Търсене

Начало Спорт Отбори на ДЮШ „Лудогорец“ и на „VIVAKOM“ играха благотворителен мач за Захари Минчев
Отбори на ДЮШ „Лудогорец“ и на „VIVAKOM“ играха благотворителен мач за Захари Минчев
07 April 2017

След церемонията вчера по откриването на спортната база на „Лудогорец“ и финала на юношеския турнир „VIVA KUP“ в програмата бе предвиден благотворителен мач за подпомагане на голмайстора и бивш футболист на „Лудогорец“ Захари Минчев. Мачът бе между сборен отбор на треньори от Детско-юношеската академия на „Лудогорец“ и отбор на „VIVAKOM“ и се игра на терен 1, където бе и финалът на юношите.


07_04_2017_zahari1.jpg07_04_2017_zahari2.jpg

В отбора на „Лудогорец“ имаше бивши футболисти на тима, като президента на клуба Александър Александров, Деян Ангелов, Росен Иванов, Сунай Вели, Юлиян Стоянов. На вратата започна изпълнителният директор Ангел Петричев, който спаси невероятни положения. В игра бе и бивша звезда на ЦСКА, сега треньор на втория тим на „Лудогорец“ - Ради Здравков, играха и други треньори в школата. Ради Здравков си спомни голмайсторските си способности отпреди и даде пример за красиви голове. Откри резултата за 1:0. За 2:0 увеличи селекционерът на школата Валентин Станчев, а крайното 3:0 за домакините оформи Деян Ангелов.

За подкрепа на бившия футболист на „Лудогорец“ бе пусната специална урна „VIVAKOM“, в която желаещите пускат средства. Своята лепта дадоха и ветерани на „Лудогорец“, които от близо месец събират средства за своя съекипник в бар „Силвена“. Да припомним, че средства събраха и преведоха по сметката и НФК „Лудогорец“ и фенклубът на ЦСКА в Разград. Урната ще бъде поставена и на главния вход на трибуната при предстоящият мач на „Лудогорец“ в неделя с „Дунав“.


Здравко ДУШКОВ,

също участник в инициативата за подкрепа на Захари Минчев