Търсене

Начало Новини Съдия-изпълнител продава на части комплекс „Олимп“
Съдия-изпълнител продава на части комплекс „Олимп“
19 May 2017

Съдия-изпълнител обяви за продан емблематичния за квартал „Орел“ в Разград комплекс „Олимп“. Едно от най-посещаваните преди години места за забавления в града е обявено на търг на части, като общата начална цена на обектите в него е близо 156 000 лева.

Най-скъпо е оценена култовата някога дискотека „Парагон“, по-рано „Флинстоун“.


19_05_2017_olimp.jpgНаддаванията за нея ще стартират от 61 560 лева. Малко по-ниска е обявената цена за заведението на терасата на комплекса – 57 000 лева.

Продават се още два склада, офис, помещение за търговска дейност и самостоятелен обект на чието предназначение не е уточнено. Всички те са на нулевия етаж на сградата.

Имотите са собственост на Григор Адрианов и Шукран Шукри-Адрианова, като върху тях има учредена ипотека и са наложени възбрани в полза на две банки.

Това ще е втора поред публична продан, като крайният срок за подаване на документи за участие в търга е 12 юни. Ден по-късно в сградата на Районен съд-Разград ще бъдат отворени и наддавателните предложения.

Цялата информация за обявените за продажба имоти, както и снимки на актуалното им състояние са достъпни в Регистъра на публичните продажби на Камарата на частните съдебни изпълнители.

Мила КЮЛЮМОВА