Търсене

Начало Искам думата
Искам думата
Кога Общината ще си премахне незаконните пешеходни пътеки?
04 February 2019

Кога Община Разград ще премахне незаконните пешеходни пътеки, нашарени през няколко метра в идеалния център? С този въпрос дойде в редакцията на „Екип 7“ миналата седмица известният разградчанин Станимир Йорданов.

Бившият футболист на „Лудогорец“ и собственик на бар „Силвена“ призна, че е бил провокиран да повдигне въпроса, след като отнесъл 50 лева глоба от полицията за неправилно паркиране. Случката се разиграла до входа на градския пазар, по думи на Йорданов на паркомясто от така наречената „синя зона“.

Продължава...
 
МВР – Разград: Няма полицейски произвол и тенденциозност спрямо феновете на „Лудогорец“
30 January 2019

Във връзка с появили се публикации в социалните мрежи и средствата за масово осведомяване от последните дни по повод действията на полицията при охрана на футболните срещи на ПФК „Лудогорец“ и внушения за полицейски произвол и тенденциозност спрямо домакинската публика, Областната дирекция на МВР - Разград заявява, че правилата и законите са еднакви за гостуващите агитки и за феновете на „Лудогорец“.

Продължава...
 
Невежи критики по бюджета на Община Разград коментираха „експертите“ от БСП
30 January 2019

Оцелявахме 26 години, а сега определено започнахме да се развиваме и това явно дразни опозицията, затова сме принудени да дадем отговор на безпочвените критики от БСП, отправени в публичното пространство.

Няма никаква логика в твърденията на БСП, че наличието на голям преходен остатък е знак за несвършена работа. Напротив- наличието на голям преходен остатък от предходна година, винаги е радваща новина и знак за добре свършена работа!

Продължава...
 
Пак е време за смяна на образите върху новите гербове
30 January 2019

Още от детските си години от уроците по история и от легендите и апокрифите знам, че основният камък на старата българска къща е положен на мястото, където Ювиги Хан Аспарух забил копието си с конската опашка и постановил: "Тук ще бъде България!"

Продължава...
 
Вместо да си правят пиар със стари новини, да кажат кой е пенсионирал здрави хора
28 January 2019

Не минат месец-два и Разградска област попада във водещите емисии на националните телевизии с поредната лоша за реклама. Пак такава бе и новината, че сме на второ място в страната по брой пенсионери-менте.

Действително процентът на псевдоинвалидите в Лудогорието, които точат Националния осигурителен институт, е голям.

Продължава...
 
Парите за спортната зала ще се платят чак след приемането на ремонта
21 January 2019

По повод две публикации, свързани с ремонта на спортна зала „Абритус“ - брой 5 /4305 от 14 януари и брой 7 /4307 от 18 януари 2019 на вестник „Екип 7“, Общинска администрация е длъжна да поясни, че информацията, изнесена в двете статии е подвеждаща и манипулативна. Още в заглавието на статията „За 5 години ремонт и похарчени 837 400 лева – спортна зала няма“ думата „похарчени“ е използвана изключително некоректно и невярно.

Продължава...
 
Легнали полицаи! Може ли и за нас?
21 January 2019

И ние искам легнали полицаи за нашата скоростна писта „Булевард България“ в Разград.

Подписи ли да събираме, асфалт ли да леем или да чакаме някой инцидент с фатален край да се случи?

Продължава...
 
Баскетболът в Разград – игра на запомнящи се личности
18 January 2019

Винаги се запитвам защо баскетболът е толкова коментиран в Разград. Дали заради успехите на отборите в близкото минало, дали заради габаритите на баскетболистите, дали заради сантимента, който събужда тази най-академична игра в нашия така отдалечен от столицата и същевременно така силно стремящ се към духовното и към съвършенството град.

Продължава...
 
Дойде време за предизборни обещания, пък още старите не са изпълнени
14 January 2019

Според публикувания неотдавна в „Екип 7“ отчет на кмета на Разград постигнатите показатели в сравнение с минали години са огромни.

Пропуснал е обаче няколко големи „постижения“, затова ще ги спомена аз.

„Подобри“ се инфраструктурата в града ни и особено в квартал Орел. Няма ги вече дупките по пътищата и тротоарите, не виждате ли?

Продължава...
 
Кметът и общинарите се вслушаха в гласа на разградчани и сториха добро
14 January 2019

Искаме да благодарим на кмета на Разград д-р Василев и на Общинския съвет за това, че се вслушаха в гласа на живущите на улица „Хаджи Димитър“, в Дома за стари хора и от съседните улици за поставяне на „легнали полицаи“ в района, с цел ограничаване скоростта на МПС.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 71 - 80 от 1391