shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 23.04.2018 г.
ekip7-small-2018-4-23.png

Търсене

Вход


Забравена парола
baner_ekip7_170x236.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Умен разградчанин стана световен шампион в международна онлайн игра
13 March 2017

Дългогодишният състезател и трикратен победител в телевизионното състезание „Минута е много“ по БНТ Свилен Огнянов стана световен шампион за февруари в международната енциклопедична онлайн игра QuizUP на тема Космос.


13_03_2017_pobeditel-1.jpgТя е испано-американска и е създадена преди три години, стойността й е 26 милиона долара, а в нея се състезават десетки хиляди хора от всички континенти.

Най-сериозният конкурент на разградчанина е бил двукратен световен шампион от Германия с опит в телевизионните игри от три години.

Свилен обаче има 31-годишен опит в тази сфера, както и 1434 титли от изиграни 17 000 игри.

Умният нашенец опита късмета си и в чужбина - пробва да участва в телевизионните игри за проверка на интелекта и знанията в областта на науката в Германия, но заради липсата на легална работа не успя да се включи в състезанията.

Това му даде повод в началото на тази година от страниците на „Екип 7“ да отправи интересно предложение към местния бизнес - ако някой му уреди легална работа в Германия, да получи процент от наградата, което ще бъде документирано по съответния ред в съда.

Наградният фонд за победителите в този тип предавания там е 1 000 000 евро. Предвид последните постижения на Свилен, нестандартната му оферта си заслужава вниманието.

Шенол АХМЕДОВ