shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 18.07.2018 г.
ekip7-small-2018-7-18.png

Търсене

Вход


Забравена парола
baner_ekip7_170x236.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Над 3 000 фенове има турската звезда с разградски корени Чаатай Улусой
07 August 2017

3 100 станаха българските фенове на турската телевизионна звезда с разградски корени Чаатай Улусой. Почитателите на актьора, който стана известен с участието си във филмите „Огледален свят“ и „Кварталът на богатите“, членуват във фенклуб в столицата. Той беше основан след публикацията на вестник „Екип 7“, в която разкрихме, че родът на красавеца е свързан с Лудогорието.

08_08_2017_fenove-3.jpg

Както писахме, 27-годишният Чаатай Улусуой е роден в Истанбул, но баба му Сабрие е коренячка разградчанка и е била медицинска сестра в областната болница. През 1973 година се изселва в южната ни съседка, заедно със съпруга си Халил Улусой и сина си Айлин, който е горд баща на един от най-обичаните турски актьори.

Телевизионната кариера на Чаатай Улусой започва през 2010 година, когато е избран за модел на годината в Турция и получава предложение да участва в сериала „Огледален свят“. В него играе главната роля на Емир Сарафолу, която му носи огромна популярност.

Славата на чаровния актьор се простира извън пределите на родната му страна и той има хиляди почитатели в България. Те се обединиха във фенклуб по идея на Виктория Александрова, която разказа, че си организират регулярни срещи, за да споделят общата си любов към звездата от турската адаптация на „Ориндж Каунти“. Последната среща на феновете е била по повод втората годишнина от създаването на фракцията.

„Направихме снимки и клипове, които изпратихме до офиса на нашия любимец в Истанбул. По този начин искаме да предизвикаме вниманието му и да му покажем колко много го обичаме и му се възхищаваме. Най-голямата ни мечта е да го посрещнем в България – неговата втора родина“, разказва Александрова.

Тя е една от най-запалените почитателки на актьора и е започнала да учи турски език, за да може да разговаря с идола си, когато се срещнат. Младото момиче дори е посетило офиса на звездата в Истанбул, докато е била на екскурзия със семейството си в южната ни съседка. За съжаление нейният любимец бил в Америка и мечтаната среща не е осъществила, но е успяла да сдобие с картичка с автограф от неговия мениджър.

Възможността Чаатай Улусой да дойде в България е напълно реална, защото самият той е споделил с близките си, че има желание да види родните места на баба си и дядо си.