Търсене

Начало Искам думата
Искам думата
За възкачените на трона на властта полуполитици и разчистването на сметки..
25 June 2018

 

„Политиката има свои закони. Тя не търпи интелигентните на трона си. Тя иска полуинтелигентни. Полудипломати, полуполитици….“, тези думи на държавника Атанас Буров звучат толкова актуално и днес.

Намираме се в един безкраен преход, първоначалните емоции и очаквания отдавна са с гриф –разочарование. Избори след избори.

Продължава...
 
Стоян Ненчев се опитва да манипулира обществеността
22 June 2018

В броевете на „Екип 7“ от 06.06.2018 г. и от 20.06.2018 г. бяха публикувани два материала със заглавия: „Стоян НЕНЧЕВ: Председателят на ОбС не е общински служител, ГЕРБ занимават хората с измислени проблеми“ и „Крият името на адвоката, получавал пари от Общината в Разград”. В тях освен, че се цитира името ми, се забелязва тенденция за манипулация, внушения и поднасяне на негативна и невярна информация. Ето защо бих искала да се възползвам от правото си на отговор.

Продължава...
 
За бога, г-да общинари, помогнете ни, искаме тишина и спокойствие!
22 June 2018

Пиша във връзка с това, че преди време направиха две метални пейки под спалнята и терасата ми една до друга. И ето как от едно уж хубаво и полезно нещо започнаха проблемите...

Живея на адрес „Грънчарска“ №24, блок „Морави“, вход „Д“ и точно под спалнята ми от Общината сложиха две метални пейки (приблизително 150 см едната).

Продължава...
 
„Паркстрой“ да не косят само в центъра - и в периферията живеят хора...
22 June 2018

Санирахме по европейски блоковете си, но сега се опасяваме да оставим вратите и прозорците на апартаментите си отворени, за да не се напълнят стаите с влечуги от избуялата трева пред входовете ни, оплака се пред ,,Екип 7“ разградчанинът Евгени Драганчев.

Продължава...
 
Успехите на управниците нямат никаква стойност, щом всеки трети мизерува
12 June 2018

След изчисленията на специалистите, че всеки трети човек в Лудогорието живее под линията на бедност, която за нашия регион е 293.92 лева, следва час по-скоро местните управници да си подадат оставките.

Каквито и други успехи в културното, икономическо, туристическо и политическо поприще да постигат властимащите, плачевните изводи за хала на хората, ги обезсмислят.

Продължава...
 
Етикетите в „Билла“-Разград заблуждават
08 June 2018

Многократно се сблъсквам с разлика в обявената върху етикета цена на дадена стока в магазин „Билла“ - Разград и цената на касата, разбира се не в полза на клиента.

На 3 юни 2018 година на щендера беше обявена цена на салата айсберг от 0.99 лв за брой, а на касата ми я таксуваха по 1.29 лева. При мое запитване и молба веднага да бъде коригирана цената на етикета не последва никаква реакция.

Продължава...
 
Стоян НЕНЧЕВ: Председателят на ОбС не е общински служител, ГЕРБ занимава хората с измислени проблеми
06 June 2018

"Поведението на кмета и общинските съветници от ГЕРБ налага да занимаваме нашата общественост с измислени и несъществуващи проблеми. Отделено е огромно време и изразходвана колосална енергия за провеждане на мероприятия за следене и шпиониране на председателя на Общинския съвет в продължение на няколко месеца.

Продължава...
 
Общинарите и природозащитниците да се разберат, докато гаргите съвсем не са осрали Разград
06 June 2018

Лятото дойде. Прекрасно време за разходки по центъра на града. В търсене на прохладна сянка решаваш да поседнеш на някоя пейка, да отдъхнеш и...виждаш, че две трети от новичките пейки са побелели от птичи изпражнения. И веднага възниква въпросът: какъв е смисълът от създаване на блага, които впоследствие не могат да се използват по предназначение?

Продължава...
 
Моите гръцки приятели: След две десетилетия всички ще са от „Лудогорец“!
01 June 2018

Бившият ми колега Ставрос Фанфанис, някогашен кореспондент на вестник „Катемарини“, ме покани из тези дни да му гостувам в Комотини. Отдавна беше забравил за годините си на чиракуване при босовете от Атина, и беше станал собственик на вестник и радио в родния си град.

Продължава...
 
Община Разград да помисли и за пешеходците
30 May 2018

Когато миналата година преасфалтираха ул. "Бели Лом" и ул. "Дунав" и изградиха бордюри, очаквах, че работата ще продължи и ще бъдат изградени и прилежащите към улицата тротоари. Нищо подобно не се случи! Бордюрите си стърчат на повече от 25 сантиметра над останките от предишните тротоари, пълни с ронещи се камъчета, кал и пясък.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 51 - 60 от 1293