Търсене

Начало Искам думата „Лудогорец“ ще си играе в Европа, пък нека разните измислени отбори да се учат от него по телевизора
„Лудогорец“ ще си играе в Европа, пък нека разните измислени отбори да се учат от него по телевизора
30 June 2017

 

 

Тия дни пребоядисаният от оранжево в червено и бяло отбор с тире, опитващ се да открадне историята на един велик клуб, отново се заяде с „Лудогорец“ и неговият собственик Кирил Домусчиев. Обвиняват последния, че едва ли не той е наредил на УЕФА /гледай колко им е акълът!/ тимът с тирето да не бъде допуснат за участие в европейските турнири. Най-дейни в истеричните си крясъци са обвиняваният за документни измами в Германия Стойкас Стоилас и пълният лаик във футбола Милко Георгиев.

 

 

 

От изказванията на двамата се подразбира, че те са въплътили в себе си цялата омраза на света и са я насочили срещу шесткратните и вероятно седемкратни шампиони на България.

Стигна се дотам, че тези двамата сравниха УЕФА с мафия, като към нея причислиха и Боби Михайлов - човека, който погази всички правила и закони, за да може отборът с тирето да бъде вкаран служебно в Първа лига. Всъщност, както стана ясно по-късно, далаверата е направена по давление на „бащицата“ Бойко Борисов и „тюрлюгювечът“ от Ловеч, Етрополе и Луковит заигра в първото ни футболно ниво. ФИФА и УЕФА са категорични, че държавата по никакъв повод не може да се меси в работата на местните футболни централи. В противен случай както на националния тим, така и на клубните отбори се забранява да участват в двубои под тяхна егида. Така че вместо да се снишат и замълчат и да се засрамят, феновете на оранжево-пембения клуб, в знак на протест, че не ги допуснаха в Европа, се заканиха на да атакуват централата на УЕФА в Нион! Само че, за разлика от нас, УЕФА си има закони, които спазва да последната точка и запетая. И който иска да развива истински футбол в България, трябва да заае, че това може да става само по европейските и световните правила, не по нашите, които, за голямо съжаление, често пъти се оказват измислени в угода на някого.

Колкото до „Лудогорец“, напук на разни Стойчо Стоиловци, Милко Георгиевци и прочие хейтъри, той започва своята поредна акция по европейските терени. А в деня, в който зелените от Разград ще играят с „Жалгирис“, за да не бъде „капо“, ГМО-то с тирето може да си уреди контрола с отбора на Коджа кокарджа, пък фенклубът от Бърдоква ще организира безплатно посещение на двубоя.


Мехмед ХОДЖОВ