Търсене

Начало Искам думата
Искам думата
Кметство Гецово излага на риск здравето на жителите на селото
03 August 2018

Преди около месец започна изгаряне на листна и дървесна маса в двора на училището в село Гецово. Въпреки протестите на някои от живеещите в селото, процесът продължава.

Върху фасадата на една от къщите в близост до училището от месеци работи доброволчески датчик за измерване на концентрацията на фини прахови частици във въздуха (стойностите могат да се наблюдават на адреси airbg.info и airtube.info, като в Разград има още два такива датчика).

Продължава...
 
Чеферин и Инфантино съсипват футбола – случилото се с „Лудогорец“ е част от тази „игра“
03 August 2018

Шефът на УЕФА Александър Чеферин и този на световния футбол Джани Инфантино само за три години, откакто поеха нещата в свои ръце, сториха толкова беди, че вече само чудо може да върне футбола на старото му състояние. Водени от комерсиални цели за организациите, двамата предприеха мерки, които да облагодетелстват грандовете в този спорт.

Продължава...
 
Защо управляващите в Разград неглижират пешеходците?
01 August 2018

Прочетох с интерес материала в "Екип 7" от 27 юли "Капитанът е сменен, но товарът от 7 000 000 лева още тежи на "кораба" Община Разград", в който става дума за големия заем, който бе изтеглен в края на предишния мандат, когато на власт бяха БСП и ДПС. С парите бяха асфалтирани улици и тротоари в града и селата и наистина всеки сам може да прецени в зависимост къде живее, доколко удачна е инвестицията.

Продължава...
 
Градският парк не прилича на нищо, но докога?
30 July 2018

Кадри от най-новата площадка в парка! Трева до колене, опасни клони, боклуци, счупени люлки и строителни материали в непосредствена близост до "пясъчник", позапълнен по случай Първи юни.

Продължава...
 
За неверните твърдения на Ердинч Хасанов
30 July 2018

Възползвам се от правото на отговор на неоснователните обвинения на зам.-кмета на община Разград, отговарящ за образованието в общината – Ердинч Хасанов, публикувани във вестник „Екип 7“ на 06.07.2018 г.

Г-н Хасанов твърди, че в училището на с. Ясеновец не съществуват маломерни паралелки. Това не отговаря на истината.

Продължава...
 
Нищо добро не чака кмета на Мъдрево след преминаването му към ДПС
25 July 2018

Ние, членовете на организационните структури на МК „Време за промяна“, с огромно огорчение приехме решението на кмета на село Мъдрево Салим Мустафа, избран с листата на „Време за промяна“, да премине в редиците на ДПС. Убедени сме, че той по-скоро е бил заблуден от определен общински съветник от ДПС, който не се слави с обществено доверие, отколкото това да е негово осъзнато решение.

Продължава...
 
Докога с този Делиорман и с това ЛУДОгорие?
18 July 2018

От Бога сме дарени с красиви планини, чисти реки, хубави гори и плодородни поля. Златно светят двете думи на патриарха на българската литература и строител на новобългарския книжовен език Иван Вазов за скъпата ни Родина - „земя рай“.

Продължава...
 
Пълни зали за чалга звезди и нулев интерес към световни величия
16 July 2018

Концертът на виртуоза Теодосий Спасов, определян като „кавалджията на планетата“, и музикантите от Швейцарския младежки симфоничен оркестър, който беше изнесен пред шепа ценители на изкуството, извежда на преден план темата за бездуховността и драматичното пропадане в света на вулгарното.

Продължава...
 
Разграничаваме се от драсканиците с червена боя по пана на "Лудогорец"
16 July 2018

Напоследък във форумите във фейсбук се появиха снимки на драсканици с червена боя по пана на шампиона „Лудогорец“ и за това хора, търсещи конфликти, обвиняват членове на Клуб на привържениците на ЦСКА- Разград. Наистина, грозно е, когато се погледне такова пано с емблемата на "Лудогорец". Има и драсканици с черна блажна боя по стени на сгради из града с текстове против ЦСКА.

Продължава...
 
Тоя филм с прозрачния директорски конкурс съм го гледал...
11 July 2018

Гледай, гледай, какви работи се случват в Разград – таксиметров шофьор става директор на училище чрез открит и прозрачен конкурс, сделки за земя под аренда, лични и политически интереси, протестиращи родители; манипулирани подписки.Този филм не само съм го гледал, но и лично съм участвал в него.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 91 - 100 от 1352