Търсене

Начало Спорт Осмомартенски турнир по тенис на маса
Осмомартенски турнир по тенис на маса
10 March 2017

 

Във вторник в залата за тенис на маса на ПТГ „Ш.Петьофи“ в Разград се проведе индивидуален осмомартенски турнир. СКТМ „Лудогорец“ организира ежегодно такъв турнир. Това издание бе съчетано със занятие на групата по тенис на маса към ПТГ „Ш.Петьофи“, която е част от програмата „Твоят час“ и бе под патронажа на директора на гимназията инж. Нешка Христова.

Турнирът бе в две възрасти: момичета до 15 години и девойки над 15 години и жени. И в двете възрасти се явиха по седем състезателки. Получи се оспорвано и изпълнено с емоции състезание.

 

Ето го и класирането: момичета до 15 години - 1.Виктория Ивова от ПГИ „Р.Шуман“, 2.Даниела Илиева от Осенец, 3.Нели Венелинова от Осенец; девойки над 15 години и жени: 1.Божана Атанасова от ПГО „Ст.Николица“, 2.Дияна Петкова от ПГССХВТ „А.Кънчев“, на трето място остана единствената жена на турнира Мария Златева.

Всички участнички получиха сладки и минерална вода от ръководството на ПТГ „Ш.Петьофи“,а призьокрите бяха наградени с предметни награди, осигурени от ръководството на клуба.


Симеон ТОДОРОВ