Търсене

Начало Искам думата
Искам думата
Има още добри хора и човечност!
26 November 2018

Искаме да разкажем за един случай, който стана пример за човечност, добрина и отношение към възрастните хора.

Преди един месец нашата съседка В.Станчева, която е на 90 години и живее сама, падна на улицата и си счупи ръката. Травмата бе сериозна и изискваше повече грижи, като хранене, къпане, тоалет и т.н.

Продължава...
 
„Чавдарци“ благодарят на „Екип 7“
15 November 2018

Уважаема редакция,

Искаме да Ви благодарим за съдействието, което ни оказахте при решаване на част от проблемите на живеещите на блок " Чавдар".

Близо четири години водим едностранна кореспонденция с Община Разград, но проблемите не се решаваха.

Продължава...
 
Разградчани: Златни ръце и сърца имат разградските хирурзи!
15 November 2018

Уважаеми съграждани,

Някак си сме свикнали, че доброто няма нужда от похвала. Често сме склонни да изкажем недоволство, но не и благодарност. В това обръщение истината е друга. В късната вечер на 16 срещу 17 октомври 2018 г. телефонен звън промени плана за душ и сън. Мама беше с ужасни болки. Нямаше време за друго, освен за викане на спешна помощ. Обадих се на 112, обясних какво ми е казала възрастната ми майка. Взех такси и слязох при нея. Медиците вече ме чакаха пред блока.

Продължава...
 
Разградчанка оспорва цените на таксиметровия превоз
14 November 2018

Здравейте,

Пиша Ви, защото съм възмутена от пладнешкия обир на фирма ЕТ „И. ХРИСТОВА-СТИВИ“. Всеки ден от понеделник до петък, сутрин и вечер използвам услугите на таксиметровите компании в Разград. Основно „ИНТЕР ТАКСИ“, но понякога нямат свободна кола сутрин и ползвам конкурентната - ЕТ „И.ХРИСТОВА – СТИВИ“. Тръгването ми от точка А ми струва 1.49 лв., от които имам такса повикване 0.50 лв. Прилагам касова бележка. Нали за това има първоначална тарифа 0.99 лв.

Марияна ХРИСТОВА

Продължава...
 
Община Исперих търси фирма за зимно поддържане на пътища и улици
14 November 2018

И Община Исперих се готви да се справи с предизвикателствата на зимния сезон и да осигури нормална инфраструктура на своята територия.

Това става ясно от обявената обществена поръчка за избор на изпълнител за зимно поддържане и снегопочистване на пътната и уличната мрежа.

Продължава...
 
Министерството на културата можеше поне по чистачката да прати цвете на театралите ни
09 November 2018

Мине, не мине време и колективът на Театрално музикалния център в Разград алармира, че Министерството на културата е орязало парите за заплати, консумативи или режийни.

През годините от управата на театъра опитваха всевъзможни реорганизации, сливания и реформи, за да облекчат финансовата тежест на началниците си в София.

Продължава...
 
ОТВОРЕНО ПИСМО
29 October 2018

До главния редактор на вестник „Екип 7“

ОТВОРЕНО ПИСМО

от Димитър Николов Димитров, Регионален координатор на ПП „ НФСБ“ за областите Разград, Русе, Търговище и Силистра

гр. Разград ул. „Н.Й Вапцаров“ No 12

Продължава...
 
Не знам „Билла“ - Разград хипермаркет ли е, но е хипернекоректен към клиентите
25 October 2018

Не знам „Билла“ - Разград хипермаркет ли, но за пореден и последен път се убедих, че е хипернекоректен към клиентите си.

В редките случаи, когато ми се наложи да вляза в този магазин, винаги се заричам повече да не го правя. Някакъв наивистично-мазохистичен порив обаче все ме кара да допускам, че може да има промяна и да си причинявам отново пазаруване там.

Продължава...
 
Обединен патриот или сляп идиот?
16 October 2018

„Никой не може да паркира и то служебна кола пред дома на слепите... дори да е обединен патриот или сляп идиот!“...

Писмо с този текст и снимка към него, която дори не се нуждае от коментар, получи „Екип 7“ на електронната си поща от читател на вестника.

Продължава...
 
За потопа, белоглавите лешояди, мухите хамелеонки и самотния тих човек...
15 October 2018

Преди няколко години, след пороен дъжд, водната стихия разкъса стената на язовира над селото ни и помете пред себе си движимите и недвижимите имоти на хората.

Никой не беше изненадан от разрушаването на стената. Отдавна се знаеше, че сляпото куче подрива основите й. Изненадата дойде от последствията.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 91 - 100 от 1391