Търсене

Начало Спорт Грандиозно шоу преди шампионския мач на „Лудогорец“ с ЦСКА
Грандиозно шоу преди шампионския мач на „Лудогорец“ с ЦСКА
19 May 2017

С демонстративен мач между „Отбора на сърцето“, съставен от певци и шоумени, и сборен тим на „Лудогорец All stars“ започва шоуто преди шампионския двубой на Орлите с ЦСКА-София в събота (20 май), след който футболисти и треньори ще получат купата и златните медали за шестата поредна титла.


Точно в 18.00 ч. Лео, Рафи, Играта, Спенс, Ваня Джаферович, Боби Ваклинов и др. ще премерят сили с бивши играчи и треньори в школата на „Лудогорец“ за удоволствието на публиката на "Лудогорец Арена". Стадионът отваря врати в 17,30 ч.

Демонстративният мач ще бъде последван от изпълнения на таланти от Детската музикална школа и танц на мажоретния състав от Центъра за работа с деца в Разград.

Непосредствено преди мача „Лудогорец“ - „ЦСКА-София“ в 20 ч. детето с ангелски глас Крисия ще изпълни химна на шампионите, секунди след като орлицата Фортуна е направила традиционния си полет над стадиона.

На полувремето на двубоя най-талантливите деца от Академия „Лудогорец“ ще получат индивидуални награди.

След последния съдийски сигнал Румънеца и Енчев, Monty Ice cream & Петя Алекса, Лео, Играта и Спенс ще подгреят публиката за кулминацията на вечерта - награждаването на първия отбор, което се очаква да започне около 22,15 ч.

В 22,30 ч. страхотна заря ще озари небето над „Лудогорец Арена“, докато играчи и треньори правят шампионската обиколка с купата.

След 22,45 ч. купонът продължава с концерт на Рафи и неговия балет.

ПФК „Лудогорец“ съобщава, че билети за шампионския мач се продават на клубната база. В деня на срещата входни талони ще има и на касите на стадиона. Клубът съветва феновете да си закупят билети по-рано, тъй като остават ограничени количества.