Търсене

Начало Искам думата Майката на Маги да не плюе хората, които са й помогнали
Майката на Маги да не плюе хората, които са й помогнали
08 March 2017

Силно възмущение изпитах, след като прочетох статията във вестник „Екип7“, озаглавена – „Защо сдружение „Да бъдем хора“ прибра 5% от даренията за Маги?“ .

За мен и всеки здравомислещ човек е ясно, че няма нарушения и злоупотреби от страна на председателя на неправителствената организация Полина Иванова.


Не знам с какви подбуди майката на болното детенце Христина Йорданова се жалва за удържаните 251.63 лева, при положение, че чрез сдружението са набрани близо 5 000 лева за лечението на Маги. Тя не просто е неблагодарна, а и казва, че ако средствата бяха 20 000, тогава сдружението ще прибере 1 000 лева за финансиране на дейността си. Това изказване говори за изкривено чувство за справедливост. Грам благодарност няма за проявената доброта, разбиране и подкрепа от страната на председателката на сдружението. В случая майката е като едно куче, което отхапва ръката на стопанина си, който го храни. Искам да кажа на тази млада жена, вместо да плюе публично хората, които са й помогнали, да насочи усилията си изцяло към грижата за своето дете.

От сърце пожелавам на малката Маги да оздравее, а на всички доброволци от сдружение „Да бъдем хора“ желая здраве и успехи в благородните начинания.

Весела НИКОЛОВА