Търсене

Начало Искам думата
Искам думата
Господа мюсюлмани, възмутени сме, че съдите община Завет!
26 February 2018

До:

Мюсюлманско изповедание - гр.София

Районно мюфтийство - гр.Разград

вестник „Екип 7“ - гр.Разград


Уважаеми господа, Пишем Ви от името на всички жители на село Острово, изказвайки огромното си възмущение, че сте завели иск към Община Завет, във връзка с изграждане на път към гробището в селото.

Продължава...
 
Не им пука на чиновниците и политиците за село Брестовене
26 February 2018

Прочетох с интерес материала на Неви Неви „Децата ни били неграмотни!А какви да бъдат след като образованието е допотопно? в брой 23 на в-к „Екип 7“. Като доскорошен представител на нещото, което все още наричаме българско образование, разбирам тревогата на родителите. Тревога, която сигурно и началникът на РУО – Разград, към когото е отправена, добре разбира.

Продължава...
 
Децата ни били неграмотни! А как да бъдат, след като образованието е допотопно?
23 February 2018

Господин началник на Регионалното управление на образованието в Разград,

пише Ви майка на дете от подготвителна група в Детска градина „Червената шапчица“ в село Брестовене. Имаме проблем, който за нас е голям, а за директорката и вероятно за останалите отговорни хора в системата на образованието е нищожен. А той е, че децата от подготвителната група и децата от първа група са слети.

Продължава...
 
Бюрхан ИСМАИЛОВ: ДПС да си поеме отговорността за неизгодния договор за сметосъбиране в Кубрат
21 February 2018

Уважаема редакция, с интерес следя казуса относно издадените срещу Община Кубрат изпълнителни листи. Наистина ситуацията е трудна и сложна, но тук е мястото да се поеме и политическа отговорност и да се каже ясно - този договор е подписан при управление на ДПС и проблемите, които възникнаха, са също при управление на ДПС.

Продължава...
 
Крало се е, краде се и пак май има все още за крадене...
21 February 2018

Някога, преди повече от четвърт век, правих интервю с фронтовака бай Стефан К. Оказа се обаче, че той фронт не е и помирисвал, а бил старшина на военен склад в Габрово, но за това после…

Разговаряхме с него в старата му къщичка в Керемидчилика – с градина и овошки, с двор и животинки в двора, но понеже се черпехме с житна ракия, словоохотливо побърза да ме информира, че си има собствен апартамент, купил е апартаменти на двете си дъщери и щял да се погрижи и за внуците си, ама те нещо не го слушали, обаче си живеел в къщичката, защото казанът му за ракия бил в нея и, разбира се, най-любезно ми показа продукцията си в мазето…

Продължава...
 
Анастасий ДОНЧЕВ: Залагаме на една чисто разградска бизнес идея, пък каквото отсъди Времето!...
16 February 2018

 

 

На предстоящата сесия на Общинския съвет в Разград ще се разглежда докладна записка за учредяване в Бизнес зона „Перистър“ на право на строеж на биотехнологично фармацевтично предприятие на „Биотехфарм“ ООС с управител Анастасий Дончев. За това инвестиционно намерение „Екип 7“ публикува предварителна информация в броя си от 14 февруари. Днес предлагаме на нашите читатели повече подробности за тази идея, предоставени ни от управителя на фирмата.

 

Продължава...
 
За малките хора на прехода и за изгубените в него...
14 February 2018

Мобилният ми телефон сърдито изръмжа и залая. Не звъни, а ръмжи и лае, защото е последен модел на комуникационните технологии и е програмиран с езика на общуване между хората в съвременното човешко общество. Ръмжи, лае и хапе като американски питбул. Всичките ми опити да заменя кучешкото ръмжене и лаене с нещо излъчващо човешка топлина и нежност за душата, като например с Моцартовата "Малка нощна музика" или с Шумановото "Мечтание" излязоха неуспешни.

Продължава...
 
„Лудогорец“ промени и Разград освен българския футбол
14 February 2018

От 6-7 години Разград стана съвсем друг - от град нейде там, в дълбоката провинция, стана привлекателно място за мнозина. Вече гостите ни могат да видят не само старинния град Абритус, но и своите любимци в мачовете срещу тях. А някои пък видяха Абритус и други забележителности на града благодарение на „Лудогорец“.

Продължава...
 
Как посрещаме „Милан“ и защо това да е важно?
09 February 2018

Сиво, мрачно, пусто - така изглежда през месец февруари 2018 година, един от основните входове към град Разград - на двеста метра от „Лудогорец Арена“ - мястото, където след седмица ще бъдем свидетели на спортен европейски сблъсък на изключително високо ниво! Кажете ми, за бога, как едното нещо съответства на другото нещо?

Продължава...
 
Няма да се научат с добро, глоби трябват...
09 February 2018

Въобще не я вярно, че само „ония с мерцедесите и беемветата“, понеже били мангизлии и нагли, правели каквото си искат.

Сиромасите и те я карат през просото – ето как е паркирал собственикът на един прогнил старичък автомобил в Разград.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 21 - 30 от 1225