Търсене

Начало Искам думата
Искам думата
Няма нарушения в Детска градина „Червената шапчица“ в Брестовене
01 March 2018

Уважаема г-жо Неви Неви, на първо място като родител и гражданин, а след това и като началник на РУО – Разград, не мога да остана безразличен към написаното от Вас в брой 23/4176 на вестник „Екип 7“. Текстът, публикуван под псевдонима, който сте избрали, ме разтревожи, тъй като „фактите“, описани в него, сигнализират за сериозен проблем, който изисква незабавно решение. В резултат на Вашето жалване бе осъществена незабавна проверка, за да се установят нередностите, изброени в материала до регионалната преса.

Продължава...
 
Отговорност за неизгодния договор за сметосъбиране в Кубрат носи и Бюрхан Исмаилов
01 March 2018

Уважаема редакция, във връзка с публикуваната на 21.02.2018 г. статия във вестник „Екип 7” със заглавие „Бюрхан Исмаилов: ДПС да си поеме отговорността за неизгодния договор за сметосъбиране в Кубрат“, съм длъжен да акцентирам върху няколко важни момента от датата на сключване на самия договор за сметосъбиране и сметоизвозване до деня, в който Община Кубрат понесе най-тежките удари от неизгодния договор.

Продължава...
 
Вече изпитвам неудобство от наивността на мъжете, които се връзват на алоджийки
01 March 2018

Всеизвестно е, че жертви на ало измамниците от Лудогорието в по-голямата си част са с турски етнос, независимо в коя част на света живеят. Обяснението е просто - езикът, на който алоджийките ги омайват с обещание да им станат жени, е турски.

Като етнически турчин обаче, аз вече изпитвам неудобство от наивността на тези мъже. Колко трябва да си заблуден, за да изпращаш години наред крупни суми на момичета, които си виждал на снимка?

Продължава...
 
Две нови улици могат да отпушат движението в източната част на Разград
01 March 2018

Очевидно е, че има сериозни проблеми с движението в Разград през последните години. В някои райони стават огромни задръствания, които, освен че опъват нервите на шофьори и пешеходци, създават предпоставки за произшествия.

Със сигурност ще се наложат реконструкции на основни кръстовища в Разград, като едно от тях - това до автогарата, в някои часове се „задъхва“ и не може да поеме потока от коли.


Продължава...
 
Господа мюсюлмани, възмутени сме, че съдите община Завет!
26 February 2018

До:

Мюсюлманско изповедание - гр.София

Районно мюфтийство - гр.Разград

вестник „Екип 7“ - гр.Разград


Уважаеми господа, Пишем Ви от името на всички жители на село Острово, изказвайки огромното си възмущение, че сте завели иск към Община Завет, във връзка с изграждане на път към гробището в селото.

Продължава...
 
Не им пука на чиновниците и политиците за село Брестовене
26 February 2018

Прочетох с интерес материала на Неви Неви „Децата ни били неграмотни!А какви да бъдат след като образованието е допотопно? в брой 23 на в-к „Екип 7“. Като доскорошен представител на нещото, което все още наричаме българско образование, разбирам тревогата на родителите. Тревога, която сигурно и началникът на РУО – Разград, към когото е отправена, добре разбира.

Продължава...
 
Децата ни били неграмотни! А как да бъдат, след като образованието е допотопно?
23 February 2018

Господин началник на Регионалното управление на образованието в Разград,

пише Ви майка на дете от подготвителна група в Детска градина „Червената шапчица“ в село Брестовене. Имаме проблем, който за нас е голям, а за директорката и вероятно за останалите отговорни хора в системата на образованието е нищожен. А той е, че децата от подготвителната група и децата от първа група са слети.

Продължава...
 
Бюрхан ИСМАИЛОВ: ДПС да си поеме отговорността за неизгодния договор за сметосъбиране в Кубрат
21 February 2018

Уважаема редакция, с интерес следя казуса относно издадените срещу Община Кубрат изпълнителни листи. Наистина ситуацията е трудна и сложна, но тук е мястото да се поеме и политическа отговорност и да се каже ясно - този договор е подписан при управление на ДПС и проблемите, които възникнаха, са също при управление на ДПС.

Продължава...
 
Крало се е, краде се и пак май има все още за крадене...
21 February 2018

Някога, преди повече от четвърт век, правих интервю с фронтовака бай Стефан К. Оказа се обаче, че той фронт не е и помирисвал, а бил старшина на военен склад в Габрово, но за това после…

Разговаряхме с него в старата му къщичка в Керемидчилика – с градина и овошки, с двор и животинки в двора, но понеже се черпехме с житна ракия, словоохотливо побърза да ме информира, че си има собствен апартамент, купил е апартаменти на двете си дъщери и щял да се погрижи и за внуците си, ама те нещо не го слушали, обаче си живеел в къщичката, защото казанът му за ракия бил в нея и, разбира се, най-любезно ми показа продукцията си в мазето…

Продължава...
 
Анастасий ДОНЧЕВ: Залагаме на една чисто разградска бизнес идея, пък каквото отсъди Времето!...
16 February 2018

 

 

На предстоящата сесия на Общинския съвет в Разград ще се разглежда докладна записка за учредяване в Бизнес зона „Перистър“ на право на строеж на биотехнологично фармацевтично предприятие на „Биотехфарм“ ООС с управител Анастасий Дончев. За това инвестиционно намерение „Екип 7“ публикува предварителна информация в броя си от 14 февруари. Днес предлагаме на нашите читатели повече подробности за тази идея, предоставени ни от управителя на фирмата.

 

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 61 - 70 от 1269