shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 14.01.2019 г.
ekip7-small-2019-1-14.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis2.jpg
ludogorie.jpg
Начало
5-грамови златни стрели за победителите в купа „Разград“
30 July 2008

 

5-грамови златни стрели ще получат победителите в купа „Разград“. Освен това за заелите първото място при жените и мъжете ще има златни купи.

За вторите и третите състезатели в двата пола ще има медали – съответно сребърни и бронзови.

 

30_07_2008_lak.jpg Трета поредна година организаторите на купа „Разград“ по стрелба с лък – Общината и СК „Антибиотик“, дават на призьорите златни стрели, като всяка година техният грамаж се увеличава. През 2007-ма стреличките тежаха 3 грама.

За „Екип 7“ изпълнителния директор на СК „Антибиотик“ Красимир Дяков заяви, че освен стрелци от Словакия са поканени и спортисти от Ниш. Представителите на Сърбия все още не са потвърдили участието си, но са получили пълната програма на турнира и регламента на състезанието.

За първи път в 25-годишната история на купа „Разград“ са отправени персонални покани към най-изявените български състезатели. Това се прави с цел да се повдигне нивото на състезанието и спортистите да се поставят в условията на по-голяма конкуренция. От СК „Антибиотик“ не се притесняват, че с решението за персонални покани е възможно в Разград да пристигнат по-малко спортисти отколкото примерно на едно държавно първенство. Освен това организаторите на купа „Разград“ ще се постараят в следващите години постепенно да се увеличи и бройката на участващите спортисти от чужбина. Досега 4 пъти в Лудогорието са се представили стрелци от други държави.