Търсене

Начало Спорт „Левски“ идва с големи надежди, но сигурно ще бъде разпънат на Разпети петък!
„Левски“ идва с големи надежди, но сигурно ще бъде разпънат на Разпети петък!
12 April 2017

Има ли надежди за „Левски“ да сътвори някакво чудо при гостуването си в Разград на Разпети петък? Не, чудо не може да стане. Няма как да се случи исторически обрат и разградчани да изпуснат титлата с 13 точки преднина девет кръга преди края.


12_04_2017_lud.jpgДа, „Лудогорец“ падна от „Дунав“ с 0:1, но нелепата загуба едва ли ще ги разлюшка чак толкова, та да излязат неуверени срещу гостите от столицата, които идват с огромно самочувствие след победата си над „Локо“ Пд с 5:0. По-скоро в петък воденият от Дерменджиев тим окончателно ще сложи точка на спора, като победи „Левски“ в прекия мач.

„Лудогорец“ без съмнение разполага с най-добрия отбор и с най-големите амбиции, насочени все повече към пробив в Европа и поддържане на хегемонията в България. Единствено тежка криза при разградчани може да създаде условия за някакво излизане от пътя. Такъв вариант обаче изглежда по-скоро илюзорен - дори и при загуба на „Лудогорец“ в петък.

Малко вероятно е гостите по някакъв начин да успеят да излъжат съперника си – поне статистиката показва, че това се случва твърде трудно и твърде рядко. Досега двата тима имат изиграни 18 мача за шампионата, като „Лудогорец“ има 12 победи, 4 загуби и 2 мача са завършили наравно. Головата разлика е 25:14 в полза на разградчани. Последната среща между отборите бе на 30 ноември 2016 година в Разград, когато „Лудогорец“ победи с 2:1 с голове на Вандерсон и Марселиньо.

Билетите за мача, който ще започне от 20 часа в петък, вече се продават на клубната база.

В деня на срещата ще работят и касите на стадиона. В 15 ч. отваря гишето до трибуна „Моци“, а в 17 ч. всички останали каси.

Цените на входните талони са: централна трибуна –15 лв., сектори „А“ , „А1“ - 10 лв., трибуна „Моци“ – 8 лв.

За деца и ученици /с ученическа карта или бележник/ билетът е - 3 лв. /за трибуна „Моци“/ и

4 лв. за сектори „А“, „А1“.

За двубоя с „Левски“ ще се продават и семейни билети, чиито цени са със сериозни намаления.