Търсене

Начало Искам думата
Искам думата
При 6 кубика консумация имаме 7.585 куб.м от общ водомер...
23 March 2018

"Здравейте! Днес след като прочетох статията "Водоснабдяване - Дунав" ни изнудва да плащаме чужди сметки" реших да изпратя и моята сметка да видите за какво става въпрос. При 6 куб.м. консумация имаме 7.585 куб.м разпределение от общия водомер, което е повече от 126% . Направо съм възмутена. Това вече е прекалено, чак не мога да си обясня голямата разлика.

Хубав ден!"

Продължава...
 
"Водоснабдяване Дунав" ни изнудва да плащаме чужди сметки
21 March 2018

Вълна на недоволство срещу практиката на "Водоснабдяване - Дунав" ЕООД да добавя към сметките за вода на клиентите си и кубици от показанията от общия водомер се надигна от поредна жилищна сграда в Разград. Блокът на ул. "Йордан Чобанов" 9 е с два входа с 18 апартаменти, 2 боксониери и 13 гаража. Към фактурите на всички тях са добавени въпросните кубици, които не са отчетени от техните индивидуални водомери.

Продължава...
 
История от разградското гето за неравния житейски старт
21 March 2018

Един ден, докато изхвърлях боклука си, видях моя позната от детството да рови в контейнера. Чувството на състрадание ме накара да изтичам обратно до вкъщи и да взема няколко дребни монети, за да й помогна. Тя ми благодари с изненада и си поприказвахме малко за нашето детство. Сетих се, че когато бяхме малки, повечето деца я гонеха и й се подиграваха, защото имаше психично заболяване.

Продължава...
 
Не толкова съдиите, колкото коментаторите са виновни за хала на българския футбол
14 March 2018

Не арбитрите, а телевизионните коментатори на мачовете са виновни за неразбориите в българския футбол – на мене поне това ми става ясно от мачовете в нашето първенство напоследък. Със своето пристрастие от екрана тъй наречените спортни журналисти, които всъщност са си едни пристрастни /а може би и добре платени/ запалянковци, манипулират общественото внимание и го насочват в желаното от тях русло.

Продължава...
 
Спокойно чакане, хора!
07 March 2018

Преди години крадци разбиха и ограбиха селската ми вила. Бяха взети все неща, от които на битака можеше да се изкара някой друг лев. Дойдоха разследващите органи, снимаха, отпечатъци вземаха. След месец прокуратурата ме успокои с писмо, че извършителите са неизвестни, което означаваше или да си купя отново откраднатото, или да пия една студена вода.

Продължава...
 
За разградската зима, или защо терористите не се хабят да се занимават с нас...
07 March 2018

Спореше се преди време кой точно е изрекъл съждението „Битието определя съзнанието“ - Маркс или Енгелс, но не мога да не се съглася, че който и да го е изрекъл, е прав!

Ето примери. Ако имах пари да отида на мача на „Лудогорец“ с „Милан“, на връщане поредната неочаквана зима ме завареше на аерогарата в Букурещ и пратеше Бате Бойко авиона си да ме прибере, съзнанието ми щеше да е едно…

Продължава...
 
Дай власт на глупака и му гледай сеира, или що е домоуправител по нашенски
07 March 2018

Уважаема редакция, искам да започна с една народна мъдрост: „Дай власт на глупака и му гледай сеира“. Има я и в други варианти, но смисълът винаги е един и същ – добрите начинания се опорочават, когато практическата им реализация се повери на хора, които нямат нужната теоретична подготовка и интелектуален потенциал.

Продължава...
 
Няма нарушения в Детска градина „Червената шапчица“ в Брестовене
01 March 2018

Уважаема г-жо Неви Неви, на първо място като родител и гражданин, а след това и като началник на РУО – Разград, не мога да остана безразличен към написаното от Вас в брой 23/4176 на вестник „Екип 7“. Текстът, публикуван под псевдонима, който сте избрали, ме разтревожи, тъй като „фактите“, описани в него, сигнализират за сериозен проблем, който изисква незабавно решение. В резултат на Вашето жалване бе осъществена незабавна проверка, за да се установят нередностите, изброени в материала до регионалната преса.

Продължава...
 
Отговорност за неизгодния договор за сметосъбиране в Кубрат носи и Бюрхан Исмаилов
01 March 2018

Уважаема редакция, във връзка с публикуваната на 21.02.2018 г. статия във вестник „Екип 7” със заглавие „Бюрхан Исмаилов: ДПС да си поеме отговорността за неизгодния договор за сметосъбиране в Кубрат“, съм длъжен да акцентирам върху няколко важни момента от датата на сключване на самия договор за сметосъбиране и сметоизвозване до деня, в който Община Кубрат понесе най-тежките удари от неизгодния договор.

Продължава...
 
Вече изпитвам неудобство от наивността на мъжете, които се връзват на алоджийки
01 March 2018

Всеизвестно е, че жертви на ало измамниците от Лудогорието в по-голямата си част са с турски етнос, независимо в коя част на света живеят. Обяснението е просто - езикът, на който алоджийките ги омайват с обещание да им станат жени, е турски.

Като етнически турчин обаче, аз вече изпитвам неудобство от наивността на тези мъже. Колко трябва да си заблуден, за да изпращаш години наред крупни суми на момичета, които си виждал на снимка?

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 91 - 100 от 1306