shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 20.04.2018 г.
ekip7-small-2018-4-20.png

Търсене

Вход


Забравена парола
baner_ekip7_170x236.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Награди и похвали за доброволци от Разград
12 April 2017

С първо място за най-интересно представяне на кампании и инициативи се завърнаха доброволците от Младежкия съвет по наркотични вещества в Разград. Те участваха в тридневен семинар-тренинг на тема „Личностно развитие – учене чрез опит, обмяна на добри практики за ефективна превенция“.


12_04_2017_narko-2.jpgДомакин и организатор на обучението беше Превантивно-информационен център по зависимости в Стара Загора. Във форума се включиха доброволци от младежките общински съвети и клубове по наркотични вещества и специалисти от ПИЦ и ОБСНВ от градовете Габрово, Кърджали, Ямбол, Хасково, Стара Загора и Разград. Обучението водиха психолози от Фондация „Институт за съвременна психология“ и ПИЦ по зависимости – Стара Загора. Наситената програма на семинара предостави на доброволците възможност да обменят добри практически умения и взаимно да се обучават в една организирана дейност, демонстрирана от съответен град участник.

В последния ден от обучението доброволците представиха своя превантивна дейност, която беше оценена от жури. Трите най-добри инициативи и кампании бяха отличени с плакети.

Разградските деца бяха ръководени от Станислава Петрова – секретар на Общинския съвет по наркотични вещества и Миневер Мехмед – главен експерт към Превантивно-информационен център Разград.