Търсене

Начало Искам думата
Искам думата
Господа социалисти, защо излъгахте хората, че сте се променили?
15 February 2017

А ние тъкмо повярвахме, че партията столетница БСП е поела курс на обновление и промяна, давайки път на нови лица, доказани професионалисти с неопетнено и необременено минало, каквато е доц. д-р Станка Дамянова... Оказа се, че нищо не се е променило и че затъналите във власт и пари червени кадри скоро няма да се предадат и оттеглят в заслужена почивка.

Продължава...
 
Станах обект на словесни нападки и заплахи от непознат шофьор
15 February 2017

Пиша ви, защото не мога да остана безразлична към простотията, арогантността и агресията, които се ширят навсякъде – и по улиците, и по високите етажи на властта. Провокирана съм от една случка, която на пръв поглед е безобидна, но показва ясно докъде сме стигнали в развитието си като общество.

Продължава...
 
Как да се изследваш за сифилис и СПИН, като може да станеш за резил?
13 February 2017

Как човек да се осмели да се изследва за сексуално-трансмисивни инфекции, след като може да стане за резил и целият град да разбере, че има я сифилис, я СПИН. Оказва се, че личните данни на хората, заразени с инфекциозни заболявания, предавани по полов път, не са защитени и могат да станат обществено достояние. Това е видно от анализа на инфекциозните заболявания през 2016 година, публикуван на сайта на Регионалната здравна инспекция в Разград.

Продължава...
 
Исперих – тъмница, непочистени улици и бездомни кучета
13 February 2017

Снежната покривка се задържа по-дълго от очакваното. По всичко личи обаче, че по исперихските улици и тротоари чакаме пролетното топене, иначе няма как да се обясни ситуацията в града.

Снежни планини са струпани навсякъде. Грозни и пречещи на движението и нормалния живот.

Продължава...
 
Община Разград уточнява, че има разликата между сигнал и устна препоръка!
13 February 2017

Във връзка със статия в „Екип 7“ от брой 17/4024 от 10 февруари 2017 г, „Защо от Община Разград ме карат да им върша работата?“ бихме желали да отговорим на г-н Стефан Стефанов чрез страниците на вестника, тъй като нямаме координатите му, именно заради устна препоръка, която е направил към администрацията, от която очаква действия.

Продължава...
 
Какъв „Ремонтстрой“ са тия, след като не правят ремонти?
10 February 2017

Искам да подам сигнал чрез „Екип 7“ /дотам сме я докарали, че вестникът в много случаи е последната надежда на многострадалния разградчанин!/ във връзка с липсващо осветление в частта от ул. „Хайдут Сидер №1“ и нехайството на общинско предприятие „Ремонтстрой“.

Накратко става въпрос за следното.

Продължава...
 
За приобщаването ни към света и за шапките не по мярка на българските глави...
07 February 2017

Приобщаването на нашето село към глобалния свят започна след като, според описанието на Йордан Радичков, по жълтите павета на столичния площад „Народно събрание“ захвърчаха шапките на много паднали глави. В калабалъка /така нашенци наричат множеството от събрани хора/ шапките търсеха собствените си глави и като не ги намираха, кацваха на първата срещната глава, независимо дали им беше по мярката. Оттогава досега много глави си разменяха капите и още толкова много глави си крояха кюляфите, но нито една не можа да си намери еша.

Продължава...
 
КОЙ! КОЙ! Защо назначиха Ахмед Ахмедов за зам.- председател на ДПС след тоталния му провал?
07 February 2017

Ахмед Ахмедов е роден в Разград. Завърши благополучно „най-елитното“ училище в града - СПТУ по керамика и стъкло. Стана един добър керамик и стъклар. След като получи средно образование не му беше проблем да завърши и Русенския технически университет и да стане инженер.

След дипломирането започнаха и проблемите, безработица и висене по цял ден в кафенетата по центъра на града с надеждата, че някой ще почерпи едно кафе.

Продължава...
 
Критериите съвсем са се принизили, щом агроном ще ни управлява културата
06 February 2017

В Разград няма невъзможни неща, след като доживяхме агроном да седне в управленското кресло на културна институция.

В миналия си брой „Екип 7“ съобщи, че 23-годишният Имрен Шефкет е оглавил Общинския културен център в Разград. Предстои да видим как точно младежът ще се грижи за културните дела и прояви в града ни, след като разчита на знания от Аграрния университет в Пловдив.

Продължава...
 
Трябват бързи спасителни мерки, за да спре упадъкът на българските села
06 February 2017

Във встъпителното си слово неотдавна президентът Радев посочи, че българските села са занемарени. Да, това е безспорно. Вярно е и това, че отношението на управниците от всякакъв ранг към българските селяни е като към хора от трето качество. Така е дори и в Разград, а уж сме селски район!

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 31 - 40 от 1102