яснота.

Кметът на Община Разград д-р Валентин Василев призова многократно кметовете и кметските наместници на населените места да направят общоселски събрания и да се съобразят с решенията и мнението на жителите на селата.

Продължава...
 
На футбол ли ще си играем или на дискриминация?
24 July 2019

Както обикновено, купих си „Екип7“ и погледът ми попадна на последната страница, която е посветена на нашия любим „Лудогорец“. Потресена останах от думите на господин Мехмед Ходжов, който открито порицава, че „даже и жени“ си позволяват да коментират игра на отбора.

Абсурдно и обидно! Това е абсолютна дискриминация и изисквам извинение на страниците на „Екип 7“. Това доколко са правдиви коментарите на дамите, които сезира той, е съвсем друга тема, а и в 21-ви век, доколкото ми е известно, всеки има право да изкаже мнение, та дори и жените, колкото и неприятно да му е на въпросния господин.

Продължава...
 
Змиите изпълзяха след падането на „Лудогорец“ от „Ференцварош“
22 July 2019

След отпадането на „Лудогорец“ още в първия предварителен кръг на квалификациите за ШЛ змиите изпълзяха от дупките си и изплюха толкова отрова по отбора, футболистите и треньора Стойчо Стоев, че чак е чудно как толкова злоба може да таи у себе си човешкото същество. За централната преса донякъде е простено, тъй като там няма журналисти на „хранилка“ от „Лудогорец“, но как да простим на тези, които в социалните мрежи се пишат, че са фенове на нашия отбор.

Продължава...
 
В Стражец сметта в контейнерите...ферментира
19 July 2019

Живея и работя в чужбина. Летния си отпуск прекарвам в родното село Стражец. Вече близо две седмици контейнерите за битови отпадъци на нашата улица „Марица“ стоят препълнени и навсякъде около тях е осеяно с боклуци, които кучетата допълнително разнасят.

Продължава...
 
Разградският комплекс „Орел“ и българската работа – свършена-недовършена...
19 July 2019

По-голямата част от живеещите в жилищен комплекс „Орел“ в Разград приеха с недоверие предложения им през изминалата 2018 година „Проект за паркоустрояване на зелените площи.

Имам чувството, че проектантът е ползвал Градоустройствения план на гр. Разград, нанесъл го е едно към едно върху своето творение /проект/ и получил тлъст хонорар за това, без да идва на терен. Не само аз, но и други мислят така.

На 2 юли тази година тържествено бе обявено откриването /с рязане на лента/ изграждането на „Южен парк „Орел“.

Продължава...
 
Лидия МИЗУРСКА: Абсурдно е част от хората в Благоево да не искат в селото си детска градина
16 July 2019

В броя на „Екип 7“ от 12 юли излезе статията „От завист ли, от глупост ли, но в Благоево като че ли не искат да си има детска градина“. Тъй като в деня на посещението на репортер на вестника в градината аз отсъствах по семейни причини, желая да взема отношение по темата.

Продължава...
 
Големият български гьол и обществената му значимост
16 July 2019

Преди много години моите съселяни направили гьол на края на селото, за да събират поройните пролетни води от околните дерета. Инициативата била на селската управа, обсъдена и одобрена с вишегласие от общоселското събрание.

Продължава...
 
Ще издигне ли ГЕРБ отново Валентин Василев за кмет на Разград?
15 July 2019

Миналата седмица президентът Румен Радев насрочи датата за провеждане на изборите за общински съветници и кметове - 27 октомври. Няколко дни преди това по време на конгреса на ГЕРБ първи заговори за местните избори премиерът и лидер на управляващата партия Бойко Борисов. Той заръча на събранията много добре да се огледат кандидатите, да се проверява мнението на хората по места.

Продължава...
 
Целият град е буренясал, дори центърът е същинска джунгла
15 July 2019

Ето как изглежда улица „Бели Лом“ на 100 метра от центъра на Разград. Същинска джунгла. Целият тротоар е обзет от треви и храсти, а улицата - от дървета.

Такова чудо не е било от 30 години досега. Не могат да се движат нормално нито пешеходци, нито коли. Да те е страх да минеш по нея. През деня излизат змии, а по тъмно не знаеш кой ще изскочи от храстите и какво може да ти се случи.

Чудо невиждано. А уж живеем в областен град...

Продължава...
 
Не е вярно, че Момина чешма не работи!
08 July 2019

В брой 73/4373 от 05.07.2019 г., петък, на вестник „Екип 7“ е публикувана статия със заглавие „Смилете се, г-да общинари, пуснете малко водица на Момината чешмица!“ . В отговор на посочените факти от Община Разград заявяваме, че Момина чешма е пусната още в началото на седмицата /01.07.2019 г./ след извършен пореден ремонт за отстраняване на умишлено нанесени щети по нея.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 21 - 30 от 1391