Търсене

Начало
93 кандидати за депутати в Лудогорието
22 February 2017

20 партии и коалиции се регистрираха след изтичането на крайния срок снощи в Районната избирателна комисия в Разград за участие в парламентарните избори на 26 март. Общо 93 са кандидат-депутатите, които ще се борят за четирите мандата в 18-ти Разградски избирателен район. Листите са между 1 и 8-членни.

Продължава...
 
Телефонни измамници звъняха и на заместник-окръжния прокурор
22 February 2017

Телефонни измамници покориха върха на наглостта, след като опитаха да измъкнат пари и от заместник-окръжния прокурор на Разград. На два пъти на служебния телефон в кабинета на Тихомир Тодоров звънял непознат мъж, който се представял за служител на колекторска фирма с името Димитров.

Продължава...
 
Въвеждат отново разделно сметосъбиране в Разград
22 February 2017

Община Разград подписа петгодишен договор с „Екобулпак“ АД за възстановяване на прекратеното през 2016 година разделно събиране на отпадъците, съобщи кметът Валентин Василев. Той уточни, че годишните разходи за дейността са около 105 000 лева и ще бъдат за сметка на фирмата, без разходите за контейнерите, предвидени за първоначалното им поставяне.

Продължава...
 
Битката за Кубрат ще се реши в неделя
22 February 2017

Битката за кмет на Кубрат ще има втори рунд, показаха окончателните резултати от частичните избори в неделя. Както и на редовните избори през есента на 2015 година, за балотажа, който ще бъде в неделя, се класираха кандидатите на ДПС и местната коалиция „Време за промяна“.

Продължава...
 
Новият зам.областен управител е също от Исперих
22 February 2017

На мястото на освободената в петък Виолета Тодорова, служебният премиер Огнян Герджиков назначи Ценка Радославова Иванова, която досега беше старши юрисконсулт в общинската администрация в Исперих. Тъй като и Тодорова беше от този град, се оказва, че този пост ще продължи да се заема, поне на този етап, също от исперихчанка.

Продължава...
 
Обявиха 83 свободни работни места в Бюрата по труда
22 February 2017

83 свободни работни места са обявени в трите Бюра по труда в Разградска област. Най-много заявки за вакантни позиции са подадени от работодатели от общините Разград, Лозница и Цар Калоян. В дирекция „Бюро по труда“ – Разград са постъпили 50 оферти за работа в различни сфери и направления.

Продължава...
 
Предадоха на съд шеф на фирма, източил над 210 000 ДДС с фиктивни сделки
22 February 2017

Окръжната прокуратура в Разград предаде на съд собственик и управител на фирма за това, че е изтеглил неправомерно 210 329 лева ДДС чрез документи с невярно съдържание.

36-годишния Станимир Калев ще отговаря пред Темида за данъчни престъпления, извършени в продължаван период, щетите от които са в особено големи размери.

Продължава...
 
Изложбата „Портрет имаш, жена нямаш“ гостува в Разград
22 February 2017

Изложбата с докачливо и иронично заглавие „Портрет имаш, жена нямаш“ е подредена във фоайето на Регионалната библиотека „Проф Боян Пенев“ в Разград. Експозицията е предоставена от Пламен Събев, директор на Историческия музей в Попово. Разградчани са първите, които имат възможност да се запознаят с 15-те табла, непосредствено след тяхното отпечатване, разказа говорителят на библиотеката Димитър Петров.

Продължава...
 
Три деца от ЦРД с награди за класически и дигитални рисунки
22 February 2017

Трима възпитаници на две школи към Центъра за работа с деца в Разград спечелиха награди за дигитални и класически рисунки, посветени на любовта и виното.

Двама малки художници от школата по дигитално изкуство са сред лауреатите в Националния конкурс за литературно творчество и визуални компютърни изкуства „Любовта в нас“.

Продължава...
 
Община Разград подписа три договора за саниране на жилищни сгради
22 February 2017

Във връзка с реализацията на Националната програма за енергийна ефективност на многофамилните жилищни сгради, Община Разград е обявила 7 обществени поръчки, каза вчера на пресконференция кметът на д-р Валентин Василев.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 1 - 10 от 21257