Търсене

Начало Искам думата Няма ли най-сетне „Паркстрой“ да си свърши работата по улица „Проф. Д.Ненов“?
Няма ли най-сетне „Паркстрой“ да си свърши работата по улица „Проф. Д.Ненов“?
23 October 2017

Уважаема редакция, пиша Ви с единствената надежда отново и за пореден път чрез страниците на Вашия вестник сигналът ми да стигне до тези, които трябва, но доказано не си вършат работата и застрашават ежедневно живота и здравето ни на пътя, като пешеходци или шофьори.


23_10_2017_kloni-1.jpgСтава въпрос за дървета с изсъхнали клони, опасно наклонени и непрочистени от ОП „Паркстрой“ - на улица „Проф. Д. Ненов“ – срещу сградата на „Енерго Про“, по целия участък от стълбите от бул. „Априлско въстание“ до Музикалната школа, откъдето ежедневно преминават и хора и коли, тъй като в близост е ОУ „Н. Й. Вапцаров“.

Общинското предприятие незнайно защо, въпреки заповедта на кмета регулярно и редовно да прочиства изсъхналите клони по дърветата, не го прави. Не го прави и тогава когато има подадени индивидуални сигнали и изготвени заповеди.

Питам аз – трябва да има убити и ранени ли, за да започнем да работим качествено, и кога ще се научим, че превенцията е най-добрият „застраховател“ и както е посочено в тълковния речник, е изпреварваща събитията дейност?

И трябва чрез медиите ли да се комуникира и упражнява натиск, за да се свърши определена работа, която ти е задължение по договор и за която ти се плаща? Или трябва да се сезира прокуратурата?


Мария НЕДЕЛЧЕВА

Разград