shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 21.09.2018 г.
ekip7-small-2018-9-21.png

Търсене

Вход


Забравена парола
baner_ekip7_170x236.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Младежът, който наръга с нож 17-годишната си приятелка, се сдоби с обвинения
08 November 2017

22-годишният младеж от Дулово, който наръга с нож в корема 17-годишната си приятелка, е задържан за срок до 72 часа с прокурорско постановление. Целта е да бъде осигурено присъствието му в Окръжен съд – Разград за заседанието, на което държавното обвинение ще поиска да му бъде взета постоянна мярка за неотклонение.


Владислав В. вече е привлечен като обвиняем за опит за убийство и за държане на наркотични вещества, съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура – Варна.

Тежкият инцидент стана на ул. „Тополница“ до магазин „Била“ в Разград, където младежът извадил нож и нанесъл няколко удара на Н.Н. от Алфатар. Пострадалата била откарана в болницата от случаен минувач, който станал свидетел на случилото се.

След предприетите бързи издирвателни действия Владислав беше открит и задържан, като стана ясно че той е с чисто съдебно минало, но е наркозависим. И при извършения при ареста му личен обиск полицаите са открили наркотични вещества, става ясно от информацията на Апелативна прокуратура-Варна.

Пострадалата ученичка е работела в Разград като сервитьорка.

Тя е настанена в ОАИЛ на болницата с опасност за живота.