Търсене

Начало
Избраха Назифе Сали от Лозница за топлице на България
22 November 2013

19-годишната Назифе Сали от град Лозница спечели престижната титла „Топлице на България 2013“. В надпреварата, която се проведе в Бургас, участваха над двадесет красавици от цялата страна. Събитието се организира за десета година, в последното издание бяха проведени едновременно два конкурса, на единият избраха Мис и Мистър на Бургас, а на другия определиха българските топ лица.


22_11_2013_nazife-1.jpgСлед блестящото си представяне на подиума Назифе Сали има право да участва в редица рекламни кампании на фирмите, спонсорирали шоуто, както и в реномирани модни събития.

Това не е първата изява на красавицата, тя вече има натрупан опит в конкурсите за красота. Миналата година печели титлата „Мис Лозница”, следват участия в „Мис Разград регион” и в „Мис Североизточна България”, тогава 19-годишното момиче става първа подгласничка. Преди два месеца Назифе участва в красивата надпревара „Мис Вселена България 2013“, тогава бе избрана рекламно лице на хотел „Принцес“.

Представители на модни агенции, които работят с момичето, твърдят, че съвсем скоро тя ще достигне професионалното ниво като модел.