Търсене

Начало Искам думата Синът ми не можа да се срещне с „Лудогорец“ и да развее българския флаг в Португалия...
Синът ми не можа да се срещне с „Лудогорец“ и да развее българския флаг в Португалия...
12 May 2017

Аз съм Анелия Терзиева. В миналия брой на „Екип7“ сте публикували новината, че шампионът на България по плажен футбол „Спартак“ /Варна/ ще гостува утре /б.р. в четвъртък/ на „Лудогорец“ и че този отбор ще защитава честта на страната ни с участие в плажната Шампионска лига в Португалия .


12_05_2017_faks.jpg12_05_2017_nikola.jpg

За мен е чест да кажа, че част от този отбор беше и моят син Никола Терзиев, на снимката, която сте публикували, на първия ред, първият вляво, пред треньора Симеон Христов. Ники игра години наред за Кубрат, Острово и Севар, докато не отиде да учи във Варна. Нееднократно сте отразявали неговите успехи, за което съм ви благодарна!

Ники беше убит в катастрофа седмица след като стана шампион по плажен футбол, докато е шофирал служебната си кола. Уби го джигит, карал с над 220 км/ч.

В четвъртък трябваше да е редом със съотборниците си при шампионите от „Лудогорец“, а в края на месеца да развява българския флаг в Назаре, Португалия, и с това да допринесе за имиджа на България, Варна и Разград. Нямам думи да изразя мъката си, но и гордостта си ,че имах най-прекрасния син, който може да си мечтае да има една майка!

Моля Ви, публикувайте тази добра дума за момчето ми! Той го заслужава.