Търсене

Начало Искам думата
Искам думата
Синът ми не можа да се срещне с „Лудогорец“ и да развее българския флаг в Португалия...
12 May 2017

Аз съм Анелия Терзиева. В миналия брой на „Екип7“ сте публикували новината, че шампионът на България по плажен футбол „Спартак“ /Варна/ ще гостува утре /б.р. в четвъртък/ на „Лудогорец“ и че този отбор ще защитава честта на страната ни с участие в плажната Шампионска лига в Португалия .

Продължава...
 
Нито глупостта, нито некадърността имат свършване...
05 May 2017

С интерес прочетох бележката на Шенол Ахмедов „Да опитаме да ограничим намаляването на населението в Лудогорието“ от бр. 45 на „Екип 7“. Дори си подчертах написаната от автора препоръка, че „затова обаче трябват сериозни управленски решения“. След което ми се прииска да перифразирам мисълта Алберт Айнщайн, че вселената все някога ще свърши, но човешката глупост – не, в: населението на Лудогорието ще свърши, но местната управленска некомпетентност – не!

Продължава...
 
Защо майка ми пътува с два билета от София до Разград?
05 May 2017

На 2 май отидох в офиса на „Юнион Ивкони“ на Автогара Разград, за да купя билет на името на майка ми Еленка Тодорова, която щеше да пътува от София до Разград с автобуса на 3-ти, който тръгва от Централна автогара в 8.30 часа. В сряда сутринта тя пристигна в столицата с полет от Германия, където беше на гости на сестра ми.

Продължава...
 
Оставете на специалистите технологията за асфалтиране на улици
28 April 2017

От 4 години съм директор на Общинското предприятие „Ремонтстрой“, а преди това съм работил 10 години в пътно-строителна фирма, една от годините съм бил началник на асфалтова база. Инженер съм и имам дългогодишен опит като такъв.

Продължава...
 
Отново за старите кусури на разградската култура
28 April 2017

Във вторник вечерта тези, които пожелаха, се насладиха на музицирането на цигулковия виртуоз Павел Минев.

Освен това, което писа за него „Екип 7“ в броя си от 24 април, може би трябва да изброим и още няколко неща.

Продължава...
 
Не е порок кадърните хора да проправят сами пътя в живота си
26 April 2017

От Общинска администрация - Разград, както неведнъж сме съобщавали, следим изцяло и зачитаме мнението на всеки един гражданин на общината и работим по всеки сигнал, за да бъде решен положително. В същия този дух в понеделник, 24 април, бяхме озадачени, когато прочетохме в броя във в. „Екип 7“ едно лично мнение на г-жа Янка Обретенова.

Продължава...
 
Властта в Исперих е абсолютно безхаберна по проблема с бездомните животни
26 April 2017

Уважаема редакция, дейността на Сдружение „Помощ за животните – ДАРА“ - София е посветена на каузата за защита и хуманно отношение към бездомните животни. Популацията на бездомни животни в Исперих, жестокото отношение към тях, изразено в разпространение на отрова, която причини смъртта на много животни в периода септември 2016 – февруари 2017 г. и липсата на адекватни мерки от страна на общинското ръководство за овладяване популацията ни провокират да се обърнем към Вашия уважаван местен вестник, за да направим обобщение за случилото се към този момент с надежда за промяна и ефикасен контрол.

Продължава...
 
Разбрахте ли, некадърници: който си може, си може!...
26 April 2017

Ден преди мача с ЦСКА, по време на неговото времетраене и след неговия край се сещах за един филм от моето детство. Той бе вторият турски филм, който бе пуснат по екраните на кината у нас, и се казваше „Любов и омраза“. Това заглавие не спира да се върти в главата ми вече няколко дни след двубоя на „Лудогорец“ със сборен отбор на Ловеч, Етрополе и Луковит, откраднал свещените за цели поколения четири букви ЦСКА – нещо, което може да да стане реалност единствено в държава като нашата.

Продължава...
 
Да опитаме да ограничим намаляването на населението в Лудогорието
24 April 2017

Само за една година жителите на Разградска област сме се стопили с 1839 души е отчел Националният статистически институт в последното си проучване. Това се равнява на едно от малкото големи села в региона.

Продължава...
 
Нелегални имигранти или бежанци – какво предстои?
24 April 2017

Неотдавна бяха обявени резултатите от Петия национален ученически журналистически конкурс „Григор Попов“, организиран от Центъра за ученическо техническо и научно творчество с подкрепата на Министерството на образованието и науката, Националния дворец на децата, Регионалното управление на образованието и Община Разград.

Голямата награда на конкурса бе присъдена на Елена Таракова, единайсетокласничка от ПГИТ „Проф. Д-р Асен Златаров“ в Петрич, за публицистичната статия на тема „Нелегални имигранти или бежанци - какво предстои“.

 

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 71 - 80 от 1175