shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 9.11.2018 г.
ekip7-small-2018-11-9.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis2.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Крисия с първо място от фестивала „Танцуваща река“
08 April 2015

10-годишната Крисия Тодорова от Разград грабна първа награда за солово изпълнение от Международния фестивал „Танцуваща река“, който се проведе в Русе. Това е поредното престижно отличие за малката възпитаничка на школа „Еми-денс“, която се изявява успешно, както в музикалното изкуство, така и в танцовото.


08_04_2015_krisia.jpg08_04_2015_emi-1.jpgМеждународното издание се проведе в събота в дунавския град, в него участваха близо 700 танцьори от България, Румъния и Русия. Те се състезаваха в три възрастови групи в стиловете „Танцово шоу“ и „Улични танци“ и категориите – соло, дует, малка и голяма група.

В раздела за солово изпълнение първата награда за танца „Кастинг“ заслужи талантливата Крисия Тодорова. 10-годишната чаровница грабна още едно първо място само, че в дует с танцьора Съни Адемов.

Други две възпитанички на школа „Еми-денс“ Кристияна Петрова и Оля Райчева се класираха на второ място като дует, а Мария Симеонова спечели трето място за солово изпълнение. В категория „Хип-хоп“ талантите от формацията спечелиха трето място.