Търсене

Начало Искам думата
Искам думата
Присъдата ми е несправедлива, моделът „Кой“ е действащ в съдебната система
23 November 2016

Уважаеми журналисти, уважаема г-жо Добрева, мислех да отмина статията, написана от г-жа Янка Добрева като едно забавно четиво, но прецених, че трябва да се даде отпор на всички неистини, написани от нея.

Не ми е работа да се спирам на избора на кандидата на ДПС за предишните местни избори, но ако все още някой си мисли, че там решенията се взимат разумно, просто не е вярно.

Продължава...
 
Влакът на община Кубрат е без машинист
21 November 2016

Повод за тези редове е статията „Дано следващия път Кубрат да избере кмет с чисто минало“, публикувана във вестник „Екип 7“ на 11 ноември 2016 година. Препоръката на автора Шенол Ахмедов ме развълнува. В община Кубрат да бъде избран достоен кмет – това е и моята отдавнашна мечта. Само че кандидат-кметовете се посочват и предлагат от общинските ръководства на политическите партии или инициативни комитети без проучване.

Продължава...
 
Спортната площадка в Йонково – нещо като нищо
21 November 2016

Жителите на исперихското село Йонково още се дивят на изградената уж за нуждите на младото и подрастващо поколение спортна площадка, която трябвало по проект да включва волейболно и баскетболно игрище. Съоръжението, което е изградено по времето, когато селски управник е бил Кямуран Мустафа от ДПС, е отчетено според местните жители за готово, а средствата за усвоени.

Продължава...
 
Кучешка напаст тормози Гецово
18 November 2016

Нашествие от бездомни кучета тормози от известно време жителите на Гецово. За това алармира нашият читател от селото Георги Георгиев.

В писмо до „Екип 7“ той разказва, че глутниците най-често обикалят в центъра и по главните улици.

Продължава...
 
Животът в клетка ужасно боли
18 November 2016

Гражданино, направи ли своя избор? Избра ли си новия господар? Натика ли се в по- комфортен социален затвор? Защото някой същества нямат дори това право.

Знам защо обичаш да гледаш животни в плен. Това те кара да се чувстваш господар над някой и ти е кеф. Защо?

Продължава...
 
Актовете на „Водоснабдяване-Дунав“ нямат нищо общо с неприятните миризми в града
18 November 2016

Уважаема редакция, предвид статията от брой 130/16.11.2016 г. на уважаемата редакция, озаглавена „Прокуратурата е разпоредила проверка на пречиствателните станции“ и това че „Водоснабдяване-Дунав“ ЕООД е оператор на градската пречиствателна станция за отпадъчни води, който се грижи за екологосъобразното третиране на отпадъчните води от населението на град Разград, считам за необходимо да направя няколко пояснения и корекции относно фактите, описани в нея и по този начин на вниманието на читателите да стои коректната фактическа обстановка.

Продължава...
 
Изборите като хаос, нерви и грешно харчене на пари...
11 November 2016

За първи път в живота си участвах в избори в състава на секционна избирателна комисия /СИК/. За първи път редих, броих и смятах бюлетини, попълвах списъци, разписвах протоколи. И видях, че един тон работа означава точно това...

Продължава...
 
История за нероден Петко и за българския избор...
11 November 2016

Не знам дали и след тези избори ще се роди нещо ново. Защото за пореден път предизборната кампания се превърна в един миш-маш, сготвен с остатъчни продукти и то от хора, които отдавна трябваше да бъдат пенсионирани със социална пенсия. Та докато участвах по закон и аз в този миш-маш, си спомних една история с двама колеги и приятели, които отдавна отидоха в по-добрия свят.

Продължава...
 
Дано следващия път Кубрат да избере кмет с чисто минало
11 November 2016

Не й провървя на община Кубрат с избора на нов градоначалник, който да отговаря на условията да е почтен човек и с чисто минало. Старт в компрометирането даде кандидатът от листата на ДПС Гюнан Халил, който атакува последните избори с фалшива диплома за средно образование, за което по-късно бе и осъден.

Продължава...
 
Феновете на „Лудогорец“: Чуждопоклонници, защо плюете българското?
11 November 2016

За фермерите и чуждопоклонниците: О, Боже, прости им! Каква полет на мисълта е да измислиш заглавието: „Лудогорец“ са група български фермери!“?

Те чакат само някой самозванец да оплюе българското и веднага цъкат с мишката на клавиатурата, за да е възможно най-дебел кегелът на заглавийцето. Да не би случайно някой да го пропусне.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 91 - 100 от 1115