Търсене

Начало Искам думата
Искам думата
Не толкова съдиите, колкото коментаторите са виновни за хала на българския футбол
14 March 2018

Не арбитрите, а телевизионните коментатори на мачовете са виновни за неразбориите в българския футбол – на мене поне това ми става ясно от мачовете в нашето първенство напоследък. Със своето пристрастие от екрана тъй наречените спортни журналисти, които всъщност са си едни пристрастни /а може би и добре платени/ запалянковци, манипулират общественото внимание и го насочват в желаното от тях русло.

Продължава...
 
Спокойно чакане, хора!
07 March 2018

Преди години крадци разбиха и ограбиха селската ми вила. Бяха взети все неща, от които на битака можеше да се изкара някой друг лев. Дойдоха разследващите органи, снимаха, отпечатъци вземаха. След месец прокуратурата ме успокои с писмо, че извършителите са неизвестни, което означаваше или да си купя отново откраднатото, или да пия една студена вода.

Продължава...
 
За разградската зима, или защо терористите не се хабят да се занимават с нас...
07 March 2018

Спореше се преди време кой точно е изрекъл съждението „Битието определя съзнанието“ - Маркс или Енгелс, но не мога да не се съглася, че който и да го е изрекъл, е прав!

Ето примери. Ако имах пари да отида на мача на „Лудогорец“ с „Милан“, на връщане поредната неочаквана зима ме завареше на аерогарата в Букурещ и пратеше Бате Бойко авиона си да ме прибере, съзнанието ми щеше да е едно…

Продължава...
 
Дай власт на глупака и му гледай сеира, или що е домоуправител по нашенски
07 March 2018

Уважаема редакция, искам да започна с една народна мъдрост: „Дай власт на глупака и му гледай сеира“. Има я и в други варианти, но смисълът винаги е един и същ – добрите начинания се опорочават, когато практическата им реализация се повери на хора, които нямат нужната теоретична подготовка и интелектуален потенциал.

Продължава...
 
Няма нарушения в Детска градина „Червената шапчица“ в Брестовене
01 March 2018

Уважаема г-жо Неви Неви, на първо място като родител и гражданин, а след това и като началник на РУО – Разград, не мога да остана безразличен към написаното от Вас в брой 23/4176 на вестник „Екип 7“. Текстът, публикуван под псевдонима, който сте избрали, ме разтревожи, тъй като „фактите“, описани в него, сигнализират за сериозен проблем, който изисква незабавно решение. В резултат на Вашето жалване бе осъществена незабавна проверка, за да се установят нередностите, изброени в материала до регионалната преса.

Продължава...
 
Отговорност за неизгодния договор за сметосъбиране в Кубрат носи и Бюрхан Исмаилов
01 March 2018

Уважаема редакция, във връзка с публикуваната на 21.02.2018 г. статия във вестник „Екип 7” със заглавие „Бюрхан Исмаилов: ДПС да си поеме отговорността за неизгодния договор за сметосъбиране в Кубрат“, съм длъжен да акцентирам върху няколко важни момента от датата на сключване на самия договор за сметосъбиране и сметоизвозване до деня, в който Община Кубрат понесе най-тежките удари от неизгодния договор.

Продължава...
 
Вече изпитвам неудобство от наивността на мъжете, които се връзват на алоджийки
01 March 2018

Всеизвестно е, че жертви на ало измамниците от Лудогорието в по-голямата си част са с турски етнос, независимо в коя част на света живеят. Обяснението е просто - езикът, на който алоджийките ги омайват с обещание да им станат жени, е турски.

Като етнически турчин обаче, аз вече изпитвам неудобство от наивността на тези мъже. Колко трябва да си заблуден, за да изпращаш години наред крупни суми на момичета, които си виждал на снимка?

Продължава...
 
Две нови улици могат да отпушат движението в източната част на Разград
01 March 2018

Очевидно е, че има сериозни проблеми с движението в Разград през последните години. В някои райони стават огромни задръствания, които, освен че опъват нервите на шофьори и пешеходци, създават предпоставки за произшествия.

Със сигурност ще се наложат реконструкции на основни кръстовища в Разград, като едно от тях - това до автогарата, в някои часове се „задъхва“ и не може да поеме потока от коли.


Продължава...
 
Господа мюсюлмани, възмутени сме, че съдите община Завет!
26 February 2018

До:

Мюсюлманско изповедание - гр.София

Районно мюфтийство - гр.Разград

вестник „Екип 7“ - гр.Разград


Уважаеми господа, Пишем Ви от името на всички жители на село Острово, изказвайки огромното си възмущение, че сте завели иск към Община Завет, във връзка с изграждане на път към гробището в селото.

Продължава...
 
Не им пука на чиновниците и политиците за село Брестовене
26 February 2018

Прочетох с интерес материала на Неви Неви „Децата ни били неграмотни!А какви да бъдат след като образованието е допотопно? в брой 23 на в-к „Екип 7“. Като доскорошен представител на нещото, което все още наричаме българско образование, разбирам тревогата на родителите. Тревога, която сигурно и началникът на РУО – Разград, към когото е отправена, добре разбира.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 81 - 90 от 1293