shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 21.05.2018 г.
ekip7-small-2018-5-21.png

Търсене

Вход


Забравена парола
baner_ekip7_170x236.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Разградчанинът Антон КАСАМАКОВ: Заради калпав ремонт пропада паркинг
13 March 2017

„Предупреждавах майсторите, че не правят ремонта качествено и ето че се оказах прав. Преди няколко дни на паркинга зад блока ни се отвори голяма дупка. Това е заради факта, че работниците не трамбоваха изкопа, след полагането на тръбите за мръсния канал. Очаквам и други пропадания“.

13_03_2017_parking_2.jpg13_03_2017_parking_3.jpg

Това заяви вчера 77-годишният разградчанин Антон Касамаков, който преди близо година сигнализира за друг проблем, свързан с ремонта на централата градска част. Тогава пък работниците излели твърде висок бетонен бордюр точно до задния вход на блок „Русе“, което затруднява използването му от живеещите, за да влязат в мазетата си.

Вчера той ни повика да документираме пропадането на паркинга, което е факт и говори за наистина некачествено свършена работа.

13_03_2017_parking_4.jpg13_03_2017_parking_1.jpg

Антон Касамаков използва повода, за да алармира и за още един проблем. От терасата на апартамента си, откъдето ни посочи къде е дупката, той ни показа и три кучета, които идвали всеки ден в пространството зад блок „Русе“. Според него бездомните животни съвсем не били безобидни и редовно се нахвърляли на минувачите. За това той вече депозирал жалба в общината и чака отговор или действия. За да докаже, че не се шегува, Касамаков извади прашка, с която всеки ден замерял от терасата лошите четириноги.

„Нека от Общината вземат мерки и ни отърват от тая напаст, а не ние, с прашките, да се правим на народно опълчение от балконите си“, призова гражданинът.


Димитър КИРИЛОВ