Търсене

Начало Искам думата
Искам думата
Оказа се, че бюрократщината си вирее добре и в частните компании
08 August 2018

Имаме домашен телефон, който е на името на жена ми Магдалена Жечева, която е инвалид, първа група. Поради смяна на адреса ни искахме да ползваме телефона на новото място. Служителки на "Виваком" ми отказаха - трябвало Магдалена лично да дойде. Тъй като тя е болна на легло, предложих им да ги закарам с кола вкъщи. Отказаха ми!

Продължава...
 
Приберете бездомните кучета от Липник
08 August 2018

Броят на малките бездомни кучета, окупирали центъра на разградското село Липник, вече надхвърля броя на малките деца в селото, като много скоро популацията им ще задмине и реалния брой жители на селото. И ако засега са мили и сладки, не след дълго, като пораснат, вече ще са сериозна опасност.

Продължава...
 
Туристически информационен център трябва да има в Исперих
08 August 2018

И днес забелязвам пред Паметника на основателя на Българската държава Хан Аспарух в центъра на града да се суетят непознати хора, които явно не са от Исперих. Тръгнали са на екскурзия и желаят да научат за културно-историческите забележителности в района. Няма обаче от кого да получат информация и след малко си тръгват.

Продължава...
 
Ще направите ли спирка край Стражец, г-н кмете?
06 August 2018

Жителите на Стражец, които сутрин и вечер пътуват за работа, училище или просто на пазар в областния град и ползват автобусните спирките до селото, отправиха актуален въпрос към кмета Валентин Василев чрез ,,Екип 7“: докога ламаринената спирка в горния край на селото, която беше пометена от шофьор джигит, ще се търкаля, а пътниците ще чакат на дъжда, който допреди няколко дни нямаше спиране?

Продължава...
 
Не е трагедия загубата от „Локо“, катастрофа ще е отпадане от „Жрински“
06 August 2018

След отпадането на „Лудогорец“ от Шампионската лига мои бивши колеги от централната преса ми звъннаха по телефона, за да ме питат за бъдещето на треньора Пауло Аутори. Между другото, често си споделяме с тях за представянето на „Лудогорец“, тъй като и те са наясно, че съм един от малкото пишещи за спортни издания, които са настроени позитивно към разградския тим.

Продължава...
 
Кметство Гецово излага на риск здравето на жителите на селото
03 August 2018

Преди около месец започна изгаряне на листна и дървесна маса в двора на училището в село Гецово. Въпреки протестите на някои от живеещите в селото, процесът продължава.

Върху фасадата на една от къщите в близост до училището от месеци работи доброволчески датчик за измерване на концентрацията на фини прахови частици във въздуха (стойностите могат да се наблюдават на адреси airbg.info и airtube.info, като в Разград има още два такива датчика).

Продължава...
 
Чеферин и Инфантино съсипват футбола – случилото се с „Лудогорец“ е част от тази „игра“
03 August 2018

Шефът на УЕФА Александър Чеферин и този на световния футбол Джани Инфантино само за три години, откакто поеха нещата в свои ръце, сториха толкова беди, че вече само чудо може да върне футбола на старото му състояние. Водени от комерсиални цели за организациите, двамата предприеха мерки, които да облагодетелстват грандовете в този спорт.

Продължава...
 
Защо управляващите в Разград неглижират пешеходците?
01 August 2018

Прочетох с интерес материала в "Екип 7" от 27 юли "Капитанът е сменен, но товарът от 7 000 000 лева още тежи на "кораба" Община Разград", в който става дума за големия заем, който бе изтеглен в края на предишния мандат, когато на власт бяха БСП и ДПС. С парите бяха асфалтирани улици и тротоари в града и селата и наистина всеки сам може да прецени в зависимост къде живее, доколко удачна е инвестицията.

Продължава...
 
Градският парк не прилича на нищо, но докога?
30 July 2018

Кадри от най-новата площадка в парка! Трева до колене, опасни клони, боклуци, счупени люлки и строителни материали в непосредствена близост до "пясъчник", позапълнен по случай Първи юни.

Продължава...
 
За неверните твърдения на Ердинч Хасанов
30 July 2018

Възползвам се от правото на отговор на неоснователните обвинения на зам.-кмета на община Разград, отговарящ за образованието в общината – Ердинч Хасанов, публикувани във вестник „Екип 7“ на 06.07.2018 г.

Г-н Хасанов твърди, че в училището на с. Ясеновец не съществуват маломерни паралелки. Това не отговаря на истината.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 81 - 90 от 1347