Търсене

Начало Интервю Благодаря на публиката, която ни подкрепяше през цялото време, дори и когато губехме в резултата
Благодаря на публиката, която ни подкрепяше през цялото време, дори и когато губехме в резултата
21 July 2017

„Лудогорец“ направи още една стъпка напред под ръководството на Георги Дерменджиев - класира се в третия квалификационен кръг за влизане в групите на Шампионска лига, където бе на два пъти и се представи много добре. Да не изброяваме всички успехи, които не са постигани досега от друг отбор през последните 30 години, защото няма да ни стигне страницата. Отдавна се говори в Разград, че носите късмет на „Лудогорец“, а и той на Вас...

21_07_2017_dermendjiev.jpg

21_07_2017_publika.jpg

Да, нито за миг не съм си помислил, че няма да преодолеем „Жалгирис“ въпреки загубата като гости. Дори и като губехме в резултата и на наш терен с един гол от колективна грешка в нашата отбрана, вярвах, че ще обърнем мача. Вярваха и момчетата, които показаха страхотен характер и изиграха най-доброто си и резултатно второ полувреме в мачове от такъв характер, откакто съм с отбора. Повярваха и нашите фенове, които подкрепяха футболистите ни постоянно през целия мач. Позволете ми чрез вашия вестник специално да благодаря на публиката, на нашите фенове, които допринесоха за нашата победа и бяха дванадесетият ни играч на терена. През всичкото време, откакто съм в Разград и съм треньор на „Лудогорец“, усещам една много силна привързаност между треньорско ръководство и футболисти, от една страна, и феновете. А, повярвайте ми, това влияе страшно много за самочувствието на момчетата и допринесе за успехите, които постигнахме. А колкото до това, за късмета /усмихва се/, вече чувствам Разград като мой втори роден град и тук все едно съм у дома. Като вървя по улицата, всеки ме поздравява - дори и малките деца, връстници на моя осемгодишен син Жорко.


Преди мача бяхте обсипан с много критики по някои медии и форуми, резултат от загубата като гости, даваха Ви съвети и пр., и пр., какво ще им кажете сега?

Футболът е спорт номер едно в света и е нормално да е злободневна тема на медиите, за да привличат читатели. Приемам с насмешка спекулациите спрямо мен и пожелавам на всички много късмет и здраве. Продължаваме да си преследваме целите със същия дух и себераздаване, за да радваме нашите фенове, които са много по-компетентни от журналистите, които пишат небивалици, и заслужават да ги радваме и за в бъдеще с нашите успехи. Още един път с главни букви: едно огромно БЛАГОДАРЯ!

 

 

Здравко ДУШКОВ