Търсене

Начало Новини Млада жена се нуждае от средства за ортопедична операция
Млада жена се нуждае от средства за ортопедична операция
31 July 2017

„Жена ми си счупи крака и се нуждае от ортопедична операция за поставяне на метални импланти. Лекарите ни казаха, че тези пластини не се поемат от Здравната каса и струват около 1 000 лева, а нас са като 200 000 лева, защото ги нямаме. Затова се обръщам към всички милостиви хора, които могат да ни помогнат да съберем сумата за операцията, за да се възстанови жена ми и да може отново да се движи пълноценно и да работи“. С тази молба за съдействие дойде в редакцията на „Екип 7“ Красимир Иванов от село Гецово.


31_07_2017_pomost.jpgТой разказа, че неговата половинка Василка Василева си е счупила крака при битов инцидент миналата седмица, след който е откарана в Спешно отделение на МБАЛ „Свети Иван Рилски“ в Разград. Приета е в отделението по ортопедия и травматология на болницата и резултатите от рентгена показват, че има фрактура на дясната глезенна става. Лекуващият лекар д-р Олег Немечкин предлага на жената да бъде оперирана, но за младото семейство сумата се оказва непосилна. Специалистите гипсират пострадалия крак и Василка се прибира за домашно лечение.

„Изписаха й лекарства за 130 лева и сега се чудя откъде да ги намеря, защото не съм на постоянна работа, нито получаваме социални помощи и надбавки. Ще съм благодарен ако има хора, които могат да ни подкрепят в този момент, защото жена ми е млада, в трудоспособна възраст и ако не се оперира, ще остане саката за цял живот“, казва Иванов. Той допълни, че ще се обърнат към Община Разград за отпускане на еднократна финансова помощ за лечение. Останалото го оставят в божите ръце и разчитат на състраданието и милосърдието на хората, които имат финансова възможност да им помогнат. Всеки, който иска да се свърже с Красимир Иванов, може да го направи на телефон 0893 882 130.

Антония КИРИЛОВА