shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 23.05.2018 г.
ekip7-small-2018-5-23.png

Търсене

Вход


Забравена парола
baner_ekip7_170x236.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Множество кампании за Великден организираха младежите от БЧК в Разградско
19 April 2017

Множество инициативи, посветени на Великден, организира миналата седмица младежката организация на Българския червен кръст

На площад Ларго в Разград в навечерието на празника бе организирана фондонабирателна кампания в подкрепа на деца в риск. На импровизиран щанд на червенокръстците предлагаха сладки и солени изкушения и картички, изработени от самите тях.


19_04_2017_bck.jpgНай-малките жители на града имаха възможността да боядисат яйца или да оцветяват заедно със Стилияна, Лъчезара, Джанет, Емили, Мариета, Петя и Ниляй Великденски картички.

В рамките на акцията бяха събрани 297.82 лева в подкрепа на деца в риск.

По повод на празника доброволци от БМЧК - Разград се срещнаха с обитателите на Дома за стари хора и ги почерпиха великденските сладкиши, част от които домакините решиха да съхранят като сувенири.

Отново в навечерието на големия християнски празник в Дневния детски център за деца с увреждания в Исперих младежи – червенокръстци организираха ателие „Веселото яйчице“. В него деца и доброволци пяха великденски песни и боядисваха яйца, осигурена бе и почерпка с козунак и сладкиши.