Търсене

Начало Искам думата Дано девизът на „Лудогорец“ да е водещ и за цял Разград!
Дано девизът на „Лудогорец“ да е водещ и за цял Разград!
27 October 2017

Шофиращите из града вече могат да въздъхнат с облекчение: рехабилитацията на асфалтовата настилка на Разград е факт. Е, „Странджа“ си чака реда по процедура, но е ясно, че не може всичко да се случи с магическа пръчка!

Няма да изпадаме в дребнавости от рода на: „хубаво, ама до първия дъжд“, в смисъла на неправилното оттичане на водата към канализационната система, макар и това да го има.


27_10_2017_asfalt.jpgЗа жалост, улиците в града са проектирани преди повече от 30 години и не е предвиден трафик за времето, когато почти всяко семейство има по две коли, без да броим фирмените такива. В този смисъл – прекрасна козметика, която си беше крайно наложителна, но районите с интензивно движение, като ул. „Дунав“, ул. „Левски“ и ул. „Паркова“ до „Панчолу мост“ имаха чудесен момент за цялостно проектиране и разширение. Жалко...

Паралелно с това, осветлението в градинките пред Прокуратурата и Регионална библиотека „Проф.Боян Пенев“ е обновено, като се изгради и нова осветлителна инсталация по бул. „Априлско въстание“, в зоната, където такава въобще липсваше! В брой от 26 октомври 2015 година, „Екип 7“ публикува статия за „тъмния Разград“ и е похвално, че Общината взима под внимание общественото мнение, както си му е редът . Остава и да свети редовно!

Предстои още много работа, но напредъкът е видим!

Надявам се мотото на ПФК„Лудогорец“ - „Най-доброто предстои!“, да е водещо и за града ни.


Косьо КОСЕВ

Разград