Търсене

Начало Искам думата
Искам думата
„Виваком“ се държи некоректно с клиентите си
16 December 2018

Синът ми Инанч Кобакчи сключи двегодишен договор с „Виваком“ за пакет телевизия плюс интернет с месечен абонамент 24 лева, който изтече в началото на ноември. Преди няколко месеца синът ми замина да работи в Англия. Тъй като няма изгледи да се върне скоро, аз реших да сключа нов договор при същите условия, но на мое име. Само че ударих на камък.

Продължава...
 
Размисли на един читател за новия роман на Иван Джебаров
12 December 2018

За мен Иван Джебаров не е случаен автор, затова с голям интерес разтворих страниците на последната му, единадесета по ред книга.

След „Лудата“, сега Джебаров отново обръща поглед към съдбата на една крехка млада жена, озовала се сред блатото на живота. Неслучайно авторът е озаглавил книгата си със символичното заглавие „Една година дъжд“, опирайки се на познатия прийом за пречистващата сила на водата.

Продължава...
 
Община Разград е предоставила 28 помещения за пенсионерски клубове
10 December 2018

В брой 140/4293 на „Екип 7“ от 7 декември 2018 година е публикувана статия със заглавие „Възрастни хора от жк „Орел“ настояха да им се даде пенсионерски клуб“, в която е уточнено, че възрастни хора от квартала са организирали спонтанен протест с искане Общината да им осигури пенсионерски клуб, в който да се събират.

Продължава...
 
Професор Нейко Стоянов – човек с главно „Ч“ и преподавател по призвание
10 December 2018

Някои може и да смятат, че Разград не е предпочитано място за живот и кариерно развитие, един доказан професионалист обаче - професорът по химия Нейко Стоянов, избра да остане тук, доказвайки че камъкът си тежи на мястото.

Продължава...
 
Отворено писмо от „Агротайм“ ЕООД - град Исперих
03 December 2018

 

Уважаеми жители на селата Богданци, Хърсово, Кара Михал и Голяма вода,

Чрез настоящото писмо бихме желали да внесем разяснение и спокойствие, относно инвестиционните ни намерения за строителство на покрита лагуна за течна торова маса в землището на с. Хърсово.

Продължава...
 
За некачествен ремонт в кв. „Орел“ не е професионално да се говори по време на неговото изпълнение!
29 November 2018

По повод на публикация във в. „Екип 7“ от 26.11.2018 г. „158 230 кв.м площи в жк „Орел“ ще бъдат създадени и рехабилитирани. Въпросът е как?“ от Община Разград информираме следното.

Уважаеми съграждани, по повод на публикацията във вестник „Екип 7“ от 26.11.2018 г. за „некачествени строително-ремонтни работи“ по изпълнение на строително-монтажни работи в кв. „Орел“ град Разград, внасяме яснота за „професионалистите“ в строителството.

Продължава...
 
Има още добри хора и човечност!
26 November 2018

Искаме да разкажем за един случай, който стана пример за човечност, добрина и отношение към възрастните хора.

Преди един месец нашата съседка В.Станчева, която е на 90 години и живее сама, падна на улицата и си счупи ръката. Травмата бе сериозна и изискваше повече грижи, като хранене, къпане, тоалет и т.н.

Продължава...
 
„Чавдарци“ благодарят на „Екип 7“
15 November 2018

Уважаема редакция,

Искаме да Ви благодарим за съдействието, което ни оказахте при решаване на част от проблемите на живеещите на блок " Чавдар".

Близо четири години водим едностранна кореспонденция с Община Разград, но проблемите не се решаваха.

Продължава...
 
Разградчани: Златни ръце и сърца имат разградските хирурзи!
15 November 2018

Уважаеми съграждани,

Някак си сме свикнали, че доброто няма нужда от похвала. Често сме склонни да изкажем недоволство, но не и благодарност. В това обръщение истината е друга. В късната вечер на 16 срещу 17 октомври 2018 г. телефонен звън промени плана за душ и сън. Мама беше с ужасни болки. Нямаше време за друго, освен за викане на спешна помощ. Обадих се на 112, обясних какво ми е казала възрастната ми майка. Взех такси и слязох при нея. Медиците вече ме чакаха пред блока.

Продължава...
 
Разградчанка оспорва цените на таксиметровия превоз
14 November 2018

Здравейте,

Пиша Ви, защото съм възмутена от пладнешкия обир на фирма ЕТ „И. ХРИСТОВА-СТИВИ“. Всеки ден от понеделник до петък, сутрин и вечер използвам услугите на таксиметровите компании в Разград. Основно „ИНТЕР ТАКСИ“, но понякога нямат свободна кола сутрин и ползвам конкурентната - ЕТ „И.ХРИСТОВА – СТИВИ“. Тръгването ми от точка А ми струва 1.49 лв., от които имам такса повикване 0.50 лв. Прилагам касова бележка. Нали за това има първоначална тарифа 0.99 лв.

Марияна ХРИСТОВА

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 41 - 50 от 1347