Търсене

Начало Искам думата
Искам думата
Въпрос на време е опасните покриви в центъра на Разград да разсекат някого
28 July 2017

Към 15.00 часа на 25 юли имаше силни ветрове. Прибирайки се, забелязах на покрива на блока ни как ламарина, около 1.5 кв.м, виси на една ръждясала тел и се мята от вятъра като лист хартия във всички посоки. Притеснен, звъннах на телефон 112 да съобщя, защото прецених, че ако тази тел се откъсне, ламарината не се знае накъде щеше да изхвърчи и ако удари някого, ще го разсече - не беше малка и имаше силен вятър!

Продължава...
 
Разградчанинът Христо ХРИСТОВ: Постройка на съсед редовно ми наводнява имота
28 July 2017

Преди три месеца общинска комисия установи по време на проверка, че съседът ми е изградил незаконна постройка, която ми създава неприятности. Тъй като досега не са предприети никакви реални действия, имам съмнение, че са „пуснати връзки“, за което искам да алармирам публично.

Продължава...
 
Политиците разболяха разградската болница
26 July 2017

Че политиката, политиканстването и подмолните игри и сделки никога не са водили до нищо добро и прогресивно, а са облагодетелствали живота и джоба на един или няколко тарикати, по блестящ начин се видя от хаоса, разделението и въобще от случващото се в разградската болница.

Продължава...
 
Пълен фарс в разградската болница!
24 July 2017

Пълен фарс се разигра при смяната на борда на директорите на МБАЛ „Св. Иван Рилски“ в Разград. Като член на отстраненото ръководство, съм длъжен да изразя позицията си за случилото се.

Прави впечатление, че всички представители на управляващите обясняват, че смяната на директорския борд на лечебното заведение не била политическа. Прехвърлят си един на друг„горещия картоф“ кой е инициаторът на тези уволнения.

Продължава...
 
Венелин УЗУНОВ, кмет на Разград от 1991 до 2005 година: Благодаря Ви, братя Домусчиеви!
21 July 2017

В сряда вечерта Вие превърнахте Разград във вулкан от емоции, радост и възторг. Видях това, което дълги години е част от мечтите ми. Хората от моя град да се гордеят с него, а приятели и близки да им звънят, да ги поздравяват, да им се възхищават и... завиждат.

Продължава...
 
Светослав МИТЕВ: Промяната е нещо неизбежно, а израстването – личен избор
19 July 2017

Имаше нещо недоразбрано от журналистите, отразили т.нар. „протест“ на родители и деца от ДТА „Лудогорче“ и това си пролича в някои от публикациите по темата. В тях се твърдеше, че „Лудогорче“ си върна ръководството след бунт на деца и родители“.

Каква е истината? Капанският ансамбъл се състои от основен състав, Средношколска танцова формация „Лудогорска младост“ и Детски танцов ансамбъл „Лудогорче“. Директорът на Капанския ансамбъл е директор на трите формации и назначава хората в тях.

Продължава...
 
„Лудогорец“ ще си играе в Европа, пък нека разните измислени отбори да се учат от него по телевизора
30 June 2017

 

 

Тия дни пребоядисаният от оранжево в червено и бяло отбор с тире, опитващ се да открадне историята на един велик клуб, отново се заяде с „Лудогорец“ и неговият собственик Кирил Домусчиев. Обвиняват последния, че едва ли не той е наредил на УЕФА /гледай колко им е акълът!/ тимът с тирето да не бъде допуснат за участие в европейските турнири. Най-дейни в истеричните си крясъци са обвиняваният за документни измами в Германия Стойкас Стоилас и пълният лаик във футбола Милко Георгиев.

 

Продължава...
 
Кажете ми – защо народът ни е толкова злобен? Беден и злобен!
28 June 2017

 

 

Богатите ходят на психолог, за да разтоварят напрежението и терзанията си, алкохолиците се напиват, агресивните се изявяват някъде и върху някому, наркозависимите се надрусват, а аз реших да го споделя с Вас.

През ноември 2014 година реших да се пенсионирам. Започна да се говори за безплатно саниране на съществуващите панелни блокове. Осъзнах, че за това е необходимо да се създаде организация по подготовката на изискващите се документи, което ще изисква време, някакви умения за съставяне на документи с данни на собствениците и т.н.

 

Продължава...
 
Тенденциозна статия срещу Автото, целяща антиреклама на най-старото професионално училище
26 June 2017

 

 

Настоящият материал е опровержение на статията на г-жа Антония Кирилова „Ученици от Спортното и Автото - последни на матурите“ (брой 69/4076 от 23 юни 2017 г.), съдържаща некоректни изводи за резултатите от ДЗИ.

Учителският колектив на училището изразява своето възмущение от публикацията, която е отрицание на техните усилия и професионализъм.

 

Продължава...
 
Вестникът не е отговорен за ниските резултати на учениците, просто ги съобщава
26 June 2017

 

 

Като журналист винаги съм спазвала професионалните и етични норми в професията и съм следвала личния си морален кодекс. Материалът за резултатите на зрелостниците от държавните зрелостни изпити не прави изключение и не е обосновано да се твърди, че е тенденциозен при положение, че се опира на официални данни от Регионалното управление на образованието.

 

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 81 - 90 от 1202