Търсене

Начало Искам думата
Искам думата
Защо не гласувах за ГЕРБ?
27 March 2017

Дори и да е имало в мен някаква надежда, че ГЕРБ ще се погрижи за хората, за все повече обедняващи българи, тя се изпари бързо, бързо като лятна омара... Бързо! И за да не демонстрирам голословност ще посоча за пример водача на листата на ГЕРБ – Разград – Десислава Атанасова – от Дулово. Има въпроси, които моите съграждани си задават, има хора, които знаят и отговорите.

Продължава...
 
В предизборно време и селата живват, ама само предизборно...
24 March 2017

На финала сме на близо едномесечната предизборна кампания. От началото й досега страстите се нажежаваха с всеки изминал ден и вече достигнаха връхната си точка. Нерядко чистата предизборна агитация е заменена с груби и нецензурни ругатни и псувни по адрес на опонента.

Продължава...
 
Преустройство, промяна и заблуди до безкрай...
22 March 2017

Страната и обществото ни отново се намират в ожесточена предизборна обстановка.

Ще изразя лично мнение по някои щекотливи въпроси, които ме тревожат основателно като гражданин и гласоподавател на обруленото ни отечество.

Продължава...
 
Ангел Ангелов преди да си търси правата, да си помисли спазва ли си задълженията
19 March 2017

Уважаема редакция, уважаема г-жо Кюлюмова, запознах се с поредната Ваша статия, написана на базата на факти, предоставени от нашия „многоуважаван“ съгражданин Ангел Ангелов, и след кратко колебание реших отново да се възползвам от правото си на отговор.

Продължава...
 
Имаме ресурс за борба с телефонните измамници, трудно е само установяването им
17 March 2017

Държавните органи от изпълнителната и съдебната власт нямат нормативен дефицит в борбата с телефонните измами. Затрудненията са свързани с установяването на извършителите. Това посочва Омбудсманът на Република България Мая Манолова в отговор на жалбата, която възрастни разградчани изпратиха чрез „Екип 7“ през януари.

Продължава...
 
Не сквернете патриотизма и България с политически маскарлъци!
13 March 2017

Уважаеми съграждани, Реформаторският блок и лично аз като водач на листата на коалицията, сме подложени на агресивна клеветническа кампания от представящия се за говорител на дясното Никола Николов, който сега е лице на Нова република в Разград. Вече заявих, че Никола Николов няма да го коментирам, тъй като избирателите отдавна са си казали думата за него, няма да отговарям и на лични нападки, защото ми е чужд езикът на омразата.

Продължава...
 
Доходен занаят стана ибрикчийството. Голяма далавера се върти с него...
13 March 2017

Да ме прощава моят приятел журналистът Любен Панов, че му стъпвам на територията, макар и обут с лачени трандафори, и че вземам за временно ползване един от главните му герои - Лудото Сабри. Но когато човек прочете книжката му „Такси за Дренчовица“, не може да не се замисли и да не поразсъждава върху авторовите идеи и внушения. Книгите за това се пишат, за да се разсъждава върху написаното.

Продължава...
 
Филиалът подготвя квалифицирани специалисти, а не кабинетни учени
13 March 2017

Най-после академичната общност на разградския филиал на Русенския университет „Ангел Кънчев“ започна да прилага теорията от дебелите учебници на практика чрез създаване на реално производство .

Новите икономически механизми, довели до раздържавяване на предприятията и изкупуването им от частни фирми и дружества, нарушиха утвърдената традиция студенти да водят практически занятия в реална работна среда.

Продължава...
 
Майката на Маги да не плюе хората, които са й помогнали
08 March 2017

Силно възмущение изпитах, след като прочетох статията във вестник „Екип7“, озаглавена – „Защо сдружение „Да бъдем хора“ прибра 5% от даренията за Маги?“ .

За мен и всеки здравомислещ човек е ясно, че няма нарушения и злоупотреби от страна на председателя на неправителствената организация Полина Иванова.

Продължава...
 
Срещу вятърните мелници, или народ ли сме или стадо?
06 March 2017

Отмина поредната сакрална дата от нашата история – 3 март. Пак чествахме и славословихме, пак ляхме сълзи и дитирамби, пак се клехме във вярност, любов и преданост. Защото сме народ от мазохисти, продължаващ упорито да си втълпява и внушава любов към оня, който го лъже в очите, който го манипулира и моделира в изгода на шовинистичните си и имперските си амбиции. Извинете ме, но сме дори не народ, а овче стадо, наивно следващо „пастирите си“ към кланицата и заколението. Към изличаването ни от световната и европейската карта!

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 61 - 70 от 1148