Търсене

Начало Искам думата
Искам думата
Успехите на управниците нямат никаква стойност, щом всеки трети мизерува
12 June 2018

След изчисленията на специалистите, че всеки трети човек в Лудогорието живее под линията на бедност, която за нашия регион е 293.92 лева, следва час по-скоро местните управници да си подадат оставките.

Каквито и други успехи в културното, икономическо, туристическо и политическо поприще да постигат властимащите, плачевните изводи за хала на хората, ги обезсмислят.

Продължава...
 
Етикетите в „Билла“-Разград заблуждават
08 June 2018

Многократно се сблъсквам с разлика в обявената върху етикета цена на дадена стока в магазин „Билла“ - Разград и цената на касата, разбира се не в полза на клиента.

На 3 юни 2018 година на щендера беше обявена цена на салата айсберг от 0.99 лв за брой, а на касата ми я таксуваха по 1.29 лева. При мое запитване и молба веднага да бъде коригирана цената на етикета не последва никаква реакция.

Продължава...
 
Стоян НЕНЧЕВ: Председателят на ОбС не е общински служител, ГЕРБ занимава хората с измислени проблеми
06 June 2018

"Поведението на кмета и общинските съветници от ГЕРБ налага да занимаваме нашата общественост с измислени и несъществуващи проблеми. Отделено е огромно време и изразходвана колосална енергия за провеждане на мероприятия за следене и шпиониране на председателя на Общинския съвет в продължение на няколко месеца.

Продължава...
 
Общинарите и природозащитниците да се разберат, докато гаргите съвсем не са осрали Разград
06 June 2018

Лятото дойде. Прекрасно време за разходки по центъра на града. В търсене на прохладна сянка решаваш да поседнеш на някоя пейка, да отдъхнеш и...виждаш, че две трети от новичките пейки са побелели от птичи изпражнения. И веднага възниква въпросът: какъв е смисълът от създаване на блага, които впоследствие не могат да се използват по предназначение?

Продължава...
 
Моите гръцки приятели: След две десетилетия всички ще са от „Лудогорец“!
01 June 2018

Бившият ми колега Ставрос Фанфанис, някогашен кореспондент на вестник „Катемарини“, ме покани из тези дни да му гостувам в Комотини. Отдавна беше забравил за годините си на чиракуване при босовете от Атина, и беше станал собственик на вестник и радио в родния си град.

Продължава...
 
Община Разград да помисли и за пешеходците
30 May 2018

Когато миналата година преасфалтираха ул. "Бели Лом" и ул. "Дунав" и изградиха бордюри, очаквах, че работата ще продължи и ще бъдат изградени и прилежащите към улицата тротоари. Нищо подобно не се случи! Бордюрите си стърчат на повече от 25 сантиметра над останките от предишните тротоари, пълни с ронещи се камъчета, кал и пясък.

Продължава...
 
Болести и надежди в Делиорманското подножие...
25 May 2018

През 2002 година се завърнах след 5 години живот в Шумен в родния си град Разград.

Тогава центърът много ми заприлича на площад, на който шуртящите летни шадравани се опитваха да придадат градски облик на Делиорманското подножие.

Почти липсата на хора по улиците се отразяваше невиждащо в погледите на опечалените некролозни снимки по металните стени.

Продължава...
 
Защо спряха ранния автобус от Разград за Варна?
21 May 2018

От една година пътувам до Варна на лечение. Поне 3 пъти в месеца. Процедурите изискват изчакване на 3-4 опашки и то до обяд, затова се налага да използвам най-ранния автобус. Заедно с още доста разградчани, както междувременно установих. От няколко месеца обаче автобусът в 6.30 часа не се движи и се налага да разчитам на русенската фирма в 7.30 часа.

Продължава...
 
Хората от блок „Дан Колов“ са подведени
18 May 2018

Ръководството на Община Разград се запозна с материала „Дан Колов“ в схватка с общината“, публикуван във вестник „Екип 7“ брой 52/4205 от 14.05.2018 г.

Редакцията на вестник „Екип 7“ правилно е дала гласност за мнението на живущите в жилищен блок „Дан Колов“ в Разград. За съжаление по този начин са „тиражирани“ изключително неверни твърдения.

Продължава...
 
Не случи ДПС на честни кметове и това е!
18 May 2018

Не случи партия ДПС в Лудогорието на честни и политически отговорни кметове и това е! Не мине година, и кадър на Движението – я общински, а селски кмет, е поредният подведен под съдебна отговорност. И то за далавери и облагодетелстване за сметка на измъчения електорат. Същият, който ги избира, гласува им доверие и ги издига на власт.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 31 - 40 от 1269