Търсене

Начало Искам думата
Искам думата
Фестивалът „Античният Абритус“ – развитие на културния туризъм или отбиване на номера?
25 June 2018

Историческият фестивал „Античният Абритус“, който се проведе преди дни в Разград, предизвиква въпроса има ли общинската администрация цялостна концепция за развитие на културния туризъм или просто се пръскат обществени средства за изолирани събития, колкото да се отбие номерът?

Продължава...
 
Доживяхме музикален педагог да ни изнася лекция по право
25 June 2018

В броя на в. „Екип 7“ от 21.06.2018 година общинският съветник и новоназначен общински служител Надежда Радославова - по професия музикален педагог, е направила пространно изложение по правни проблеми, засягащи действия на кмета на общината Валентин Василев.

Ще припомня само, че се касае за договор за изработка по Закона за задълженията и договорите с предмет „правни консултации“, сключен между кмета и адвокат от Адвокатска колегия - Разград и поето задължение от кмета от общинския бюджет да се заплащат по 400 лева месечно за тези консултации от 01.03. до 31.12.2017 година.

Продължава...
 
Г-н кмете, ни виждате ли, че има проблеми с чистотата на Разград?
25 June 2018

Малко на брой са жълтите контейнери за разделно събиране на отпадъците в Разград.

Живея в жк „Освобождение, бл. № 1. Зад блокове с номера от № 1 до № 8 няма нито един такъв контейнер. При предишното общинско ръководство имаше на 3 места жълти, сини и зелени контейнери.

Продължава...
 
За възкачените на трона на властта полуполитици и разчистването на сметки..
25 June 2018

 

„Политиката има свои закони. Тя не търпи интелигентните на трона си. Тя иска полуинтелигентни. Полудипломати, полуполитици….“, тези думи на държавника Атанас Буров звучат толкова актуално и днес.

Намираме се в един безкраен преход, първоначалните емоции и очаквания отдавна са с гриф –разочарование. Избори след избори.

Продължава...
 
Стоян Ненчев се опитва да манипулира обществеността
22 June 2018

В броевете на „Екип 7“ от 06.06.2018 г. и от 20.06.2018 г. бяха публикувани два материала със заглавия: „Стоян НЕНЧЕВ: Председателят на ОбС не е общински служител, ГЕРБ занимават хората с измислени проблеми“ и „Крият името на адвоката, получавал пари от Общината в Разград”. В тях освен, че се цитира името ми, се забелязва тенденция за манипулация, внушения и поднасяне на негативна и невярна информация. Ето защо бих искала да се възползвам от правото си на отговор.

Продължава...
 
За бога, г-да общинари, помогнете ни, искаме тишина и спокойствие!
22 June 2018

Пиша във връзка с това, че преди време направиха две метални пейки под спалнята и терасата ми една до друга. И ето как от едно уж хубаво и полезно нещо започнаха проблемите...

Живея на адрес „Грънчарска“ №24, блок „Морави“, вход „Д“ и точно под спалнята ми от Общината сложиха две метални пейки (приблизително 150 см едната).

Продължава...
 
„Паркстрой“ да не косят само в центъра - и в периферията живеят хора...
22 June 2018

Санирахме по европейски блоковете си, но сега се опасяваме да оставим вратите и прозорците на апартаментите си отворени, за да не се напълнят стаите с влечуги от избуялата трева пред входовете ни, оплака се пред ,,Екип 7“ разградчанинът Евгени Драганчев.

Продължава...
 
Успехите на управниците нямат никаква стойност, щом всеки трети мизерува
12 June 2018

След изчисленията на специалистите, че всеки трети човек в Лудогорието живее под линията на бедност, която за нашия регион е 293.92 лева, следва час по-скоро местните управници да си подадат оставките.

Каквито и други успехи в културното, икономическо, туристическо и политическо поприще да постигат властимащите, плачевните изводи за хала на хората, ги обезсмислят.

Продължава...
 
Етикетите в „Билла“-Разград заблуждават
08 June 2018

Многократно се сблъсквам с разлика в обявената върху етикета цена на дадена стока в магазин „Билла“ - Разград и цената на касата, разбира се не в полза на клиента.

На 3 юни 2018 година на щендера беше обявена цена на салата айсберг от 0.99 лв за брой, а на касата ми я таксуваха по 1.29 лева. При мое запитване и молба веднага да бъде коригирана цената на етикета не последва никаква реакция.

Продължава...
 
Стоян НЕНЧЕВ: Председателят на ОбС не е общински служител, ГЕРБ занимава хората с измислени проблеми
06 June 2018

"Поведението на кмета и общинските съветници от ГЕРБ налага да занимаваме нашата общественост с измислени и несъществуващи проблеми. Отделено е огромно време и изразходвана колосална енергия за провеждане на мероприятия за следене и шпиониране на председателя на Общинския съвет в продължение на няколко месеца.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 81 - 90 от 1326