Търсене

Начало Искам думата
Искам думата
Кучешка напаст тормози Гецово
18 November 2016

Нашествие от бездомни кучета тормози от известно време жителите на Гецово. За това алармира нашият читател от селото Георги Георгиев.

В писмо до „Екип 7“ той разказва, че глутниците най-често обикалят в центъра и по главните улици.

Продължава...
 
Животът в клетка ужасно боли
18 November 2016

Гражданино, направи ли своя избор? Избра ли си новия господар? Натика ли се в по- комфортен социален затвор? Защото някой същества нямат дори това право.

Знам защо обичаш да гледаш животни в плен. Това те кара да се чувстваш господар над някой и ти е кеф. Защо?

Продължава...
 
Актовете на „Водоснабдяване-Дунав“ нямат нищо общо с неприятните миризми в града
18 November 2016

Уважаема редакция, предвид статията от брой 130/16.11.2016 г. на уважаемата редакция, озаглавена „Прокуратурата е разпоредила проверка на пречиствателните станции“ и това че „Водоснабдяване-Дунав“ ЕООД е оператор на градската пречиствателна станция за отпадъчни води, който се грижи за екологосъобразното третиране на отпадъчните води от населението на град Разград, считам за необходимо да направя няколко пояснения и корекции относно фактите, описани в нея и по този начин на вниманието на читателите да стои коректната фактическа обстановка.

Продължава...
 
Изборите като хаос, нерви и грешно харчене на пари...
11 November 2016

За първи път в живота си участвах в избори в състава на секционна избирателна комисия /СИК/. За първи път редих, броих и смятах бюлетини, попълвах списъци, разписвах протоколи. И видях, че един тон работа означава точно това...

Продължава...
 
История за нероден Петко и за българския избор...
11 November 2016

Не знам дали и след тези избори ще се роди нещо ново. Защото за пореден път предизборната кампания се превърна в един миш-маш, сготвен с остатъчни продукти и то от хора, които отдавна трябваше да бъдат пенсионирани със социална пенсия. Та докато участвах по закон и аз в този миш-маш, си спомних една история с двама колеги и приятели, които отдавна отидоха в по-добрия свят.

Продължава...
 
Дано следващия път Кубрат да избере кмет с чисто минало
11 November 2016

Не й провървя на община Кубрат с избора на нов градоначалник, който да отговаря на условията да е почтен човек и с чисто минало. Старт в компрометирането даде кандидатът от листата на ДПС Гюнан Халил, който атакува последните избори с фалшива диплома за средно образование, за което по-късно бе и осъден.

Продължава...
 
Феновете на „Лудогорец“: Чуждопоклонници, защо плюете българското?
11 November 2016

За фермерите и чуждопоклонниците: О, Боже, прости им! Каква полет на мисълта е да измислиш заглавието: „Лудогорец“ са група български фермери!“?

Те чакат само някой самозванец да оплюе българското и веднага цъкат с мишката на клавиатурата, за да е възможно най-дебел кегелът на заглавийцето. Да не би случайно някой да го пропусне.

Продължава...
 
Похвално слово за проекта „Домусчиев“
07 November 2016

Никога през живота си не съм изричал или писал похвални слова за хора и събития. Дори и тогава, когато едно похвално слово, макар и изказано или написано по йезуитски, с лъжа и лицемерие, носеше слава, кариера, материални изгоди. Днес ще наруша принципа си, без да влизам във вътрешно противоречие със самия себе си. Поради универсалната обществена значимост на проекта "Домусчиев", излизаща извън футболните терени.

Продължава...
 
Нека „Лудогорец арена“ утре да позеленее!
04 November 2016

Преди повече от месец старши треньорът на „Лудогорец“, въпреки скромността си, изрече високо, че отборът е от средноевропейска класа. На някого това вероятно се е сторило пресилено. След домакинския мач с „Арсенал“ мнозина вече мислим, че тимът от Разград може да се изправи още по-високо. Почти 90 минути момчетата на Георги Дерменджиев играха равностойно с именития английски гранд.

Продължава...
 
Браво на „Лудогорец“! Надигра „Арсенал“, но трудно 11 играят срещу 16...
04 November 2016

Срещу „Арсенал“ футболистите на „Лудогорец“ изиграха най-добрия си мач от участието си в групите на Шампионската лига. Такова е общото мнение на фенове, специалисти, медии. Огромната разлика в цената на лондонските и разградските футболистите на терена не се чувстваше с изключение в края на мача. Тук си пролича, че футболистите на „Арсенал“ са с класа пред футболистите на „Лудогорец“.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 81 - 90 от 1102