Търсене

Начало Новини Двама педагози от Разград с награди от конкурса „Учител на годината“
Двама педагози от Разград с награди от конкурса „Учител на годината“
19 May 2017

Два почетни приза получиха преподаватели от ОУ „Васил Левски“ на XX Национален конкурс „Учител на годината 2017“, организиран от Синдиката на българските учители. Неговата цел е да обогати системата за духовно стимулиране на педагогическите кадри и да ги приобщи към националните и световни традиции, да издигне престижа на педагогическите кадри и да привлече общественото внимание към проблемите на учителите.


19_05_2017_nagradi-4.jpgНаградите, които се присъждат са в осем раздела – предучилищно възпитание и подготовка, начално образование, хуманитарно направление, природо-математическо направление, изкуства и спорт, професионално образование, директори и заместник-директори, възпитателна работа и извънкласни дейности, училищни психолози и педагогически съветници.

Тази година приза „Учител на годината 2017“ в раздела за начално образование получи

Лидия Горчева, която е старши учител в разградското училище „Васил Левски“. Друг доказал се професионалист от екипа Димитър Димитров, който е преподавател по математика и информационни технологии в прогимназиален етап, получи специалната награда на награда на председателя на СБУ Янка Такева.