Търсене

Начало Искам думата
Искам думата
Ако това в Исперих е демокрация, по-добре да връщаме развития социализъм!
16 January 2017

Макар Разград да е все пак областен център, станалите миналия месец публично достояние възнаграждения на общинската власт предизвикаха възмущение и полемики сред местните данъкоплатци.

В същото време далеч по-малката и бедна община Исперих, оказва се, се е превърнала в бастион на чиновнически лукс, огромни заплати и бюрократично спокойствие.

Продължава...
 
При обсъждането на проетобюджета на Исперих не са допуснати никакви нарушения
13 January 2017

Уважаема редакция, уважаеми жители на Исперихска община,

По повод на направеното изявление от госпожа Ива Кънева Стоянова в броя на вестника от 11.01.2017 г. в качеството си на председател на Общински съвет - Исперих съм длъжен да заявя следното.

Продължава...
 
Изгониха ме от публичното обсъждане на бюджета в Исперих
11 January 2017

Уважаеми граждани на град Исперих, уважаеми журналисти от вестник „Екип 7“,

казвам се Ива Кънева Стоянова и съм коректен данъкоплатец към община Исперих!

Днес /б.ред.- вторник/ присъствах на публичното обсъждане на проектобюджета за 2017 година на община Исперих, при което констатирах следните факти:

Продължава...
 
„Да“ за Дулинко Дулев и за идеята да стане почетен гражданин...
11 January 2017

Дано не провокирам съдбата с това си писание, защото преди години, обявявайки в „Екип 7“ съгласието си с номинирането на Симеон Варчев за почетен гражданин на Разград, тутакси Добрин Попов, един от първопроходниците в разградския баскетбол, в същия вестник обяви своето несъгласие. Година по-рано Варчев беше обявен за почетен гражданин на Варна, като един от най-заслужилите за развитието на баскетбола в черноморската столица.

Продължава...
 
Как трябва да плащам пари за глоба без да знам, че съм глобен?
04 January 2017

Два дена преди Коледа на вратата ми се позвъни. Учтив човек ми връчи срещу подпис писмо от НАП. Учудих се, защото някъде през юни-юли лично ходих да проверя не дължа ли някому нещо. Не дължах, пък и оттогава нито пътно нарушение имам регистрирано, нито публично съм псувал някое началническо величие.

Продължава...
 
След коледните убийства в Берлин - прекалените светци и богу не са драги!
28 December 2016

Има една такава общоизвестна сентенция - „Всеки може да бъде луд, колкото си иска. Стига да не пречи на околните!“, но аз ще започна не с нея, а с виц.

Съвременни мисионери покръстили в християнството един безпросветен и живеещ в мир с природата африкански обитател на джунглата.

Продължава...
 
Лютеница е празничният бонус за посетителите на социалната трапезария в Разград
28 December 2016

Здравейте, уважаема редакция,

В българската Конституция пише, че България е социална държава! Да, такава е, но само на хартия!

Имам съсед, който се храни от социалната трапезария в града ни. Когато го попитах какво са им дали допълнително за Коледните празници, отговорът му беше една тъжна усмивка...

Днес го срещнах отново и разбрах, че този път за Новогодишните празници има бонус, състоящ се от едно бурканче лютеница.

Продължава...
 
Наяжте се добре, господа съветници, и се помолете да не ни застига трагедия като в Хитрино
28 December 2016

Докато хората от цялата страна съпреживяваха ужаса от Хитрино, жертвите и разрушенията от взривените цистерни и търсеха начин да помогнат на пострадалите, местните общински съветници, воглаве с председателя на ОбС-Разград Надя Радославова, гласуваха „въздържал се“ и не пожелаха да дарят декемврийските си заплати за каузата.

Продължава...
 
Ферхат МЕХМЕДОВ: Сиренето струва пари, но трябва да ни го продават коректно
23 December 2016

С бучка сирене и касова бележка, издадена в магазин „Кауфланд“ в редакцията дойде разградчанинът Ферхат Мехмедов. Мъжът пожела да предупреди гражданите да бъдат нащрек, когато си купуват нещо не само от тази верига. Поводът бе разликата в цената, посочена на стикера върху самото сирене и платената сума за него, изписана в бележката. Те са съответно 3.63 лева и 4.15 лева.

Продължава...
 
Телефонни измамници опитаха да ми измъкнат 30 000 лева, прочетете как и се пазете!
23 December 2016

Внимание, граждани на Разград! В града има сериозно коледно нашествие на телефонни измамници! Внимавайте!

Ето и една истинска история. Преди два дни домашният ми телефон иззвъня. Обади се мъжки глас и се представи: „Аз съм старши инспектор Димитров и съм началник на Криминалния отдел на полицията в Разград. Водя сериозно разследване срещу тези измамници. Наскоро заловихме двама от тях.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 51 - 60 от 1102