Търсене

Начало Искам думата
Искам думата
Иван ВУЦОВ: „Лудогорец“ може да отстрани „Милан“
17 January 2018

Една от знаковите фигури в българския футбол в последните 50 години - Иван Вуцов, е имал привилегията два пъти да се изправи срещу италианския град „Милан“.

Ето какво споделя легендарният футболист, треньор и ръководител за своите срещи срещу „росонерите“ и за шансовете на разградчани в предстоящия двубой в Лига Европа.
„Така се случи, че два пъти имах възможност да се изправя срещу „Милан“.

Продължава...
 
Комунизмът умря, поне във футбола...
12 January 2018

 

 

Три четвърти от досегашния ми живот премина изцяло с футбола. Гледал съм какви ли не двубои на три континента, правил съм интервюта с велики футболисти и какво ли не съм преживял покрай тях, но това, което каза Стойчо Стоилов във вторник по една от телевизиите, едва ли се побира в здравия човешки разум!

 

Продължава...
 
Община Разград осигурява условия за инвеститорите, те избират кога и как ще стартират проекта си!
10 January 2018

 

Всеки инвеститор, чието инвестиционно намерение за реализиране на инвестиции на територията на Бизнес зона „Перистър“ е получило положително становище на заседание на Комисията по чл.3 от Наредба № 21 за управление и разпореждане с имотите, общинска собственост, на територията на „Бизнес зона „Перистър“ в Разград, има възможност да участва в последващо насрочен търг за учредяване вещно право на строеж за конкретен поземлен имот, частна общинска собственост, находящ се на територията на зоната.

 

Продължава...
 
С носталгия за онзи комшулък и достлук, който означаваше много…
10 January 2018

 

 

Един от най-светлите ми спомени от детството е „комшулъкът“ като поведение, като ценност, като част от битовото всекидневие и съзнание. Далече в спомените ми оживява онова време, когато хората означаваха много един за друг, а да имаш комшия, който ти е повече от брат се приемаше за богатство.

 

Продължава...
 
Трима души в една лодка, двамата от които са излишни...
08 January 2018

 

 

Вместо предислов

Винаги, когато, обсебен от мрачни мисли, се загубя по кривите и разкаляни междуселски пътища, препрочитам книжките на моето детство. В тях намирам обяснение за правдата и кривдата в тоя жесток човешки свят, възстановявам душевното си равновесие, откривам нови хоризонти пред себе си. Така направих и след случайната среща на Женския пазар в София с непознатото момченце, което нарекох Малкия български принц.

 

Продължава...
 
Вандали потрошиха спирка на петичката
05 January 2018

 

 

Спирката на градския транспорт в Разград по - линия №5, която е в близост до „Т-Маркет” в жк "Орел", е потрошена до неузнаваемост. Зулумът бе направен още преди Нова година. Въпреки че и преди не пазеше чак толкова от дъжд и виелици, си беше по-добре, отколкото сега, и поне пазеше завет.

 

Продължава...
 
Селата в община Разград са подложени на безогледна дискриминация
05 January 2018

 

 

Бог високо, цар далеко – ето Ви точна фраза, отразяваща трайното негативно отношение на властимащите /и преди, и сега!/ в Община Разград и кметство Благоево към населението на една махала/квартал на Благоево. На книга Община Разград има за приоритет „подобряването на инфраструктурата на малките населени места“, но изглежда този приоритет е валиден само за някои от населените места.

 

Продължава...
 
Премиерът и правителството се изплюха на разградчани в сурата. На кмета – също!
28 December 2017

 

 

И какво стана, мои съграждани, с нашите проблемни лъвчета?

Усетихте ли как нашето любимо правителство ни се изплю право в сурата?

Как отново доказа, че нашият регион, че хората, които живеем тук, че нашият глас нищо не струва, че ние не можем да отстояваме своята собственост и своите желания...

 

Продължава...
 
Време е общинарите да се разшетат и да разчистят града от коли гробници
20 December 2017

Здравейте! Относно статията „Десетки зяпаха обърната по таван кола, никой не сигнализира полицията“, поместена в броя на „Екип 7“ от 15 декември, аз бих искал да попитам какво въобще търси този автомобил на обществен паркинг. След като е бракуван, той трябва да се предаде на отпадъци или да се паркира в частен имот - декларация за това се попълва в КАТ още при бракуването.

Продължава...
 
Не можем стигна Румъния, камо ли да гоним Америка!
18 December 2017

Първото си посещение в Румъния направих преди 10 години, обикаляйки „тяхната“ Добруджа край Дунава.

Второто беше неотдавна. В групата ни бяха хора от областта – от Разград, Кубрат, Лозница и Гецово.

Ето за какво си мислех докато обикалях и гледах как я карат румънците.

 

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 41 - 50 от 1225