Търсене

Начало Оживление Моци – гостува на ученици от Разград
Моци – гостува на ученици от Разград
01 October 2017

Козмин Моци бе специален гост на Отворените врати на ЦПЛР – Център за ученическо техническо и научно творчество, които бяха организирани по случай предстоящата учебна година на Центъра. Поканен от Клуб „Репортери“, футболистът на „Лудогорец“ приветства всички кръжочници, които, развълнувани от срещата с любимия си футболист, изразиха своето възхищение от него, а той отговори на поставените въпроси, благодари за хубавите думи, за поздравленията за победата над „Хофенхайм“.

02_10_2017_moci-2.jpg

Снима се с тях, раздаде много автографи на специално принтираните снимки с неговия лик на лист А4.

За пореден път Моци показа, че умее да общува на български език, но написаното в книгата за впечатления бе на английски език: „За най-интересните деца, които съм срещал в живота си. Продължавайте да работите, както го правите тук! Също така ние, от отбора на „Лудогорец“, Ви чакаме на всички наши мачове“.

След срещата с всички фенове от ЦУТНТ, Моци се оттегли с младите журналисти от извънучилищния Център за обещаното интервю. С тях Моци се срещна в бар „Феймъс“ през лятото. А те, като истински репортери, не пропуснаха да поканят футболната звезда за едно от най-дългоочакваните си интервюта.

В Деня на отворените врати кръжочниците се срещнаха за първи път тази учебна година, споделиха впечатления и желание да продължат да се развиват в ЦПЛР - ЦУТНТ, а деца и техните родители, които за първи път посетиха Центъра за подкрепа на личностно развитие, се запознаха с дейностите му.

Днес от 17.30 часа Центърът за ученическо техническо и научно творчество открива новата си учебна година.

Веселина ЙОТОВА