Търсене

Начало Искам думата Въпреки трудностите разградската болница има много добри специалисти
Въпреки трудностите разградската болница има много добри специалисти
06 October 2017

- Иди в Русе, в Плевен, в София, даже и в Търговище, но не влизай в разградската болница – ме посъветва приятелка, когато проблемите ми със стомашно-чревните истории станаха непоносими.

А аз влязох чрез Спешна помощ в разградската болница въпреки това, защото зная, че има много добри лекари, които са ме лекували по други поводи и на които вярвам безрезервно.


Вярно, страхувах се от пълната упойка, при която се извършват изследванията в Отделението по гастроентерология, но началникът на отделението д-р Димитричка Стоева разсея опасенията ми.

В отделението цари абсолютен ред и чистота. Медицинските сестри показаха цялото си майсторство при човек с много трудни вени като моите. Те не просто изпълняват съвестно служебните си задължения, а влизат и в положението на болните.

Изследванията се предхождат от консултации с кардиолог и анестезиолог, при самите гастроскопия и колоноскопия има екип от лекари, които следят състоянието на изследваните пациенти. А д-р Стоева е на върха на професионализма си при изследванията.

Думите са бледи да изразят благодарността ми към д-р Стоева. Благодаря и на сестрите Градинарова, Ганчева, Салиева, Иванова, Рамаданова, съжалявам, че не научих имената на всички. Благодаря и на санитарките, една от които каза на „колежка“ от стаята ни: „Най-важното за нас е да бъдете здрави, душичке“.

От посещението си в болницата се уверих още един път, че не съм се излъгала в преценката си за разградското лечебно заведение, в това, че то има много добри специалисти на всички равнища. Сърдечно благодаря още веднъж. Помагайте все така ефективно и самозабвенно на болните и страдащите. Сърдечни благодарности и от Гинка Балакчиева от Цар Калоян.


Божидарка ЗЛАТАРЕВА