Търсене

Начало
ДПС, ГЕРБ и БСП спечелиха изборите в Лудогорието
29 March 2017

Три от петте партии и коалиции, които влизат в 44-то Народно събрание, ще имат народни представители, избрани от 18-ти Разградски район. Това става ясно от окончателните данни от 100% обработени бюлетини в РИК.

Както и в предишния мандат, ДПС е с двама депутати. Първият е водачът на партийната листа Ахмед Ахмедов, който и досега беше в парламента.

Продължава...
 
Шеф Манчев показва висш пилотаж в Разград
29 March 2017

Известният професионален готвач и ресторантьор шеф Иван Манчев следващата седмица ще се срещне с ученици от Разград. Той ще изнесе лекции, свързани със здравословното хранене и приготвянето на храната, пред възпитаници на ПГПЧЕ „Екзарх Йосиф“, разказа директорът на профилираната гимназия Пейчо Георгиев.

Продължава...
 
Асфалтираните след водния цикъл улици в Лозница пропаднаха
29 March 2017

Асфалтираните след края на проекта за водния цикъл улици в Лозница са пропаднаха, сигнализираха редакцията на „Екип 7“ жители на града.

Хлътнали са цели участъци от платната, които са били „възстановени“ след приключването на изкопните и строително-монтажните работи. На места денивелацията е повече от една човешка педя и идва толкова внезапно, че ако не знаеш за нея, спукани картер, джанта или гума са ти вързани в кърпа.

Продължава...
 
Засаждат над 1500 дръвчета в Лозница
29 March 2017

1500 фиданки от дървесните видове дъб, цер, бор, бреза, акация и липа ще бъдат засадени в района на Лозница. Залесителната акция, за която освен от домакините, са поканени за участват и доброволци от Разград, Шумен и Търгвище, е част от инициативата „Когато станем 100 000 – ще засадим гора.

Продължава...
 
Приета бе програма за разделно събиране на отпадъците
29 March 2017

Делово и експедитивно премина вчерашното заседание на Общинския съвет в Кубрат. От предварително обявените 13 докладни записки, бе оттеглена една - за едностранното прекратяване на Договора за отдаване под концесия на микроязовир "Юпер".

Продължава...
 
Два дни до крайния срок за подаване на данъчните декларации за фирмите
29 March 2017

Фирмите, които подадат годишните си декларации по електронен път, ползват 1% отстъпка от дължимия годишен корпоративен данък (но не повече от 1000 лв.) припомни началникът на отдел „Услуги за клиенти“ в НАП - Офис Разград Йордан Йорданов. Той уточни, че тази отстъпка важи, само ако и данъкът е внесен до крайния срок за подаване на формуляра - 31 март 2017 година. С декларацията се подава и годишният отчет за дейността.

Продължава...
 
Три ученички заминават на национална олимпиада по английски
29 March 2017

Трима ученици от ПГПЧЕ „Екзарх Йосиф“ в Разград се класираха за участие в Националната олимпиада по английски език, съобщи директорът на профилираната гимназия Пейчо Георгиев.

Надпреварата се провежда в пет състезателни групи за ученици от VIII до XII клас, които изучават английски като първи или втори чужд език.

Продължава...
 
Ученик от Икономиката – финалист в състезание за бармани
29 March 2017

Станислав Савов от ПГИ „Робер Шуман“ в Разград се класира за участие във финалния кръг на Националното състезание „Най-добър млад готвач, сервитьор, барман и хлебар-сладкар“. Ученикът зае четвърто място в категорията за бармани в регионалния етап на надпреварата, който се проведе преди дни в курортен комплекс Златни пясъци, разказа преподавателят по специалните дисциплини в гимназията инж. технолог Соня Стоянова.

Продължава...
 
Дядо Марин от Гецово търси спасителя си, иска да го почерпи
29 March 2017

В редакцията дойде 92-годишният Марин Неделчев Маринов от Гецово. Той пожела чрез вестника да съобщи, че търси мъжа, който му е помогнал безвъзмездно преди няколко дни и на практика е спасил живота му. Човекът знаел къде да го намери – в дома му в селото.

Продължава...
 
Апелативният съд потвърди условната присъдата на Айхан Хашимов
29 March 2017

Условна присъда от една година лишаване от свобода с три години изпитателен срок е потвърдил Апелативният съд във Варна за кмета на Лозница Айхан Хашимов.

Припомняме, че през май миналата година Окръжният съд в Разград му наложи наказанието, след като го призна за виновен по обвинението за неправомерно изразходване на бюджетни средства.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 1 - 10 от 21513