shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 23.04.2018 г.
ekip7-small-2018-4-23.png

Търсене

Вход


Забравена парола
baner_ekip7_170x236.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Умен разградчанин се цели в 1 000 000 евро
11 January 2017

Интересно предложение към местния бизнес направи чрез медиите 48-годишният трикратен победител в популярното телевизионно предаване „Минута е много“ Свилен Огнянов, който се изявяваше по темата „Физика“. Разградчанинът, който беше един от най-редовните участници и верни фенове на спряното вече от ефир предаване, наскоро се е върнал от Германия.


11_01_2017_svilen_ognianov.jpgТам също пробвал да участва в телевизионните игри за проверка на интелекта и знанията в областта на науката, но заради липсата на легална работа не успял да се включи в състезанията. Разказва, че наградният фонд за победителите в този тип предавания там е 1 000 000 евро. Ето защо Свилен отправя сериозно предложение – ако някой бизнесмен му уреди легална работа в Германия, ще получи процент от наградата, което ще бъде документирано по съответния ред в съда.

Имайки предвид близо 30-годишния си опит в подобни състезания, Свилен смята, че ще успее да стане победител и да вземе голямата награда. В момента нашенецът е първи сред българските състезатели в онлай играта QuizUp, в която хора от цял свят мерят знания в различни области, а отговорите им се проверяват от компютър, за да се избегне човешкият фактор и субективността. Свилен вече е регистрирал победи срещу няколко световни шампиони в тази игра. Има 1000 титли за показани знания в различни области - наука, религия и други.

И така, търси се прозорлив бизнесмен, който да опита един малко по-нетрадиционен начин да спечели пари, като инвестира в ерудирания разградчанин.

Шенол АХМЕДОВ