Търсене

Начало Искам думата
Искам думата
Община Разград: Предприети са всички необходими мерки за качественото озеленяване в жк „Орел“
05 June 2019

В брой 59/4359 на „Екип 7“ от 3 юни 2019 година е публикувана статия със заглавие „С бракувани чимове от стадиона правят „модерното“ озеленяване в „Орел“ . В нея се коментират дейности по проекта за благоустрояване на жк „Орел“ и по-точно озеленяването. Както многократно от администрацията сме обяснявали, обектът все още не е предаден на възложителя Община Разград, както и не са заплатени на изпълнителя никакви дейности по паркоустрояването.

Продължава...
 
Кметството в Ясеновец благодари на екипите на пожарната за помощта при наводнението
20 May 2019

На 16 май привечер силен дъжд се изсипа над Ясеновец и наводни много къщи в селото. Като кмет веднага предприех действия, с които да излезем от кризисната ситуация.

Благодаря на екипите на Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ - Разград за бързата реакция и за самоотвержените им усилия да помогнем на хората в Ясеновец в този критичен момент.

Продължава...
 
Ремонтът в квартал „Орел“ не е приключил, за да му се търсят „пропуски“
15 May 2019

В броя на „Екип 7“ от 13 май 2019 г. е публикувана статия със заглавие „Жител на „Орел“ с букет от забележки за ремонта на квартала“ . В нея г-н Стоян Мичев посочва „пропуски“ по изпълнението на ремонта в квартала, които според него трябва да бъдат отстранени. Отново от Община Разград подчертаваме, че обектът в кв. „Орел“ не е завършен и предаден на възложителя, като все още там се изпълняват ремонтни дейности.

Продължава...
 
Искаме ремонт на улица до училище в „Орел“
08 May 2019

Цялостното обновление на жк „Орел“, където се намира ПГХТБТ „Мария Кюри“, безспорно оказва благоприятно влияние върху нас - работещите и учещите в квартала. Разцъфналите дръвчета, зелените градинки, новите детски площадки създават не само пролетно настроение, но и позитивен климат за работа.

Продължава...
 
Когато институциите помагат, и хората вършат добрини
16 April 2019

Разградчанката Връбка Савчева Стаменова преди няколко дни навърши 91 години. С голямо уважение и ние, нейните съседки, направихме нейния рожден ден незабравим. Всички се постарахме масата да е пълна като за празник.

Личния й празник уважиха хора от екипа на Домашния социален патронаж и техните партньори и приятели – децата по проект „Мисия доброволец“ към СУ „Христо Ботев“, с ръководител Цветомира Петкова Децата поздравиха рожденичката със стихове, ние пък ги почерпихме с питка и шарена сол.

Продължава...
 
Съдийството е трагикомично, а спортната журналистика вече падна под дъното
16 April 2019

Половината свят, дето се казва, съм обиколил като журналист и любител на футболната игра, но такива „чудеса“ като на последния мач на „Лудогорец“ срещу „Левски“ не съм виждал. Не съм виждал, защото подобно нещо по света няма, вярвайте ми!

След като видя разликата в класите на отборите и се увери, че няма как да повлияе на резултата, съдията реши да помогне на домакините с отсъден втори жълт картон на Моци.

Продължава...
 
Детската градина е необходима за бъдещето на село Осенец
12 April 2019

Решението за закриване на детската градина в село Осенец, Разградска област, бе взето прибързано. Насочване на децата към ДГ в село Гецово се оказва неудачно и не се приема от родителите и населението. Изтеклата година убедително показва провала на извършената промяна, свързана със закриването на ЦДГ в село Осенец. Само за едно дете всяка сутрин идва автобус и го връща при семейството му в 14 часа. Детето е лишено от следобедна почивка /закуска и сън/.

Продължава...
 
Деян ДРАГАНОВ: Не се ползвам със специални права, платил съм си, но шофьорите събарят скобата
08 April 2019

Не се ползвам със специални права, не съм търсил конфронтация, въпросният господин я търсеше. С тези думи в петък в редакцията на „Екип 7“ дойде частният съдебен изпълнител Деян Драганов по повод на случая с шофьора, който беше глобен за това, че е спрял на платеното му паркомясто.

Продължава...
 
За модела, модата и новите дрехи на царя...
03 April 2019

Искате ли, любознателни приятели, да научите защо Балканското царство, голямо колкото една човешка длан, загуби времето си /или времето го изхвърли/ някъде по пътя между миналото и настоящето? Ако искате, прочетете приказката на Ханс Кристиан Андерсен "Новите дрехи на царя"! В нея се разказва за един суетен и самовлюбен цар, винаги облечен в нови модни дрехи, за няколко парвенюта и блюдолизци, нарочени за царски сановници, със словесни вентилатори в главите, вместо мозък, за двама измамници, за неопределен брой незрящи поданици и за едно дете с широко отворени към света очи.

Продължава...
 
Господа статистици, оставете си формулите и елата да видите как живеят хората!
01 April 2019

Трудно националната ни статистика ще направи точен анализ на финансовото състояние на жителите на Разградска област, съдейки само по данните за средното трудово възнаграждение. Положението тук варира от милиони за футбола до стотинки за работещите в сферата на културата, промишлеността и селското стопанство.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 41 - 50 от 1391