Търсене

Начало Новини Приз за висок професионализъм получи екипът на Спешна помощ
Приз за висок професионализъм получи екипът на Спешна помощ
19 May 2017

Приз за проявен професионализъм в бедствени ситуации получиха членовете на дружество „Център за спешна медицинска помощ“ към Регионалната колегия на Българска асоциация на професионалистите по здравни грижи (БАПЗГ) в Разград. Престижната награда беше връчена по време на официална церемония в столицата, посветена на Международния ден на сестринството – 12 май.


19_05_2017_priz-1.jpgПо традиция от асоциацията присъждат награди за проявен професионализъм, развитие и принос в професията, новаторство, постижения в научната сфера. Тази година имаше над 40 претенденти в отделните категории, които са номинирани от регионалните колегии в страната. Екипът на Центъра за спешна медицинска помощ заслужи най-голямата колективна награда за проявен професионализъм в бедствени ситуации. Това е своеобразна оценка за техния неуморен труд, отдаденост и хуманизъм.

„Пожелаваме на членовете на целия екип да са живи и здрави и все така всеотдайни при изпълнение на професионалните си задължения“, заяви председателят на Регионалната колегия на БАПЗГ в Разград Веселина Ангелова.