Търсене

Начало Искам думата
Искам думата
Светлина в тунела: има все още учители с мисия да водят напред децата ни!
24 May 2017

Преди всеки 24 май съзнанието ми е провокирано от размисли за учителите и учениците. Обичам този празник. Все още мога да започна „Върви, народе възродени“ и да я изпея цялата. И докато си пея, усещам, че някъде отвътре ме обзема светло и радостно чувство.

Продължава...
 
Оптимистични мисли за капанците и духа
24 May 2017

Искам и аз да кажа няколко думи относно разгорелия се спор около фолклорния събор в Гецово.

Че такъв фестивал трябва да има – спор няма. Като човек, отрасъл и дълги години живял в Гецово /отскоро отново имащ възможността да се зарежда с роден въздух/, чисто емоционално би следвало да кажа – да, трябва да е в Гецово.

Продължава...
 
Чии интереси обслужва „Време за промяна“ сега?
22 May 2017

Уважаеми членове на организационни структури на „Време за промяна“,

Застанете с имената си под публикуваната в „Екип 7“ декларация!

Публично известно е, че в повечето села Ваши организационни структури вече няма. В град Кубрат също. Общинска организация с избран колективен орган на управление, легитимен председател и устав – НЯМА!

Продължава...
 
Синът ми не можа да се срещне с „Лудогорец“ и да развее българския флаг в Португалия...
12 May 2017

Аз съм Анелия Терзиева. В миналия брой на „Екип7“ сте публикували новината, че шампионът на България по плажен футбол „Спартак“ /Варна/ ще гостува утре /б.р. в четвъртък/ на „Лудогорец“ и че този отбор ще защитава честта на страната ни с участие в плажната Шампионска лига в Португалия .

Продължава...
 
Нито глупостта, нито некадърността имат свършване...
05 May 2017

С интерес прочетох бележката на Шенол Ахмедов „Да опитаме да ограничим намаляването на населението в Лудогорието“ от бр. 45 на „Екип 7“. Дори си подчертах написаната от автора препоръка, че „затова обаче трябват сериозни управленски решения“. След което ми се прииска да перифразирам мисълта Алберт Айнщайн, че вселената все някога ще свърши, но човешката глупост – не, в: населението на Лудогорието ще свърши, но местната управленска некомпетентност – не!

Продължава...
 
Защо майка ми пътува с два билета от София до Разград?
05 May 2017

На 2 май отидох в офиса на „Юнион Ивкони“ на Автогара Разград, за да купя билет на името на майка ми Еленка Тодорова, която щеше да пътува от София до Разград с автобуса на 3-ти, който тръгва от Централна автогара в 8.30 часа. В сряда сутринта тя пристигна в столицата с полет от Германия, където беше на гости на сестра ми.

Продължава...
 
Оставете на специалистите технологията за асфалтиране на улици
28 April 2017

От 4 години съм директор на Общинското предприятие „Ремонтстрой“, а преди това съм работил 10 години в пътно-строителна фирма, една от годините съм бил началник на асфалтова база. Инженер съм и имам дългогодишен опит като такъв.

Продължава...
 
Отново за старите кусури на разградската култура
28 April 2017

Във вторник вечерта тези, които пожелаха, се насладиха на музицирането на цигулковия виртуоз Павел Минев.

Освен това, което писа за него „Екип 7“ в броя си от 24 април, може би трябва да изброим и още няколко неща.

Продължава...
 
Не е порок кадърните хора да проправят сами пътя в живота си
26 April 2017

От Общинска администрация - Разград, както неведнъж сме съобщавали, следим изцяло и зачитаме мнението на всеки един гражданин на общината и работим по всеки сигнал, за да бъде решен положително. В същия този дух в понеделник, 24 април, бяхме озадачени, когато прочетохме в броя във в. „Екип 7“ едно лично мнение на г-жа Янка Обретенова.

Продължава...
 
Властта в Исперих е абсолютно безхаберна по проблема с бездомните животни
26 April 2017

Уважаема редакция, дейността на Сдружение „Помощ за животните – ДАРА“ - София е посветена на каузата за защита и хуманно отношение към бездомните животни. Популацията на бездомни животни в Исперих, жестокото отношение към тях, изразено в разпространение на отрова, която причини смъртта на много животни в периода септември 2016 – февруари 2017 г. и липсата на адекватни мерки от страна на общинското ръководство за овладяване популацията ни провокират да се обърнем към Вашия уважаван местен вестник, за да направим обобщение за случилото се към този момент с надежда за промяна и ефикасен контрол.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 41 - 50 от 1148