Търсене

Начало Искам думата
Искам думата
Нищо добро не чака кмета на Мъдрево след преминаването му към ДПС
25 July 2018

Ние, членовете на организационните структури на МК „Време за промяна“, с огромно огорчение приехме решението на кмета на село Мъдрево Салим Мустафа, избран с листата на „Време за промяна“, да премине в редиците на ДПС. Убедени сме, че той по-скоро е бил заблуден от определен общински съветник от ДПС, който не се слави с обществено доверие, отколкото това да е негово осъзнато решение.

Продължава...
 
Докога с този Делиорман и с това ЛУДОгорие?
18 July 2018

От Бога сме дарени с красиви планини, чисти реки, хубави гори и плодородни поля. Златно светят двете думи на патриарха на българската литература и строител на новобългарския книжовен език Иван Вазов за скъпата ни Родина - „земя рай“.

Продължава...
 
Пълни зали за чалга звезди и нулев интерес към световни величия
16 July 2018

Концертът на виртуоза Теодосий Спасов, определян като „кавалджията на планетата“, и музикантите от Швейцарския младежки симфоничен оркестър, който беше изнесен пред шепа ценители на изкуството, извежда на преден план темата за бездуховността и драматичното пропадане в света на вулгарното.

Продължава...
 
Разграничаваме се от драсканиците с червена боя по пана на "Лудогорец"
16 July 2018

Напоследък във форумите във фейсбук се появиха снимки на драсканици с червена боя по пана на шампиона „Лудогорец“ и за това хора, търсещи конфликти, обвиняват членове на Клуб на привържениците на ЦСКА- Разград. Наистина, грозно е, когато се погледне такова пано с емблемата на "Лудогорец". Има и драсканици с черна блажна боя по стени на сгради из града с текстове против ЦСКА.

Продължава...
 
Тоя филм с прозрачния директорски конкурс съм го гледал...
11 July 2018

Гледай, гледай, какви работи се случват в Разград – таксиметров шофьор става директор на училище чрез открит и прозрачен конкурс, сделки за земя под аренда, лични и политически интереси, протестиращи родители; манипулирани подписки.Този филм не само съм го гледал, но и лично съм участвал в него.

Продължава...
 
Калоян МОНЕВ: Подкрепям почистването на р. Бели Лом, но не и начина, по който се прави
09 July 2018

Преди няколко години бе унищожена зелената система в голяма част от центъра на Разград, включително по улица „Св.св.Кирил и Методий“. Тогавашната управа обеща, че ще се засадят нови дръвчета, но уви. Резултатът е налице – неугледност, жега и липса на зеленина. Миналата година бе разчистено коритото на река Бели Лом в централната част. Сега е ред да се разчисти коритото на реката преди автогарата на изток и след бившата Родопа на запад.

Продължава...
 
Кой сте вие, Виктор Врачев?
09 July 2018

Спомням си, че в юношеските ми години на сцената на Разградския драматичен театър беше представена с огромен успех пиесата „Кой сте вие, д-р Зорге?“. В главната роля играеше н.а. Любомир Киселички, като имаше по две представления дневно. Пиесата вървя на сцената поне два месеца, а аз я изгледах поне десетина пъти.

Продължава...
 
Политическите пристрастия нямат място в образованието
06 July 2018

Причината да се възползвам от правото си на отговор са десетките телефонни обаждания, които получих от мои съселяни от село Ясеновец. Всички те бяха възмутени и обидени от начина, по който са били употребени от т.нар. „Инициативен комитет на жителите на с.Ясеновец, общ. Разград“.

Продължава...
 
За политическите назначения и дребните селски хитреци...
04 July 2018

Опити за изнудване, уговорени назначения, дребни сделки под масата, селски тарикатлъци и лично облагодетелстване...такава е милата родна действителност. Във всички сфери на обществения живот гният дълбоки рани, които се дължат на политическа нечистоплътност, неморалност, продажност за жълти стотинки.

Продължава...
 
Областното пътно управление няма ангажимент да чисти незаконни сметища
02 July 2018

Във връзка с публикуваната в „Екип 7“ статия „Незаконни сметища никнат като гъби край пътя за Исперих“ изразявам следното становище.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 91 - 100 от 1347